HomeViestejäRon Head19.10.2018 - Tämä ajankohtainen energia

19.10.2018 - Tämä ajankohtainen energia

TÄMÄ AJANKOHTAINEN ENERGIA

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
19.10.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä ajankohtainen energia uhkaa heittää monet teistä silmukkaan, joten katsotaanpa sitä korkeammasta perspektiivistä ja laitetaan se kontekstiin, jonka aiomme antaa teille – ymmärrys jonka kanssa voitte elää lyhyellä tähtäyksellä. Emme puhu tässä pitkästä tähtäyksestä. Tämä on kuin kaikki muukin tämänhetkisessä tietoisuusvirrassanne. Se tuntuu loputtomalta, ja sitten se tuntuu kuin lentävän ohi. Olette kuin niin huoleton itsenne kanssa, kuin voitte. Ja näin on, koska olette niin huoleton itsenne kanssa, kuin voitte, tilanteen huomioon ottaen. Siis mikä tuo tilanne on?

Ensin vähän edeltävän tilanteen selostamista. Monet kommunikoijanne ovat kertoneet teille, että muutama seuraava kuukausi tuovat suurta muutosta. Tämä neuvosto on kertonut teille, että tärkein muutos on se, mitä tapahtuu teissä ja teille. Ja olette kokeneet vakaata – no, enimmäkseen vakaata – lisäystä intensiivisessä energiassa, mikä pakottaa monella tapaa muutosta.

Nyt tämä on alkanut tuoda teille kiireentunnetta. Itse energia sisältää kiireentunnetta. No, ajatelkaa taaksepäin aikoja, jolloin edessänne on ollut jokin aikaraja. Eikö se ole sama tunne? Tämä ei ole täsmällisesti mikään aikaraja, mutta se on ehdoton merkki ja käännekohta. Ja tässä on se pointti: sinä olet päättänyt olla valmis.

Usein kun viittaamme "sinuun", puhumme koko "sinusta". Pitäkää näkyvissä se tosiasia, että ylivoimaisesti suurimman osan "sinua" voidaan sanoa olevan edelleen meidän tasollanne, meidän ulottuvuudessamme. Niinpä ponnisteluissanne olla valmis, löydätte kaikki ne asiat, jotka eivät ole synkronissa tulevan energian kanssa, ja heitätte ne yli laidan.

Teille on kerrottu tämä aiemmin. Mutta kuten havaitsette, sen kuulemisen ja elämisen välillä on suuri ero. Annetaanpa teille nyt jotain, mikä saattaa tehdä siitä vähän helpompaa päästä läpi.

Yrittäkää ajatella vähemmän "mitä nyt?" ja enemmän "luojan kiitos, saadaan tämä lopultakin ohi". Emme sano, että kaikki on marraskuun ensimmäisen päivän jälkeen hyvin. Sanomme, että elämä on tulossa melkoisesti helpommaksi henkilökohtaisesti. Tiedätte, missä kunnossa maailmanne on. Ja näin tiedätte, että on melkoinen työ saada se jälleen siksi puutarhapaikaksi, joka sen on tarkoitus olla. Mutta on myös totta, että jos henkilökohtainen elämänne on päivittäistä koettelemusta, teillä ei ole paljon aikaa jäljellä ollaksenne tehokas laajemmassa sfäärissä. Totta?

Niinpä taputamme teille siitä valmistautumisesta, mitä teette. Olette pyytäneet tätä. Olette rukoilleet tätä. Ja usein olette epäilleet sen tapahtumista. No, olkaa varuillanne, koska tässä se tulee. Nauttikaa uudesta itsestänne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >