HomeViestejäRon Head25.9.2018 - Vastauksena joihinkin kysymyksiin

25.9.2018 - Vastauksena joihinkin kysymyksiin

VASTAUKSENA JOIHINKIN KYSYMYKSIIN

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
25.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään vastaamme joihinkin kysymyksiin, joita olette esittäneet. Arvostamme kovasti niitä, jotka seuraavat näitä viestejä. Jotkut kysymyksenne ovat hyvin näkemyksellisiä. Monet niistä voidaan ryhmitellä tiettyjen aiheiden ympärille. Teemme valintaa. Voimme tehdä sen, kun näemme vastausten vaikutukset, ja meillä tosiaankin on agenda. Se on teidän kasvunne. Useimmat teistä ovat harmoniassa sen kanssa. Hypätäänpä asiaan.

Tässä on helppo kysymys alkuun. Yksi teistä on kysynyt ley-linjoista, magneettilinjoista ja henkilinjoista. Ensinnäkin ymmärtäkää, että planeettanne on elävä olento. Ette ole "moderneissa" kulttuurissanne tottuneet ajattelemaan sillä tavalla. Mutta vakuutamme teille, että niin on. Kaikki on elävää. Kaikki on tietoista. Kaikki.

Vanhemmat kulttuurinne, nuo köyhät, takapajuiset ja primitiiviset ihmiset – ei, me emme ajattele niin, vaan te – ymmärsivät tämän erittäin hyvin. Mutta noin viimeisen vuosituhannen aikana tietenne on johtanut teitä harhaan. Maa on elävä. Teillä on meridiaaneja. Maalla on ley-linjoja. Teillä on chakroja. Maalla on pyörteitä. Sama pätee joka planeettaan, jokaiseen elävään asiaan. Ja jokainen asia on elävä asia. Hyvä kysymys. Kiitos.

Tässä on kysymys, jota rakastamme: "Olen yrittänyt vuosia yhdistyä omaan opastukseeni. Enkö ole riittävän korkeaa värähtelyä ansaitakseni sen, vai mitä?" Käytämme vähän aikaa tähän, koska se on erittäin tärkeä kysymys. Lukekaa tämä tarkkaan omasta kehitystilastanne riippumatta. Joku voi esittää teille juuri tämän kysymyksen lähitulevaisuudessa.

Ensinnäkään ei tarvitse yhdistyä. Ette voi olla yhdistymätön. Se minkä luulette olevan yläpuolellanne ja saavuttamaton, on itse asiassa toinen osa (tai osia) siitä, mitä olette.

Teille on opetettu, että te ette voi, eikä teidän myöskään pitäisi, päästää tätä tietoisuuteenne. Teille on kerrottu, että se on paholaisesta. Se on vaarallista. Se ei ole totta. "Ei, sinulla ei oikeasti ole noita leikkikavereita. Ne ovat vain mielikuvitustasi." Olette kaheli, hullu, mielipuoli, naurettava. Ja kaikkein pahinta, kautta historian teidät on poltettu, kidutettu, hukutettu jne. Tämä kaikki on osa DNA-muistianne, vaikkei se olisi osa nykykokemustanne. Sitä on erittäin vaikea nujertaa. Mutta haluamme teidän ymmärtävän jotain hyvin tärkeää.

Nuo osanne, nuo tyypit joita monet kutsuvat oppaiksi ja opettajiksi, ovat aivan yhtä innokkaita kuin te saamaan jatkuvan ja tietoisen keskusteluyhteyden teidän kanssanne. Itse asiassa tuota keskustelua tapahtuu jo. On monia asioita, joita voitte tehdä "oppiaksenne tuon kielen".

Aloittakaa tietämällä, että teitä suojellaan mahdollisimman paljon. Vaikkei teillä olisi ollut tuota kokemusta, melkein jokainen on kuullut tarinan jostain käännöksestä, jota ei tehty, lennosta jolta jäätiin, tai viivytyksestä joka pelasti jonkun tragedialta. Oliko kyse oppaistanne? Enkeleistänne? Kyllä oli.

Tunnette usein pieniä tönäisyjä. Seuraatteko niitä? Miten monta kertaa olette sanonut tai ajatellut: "Tiesin, että niin tapahtuisi!" tai "Tiesin, että minun olisi pitänyt tehdä se!" Ne kerrat jolloin todella seurasitte aavistuksianne, usein unohdetaan tai niitä ei huomata. Olimmeko me siinä? Kyllä olimme.

Mutta te ette kuule meitä, eikö vain? No, kerrotteko itsellenne, että te ette kuule meitä? Jos sanotte, että niin on, sitten on. Avautukaa mahdollisuudelle. "Opettelen saamaan viestejä" on paljon parempi. Ja kaikki "kuulevat" eri tavalla. Jotkut kuulevat tosiaan äänen, joka tuntuu tulevan heidän ulkopuoleltaan. Ja huomatkaa, että sanoimme "tuntuu tulevan". Jotkut kuulevat äänen päässään. Jotkut näkevät kuvia. Jotkut vain tietävät. He ovat oppineet luottamaan siihen, luottamaan itseensä. Se on prosessi.

Okei, se on prosessi. Mistä aloitan? Aloita olettamalla, että sinulle näytetään asioita joka päivä. "Se on kieli, joka minun täytyy oppia." Onko polullasi höyheniä? Lantteja? Numeroita rekisterikilvissä? Internet-sivuilla? Miten voimme näyttää sinulle, että olemme tässä? Kerro meille, ja ole sitten hereillä vastauksille.

Opetelkaa unikieli, -symbolit. Emme kehota teitä opettelemaan muistamaan ja tulkitsemaan unia. Vaikka se on hyvä idea. Vaan sanomme, että jos tunnette tuon kielen, voimme käyttää sitä. Todellisuutenne ei ole alkuunkaan niin kiinteä, kuin luulette sen olevan. Elätte unessa. Jos tunnette tuon kielen, voimme käyttää sitä.

Prosessi. Tämä on prosessi. Kun avaudutte mahdollisuudelle, se lisääntyy. Yksi varoitus. Jos kerrotte itsellenne, ettei sitä tapahdu, niin sitä ei tapahdu. Yritys saada se tapahtumaan vahvistaa vain, ettei se ole jo tapahtunut. Onko tässä ristiriita? Kyllä, taitaa olla. Avautukaa vain sille ja sallikaa sen lisääntyä. Olettakaa, että niin on. Koska niin on.

Meidän on hyvä mainita yksi asia: se kaipuu joka teillä on tämän todenperäisyyttä kohtaan, on merkki tietämisestänne, että se on mahdollista.

Palaamme pian vastaamaan lisää kysymyksiinne. Kiitos kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >