HomeViestejäRon Head17.6.2018 - Laajentunut itse

17.6.2018 - Laajentunut itse

LAAJENTUNUT ITSE

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)
17.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jotain tapahtuu. Tunnutte erilaiselta. Ja tunnutte enemmän ja enemmän erilaiselta joka päivä, erilaiselta kuin se, joksi olette aina tienneet itsenne. Ette osaa selittää sitä, edes itsellenne. Miksi sanoitte noin – tai teitte niin? Tämä ei ole se "sinä", joka olette tottuneet olemaan. Onko se? Onko se?

Ja tunnette myös eri tavalla. Ette oikein tiedä … jotenkin vain eri tavalla.

Kerroimme teille, että muuttuisitte. Olette ehkä jopa ajatelleet "hyvä!" Mutta teillä oli mielessänne kuva, mitä se merkitsisi, eikö vain? No, yllätys! Ja syynä on, että kuvanne olisi voinut perustua vain historiaan, entisiin kokemuksiin jne. Se persoona joka teistä on tulossa, on se aito persoona, jota tämä maailma ei ole koskaan opettanut, muokannut eikä sallinut. Se on persoona, joka todellisuudessa olette.

Mutta tämä on prosessi. Kuitenkin se on saavuttanut pisteen ja kiihtynyt pisteeseen, että se alkaa olla havaittavampaa, myös teille. Sanomme "myös teille", koska olette omassa päässänne joka hetki ja siksi muutokset menevät helpommin ohi. Jos näkisitte itsenne vain kerran kuussa, muutokset olisivat merkittävämpiä.

No nyt, jotta te ette "pimahda" – jotkut sanontanne saavat meidät naureskelemaan – huomautamme empaattisesti, ettei teille ei tehdä mitään. Teistä on tulossa se, joka olette tulleet tänne olemaan, joksi päätitte tulla ja jota odotitte elämien ajan. Olette levoton, koska ette tiedä, mihin tämä on menossa. Mutta se SINÄ joka olette, tietää kyllä. Luottakaa itseenne. Luottakaa itseenne.

On tapahtumassa niin, että kaikki nuo syvät kaipaukset joiden kanssa olette eläneet, alkavat olla jokapäiväinen osa elämäänne. Tiedättekö, mikä hämmästyttää teidät? Muita asioita joita ette koskaan ajatelleet tai joita ette uskoneet mahdolliseksi, tulee myös mahdollisuusmaailmaanne – ja sitten osaksi elämäänne, jos haluatte sitä.

"Kuu taivaalta" -unelmia? Kyllä, vanhassa maailmassa ne olisivat olleet. Tuo maailma menee ohi. Elätte nyt energiasopassa, jota ei ole koskaan ollut maailmassanne aiemmin. Sekin tuntuu yhdeltä noista omituisista lupauksista, eikö vain?

No, tässä on lupaus, jonka voitte tarkistaa. Maailma jossa elätte 12 kuukauden kuluttua, on hyvin erilainen kun tämän päivän maailma. Kirjoittakaa päivämäärä tuon lupauksen viereen ja laittakaa se jääkaappinne oveen.

Miten voimme tehdä tällaisia ennustuksia? Voimme tehdä niitä, koska näemme muutokset, joita te teette sisällänne. Näemme aikomuksenne. Ja näemme – riippumatta siitä, näettekö te vai ette – että maailmanne on tehty siitä, mitä te olette ja mitä te aiotte. Ja kun te muututte ja tulette tietoisemmaksi ja tietoisemmaksi, se voima joka olette, vaikuttaa maailmaanne paljon välittömämmin. Kun opitte moninkertaistamaan tuon voiman muodostamalla ryhmiä ja yhteisöjä, joilla on sama aikomus, vaikutukset ovat vielä suurempia.

Mikään näistä asioista ei ole lainkaan uusi, mutta niiden tiedostaminen ja soveltaminen on uutta. Se on pullonhengen vapauttamista. Ymmärrättekö? Te olette pullo. Te olette henki. Hangatkaa itseänne vähän salaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >