HomeViestejäRon Head30.11.2018 - Vastauksia, osa 19 - ilmentäminen

30.11.2018 - Vastauksia, osa 19 - ilmentäminen

VASTAUKSIA, OSA 19 - ILMENTÄMINEN

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
30.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On melko monia kysymyksiä, jotka koskevat ilmentämistä. Saanemme antaa teille lyhyen tutkielman siihen liittyvistä prosesseista. Emme aio kertoa teille, miten istua, mitä sanoa tai mitä ajatella – sitä on jo enemmän kuin riittävästi.

"Miksi ei?" kysytte. Ja vastauksemme on, että teette sitä nyt. Olette aina tehneet sitä. Ja tulette aina tekemään sitä. Jos sanoisitte: "Minä en ilmennä! Aion istua vain tässä ilmentämättä mitään", ilmentäisitte jääräpäisen ihmisen, joka istuu kädet puuskassa kieltäytyen ilmentämästä. Aloitetaanpa alusta.

"Alussa oli sana. Ja sana oli Jumalan kanssa. Ja sana oli Jumala." Mitä siinä tapahtui? Jumalalla oli ajatus, ja hän sanoi sen. Kaikki mitä näette, kosketatte, haistatte, maistatte jne., tulee siitä. Kaikki tulee tuosta ajatuksesta, ideasta. Se on vaihtelua energiakentässä. Tuossa kohtaa idea on olemassa ja sillä on potentiaali. Se voi tulla enemmän ja enemmän "todeksi", tai se voi hävitä. Mutta jos sitä vahvistetaan aikomuksella, toistamalla, äänienergialla ja sen jatkuvalla värittämisellä, mitä siitä tulee, se kerää enemmän ja enemmän energiaa, lopulta substanssia, ja sitten siitä tulee "totta". Laitamme sen sitaatteihin, koska kuten melkein te kaikki jo tiedätte, se oli totta sillä hetkellä, kun se ajateltiin. "Ajatukset ovat asioita."

Olette luojia samalla tavalla, kuin Lähteenne on luoja. Täsmälleen sillä tavalla ilmennätte … koko ajan … joka päivä … yksilöinä ja kollektiivisesti.

Onko nopeampia tapoja tehdä se? Eli tuoda jotain materiaan. Onko tapoja peruuttaa se? Onko asioita, joita teemme estämään sen? Kyllä, kyllä ja kyllä.

Ensinnäkään mikään ei ole mahdollista, jos ajattelette, että se on mahdotonta. Ilmennätte mahdottomuuden. Siis epäily tappaa – näettekö? Ette voi saada jotain, mitä ette ansaitse, MUTTA ystäväni, kuka päättää, mitä te ette ansaitse? Jos ajattelette, että te ette ansaitse, ette ole sen arvoinen ettekä voi saada, ilmennätte sellaisena, joka ei voi saada.

Sitä vastoin jos tiedätte, että voitte, tai jos sallitte edes tuon mahdollisuuden, niin aikomuksenne, tunne-energia jota annatte sille ja vahvistukset joita teette, voi tuoda ja tuo sen esiin. Lisäksi kiitollisuus ilmentymisestä on sama, kuin toteaisi, että se on sovittu juttu, kuten sanotaan.

Valitsimme tämän aiheen tänään, koska se sopii kuin valettu siihen, mistä puhuimme teille eilen. Mitä enemmän sallitte tuon totuuden, sitä enemmän alatte tietoisesti luoda. Luotte joka tapauksessa, mutta hauskuus alkaa silloin, kun tiedätte tekevänne sitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >