HomeViestejäRon Head8.8.2013 - Olkaa siinä pöyristyttävän rohkea!

8.8.2013 - Olkaa siinä pöyristyttävän rohkea!

OLKAA SIINÄ PÖYRISTYTTÄVÄN ROHKEA!
 
Mikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
8.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä Leijonaportti on nyt laajimmillaan auki ja energiat joita virtaa maailmaanne ja näin kehoonne - fyysiseen, tunne-, mentaali- ja henkiseen - ovat suurempia, kuin kukaan teistä on kokenut tähän mennessä. Tuloksena olevat muutokset teissä, yhteiskunnassanne ja planeetassanne tulevat myös selvemmiksi ja suuremmiksi.
 
Näin homma nimittäin toimii. Tarkkailkaa nyt aina vain tarkemmin todisteita ja suuntauksia, mitkä ovat lopultakin riittävän selviä kannustamaan teitä ja tuomaan vähän iloa sydämeenne. Joka tapauksessa yksi helpoiten merkille pantavia asioita on tietysti lisääntyvä ilo sydämessänne. Olette enemmän "sinä" kuin koskaan ennen. Ja tästä seuraavat tulokset tulevat myös selväksi teille.
 
Monet ovat jo huomanneet lisääntyvän kykynsä ilmentää sen, mitä he haluavat saada elämäänsä, ja nyt vielä useammat teistä huomaavat sen. Teidän on tärkeää käsittää, että tuotte elämäänne sitä, mihin keskitytte. Keskittykää siihen, mitä haluatte.
 
Pitäisi olla selvää, ettei keskittyminen mihinkään muuhun ole suotavaa, mutta nyt on tärkeämpää kuin koskaan, että saatte sen kontrolliin. Teillä on edelleen taipumusta joutua huolestumisen tilaan. Kuten te kaikki liiankin hyvin tiedätte, huolehtiminen luo niitä asioita, joita ette halua. Kuten on siis pakostakin hyvin kiistatonta, teidän ei pitäisi tehdä sitä, jos haluatte tuoda todellisia toiveitanne elämään.
 
Onko meillä mitään suosituksia siihen, miten kontrolloida tuota taipumusta? Kyllä, meillä on. Aina kun huomaatte luiskahtavanne huolestumismoodiin, alkakaa tehdä luetteloa niistä asioista, joita teillä jo on ja joista olette kiitollinen. Sitten livahtakaa helposti kuvittelemaan täsmällisesti, millainen haluttu olotilanne on. Olkaa pöyristyttävän rohkea siinä! Teille on kerrottu aiemmin, että te ette voi alkuunkaan kuvitella, miten todella ihmeellistä voi olla, ja lupaamme teille taas, että se on totta.
 
Voitte ymmärtää, että te ette voi kuvitella mitään, mistä teillä ole aiempaa kokemusta tai tietoa. Mutta rakkaat ystäväni, löydätte pian kokemuksenne ja tietonne todellisen laajuuden. Antakaa palaa! - kuten rakastatte sanoa. Kuvitelkaa asioita, jotka saavat sydämenne laulamaan ja haluamaan tanssia niiden tahdissa. Ja luopukaa ajatuksesta, että jokin on mahdotonta, sillä jos voitte kuvitella sen, se ei todellakaan ole mahdotonta. Jos voitte kuvitella sitä riittävästi sekä virrattaa energiaanne ja keskittynyttä aikomustanne siihen riittävästi, olette itse asiassa luoneet sen.
 
Nimittäin tämä on sitä, kuka ja mitä olette. Olette luojia. Haluatteko todisteen siitä? Avatkaa silmänne ja katsokaa ympärillenne. Kaikki mitä näette, on kokonainen maailma, minkä olette luoneet. Ja ajatelkaa tätä: olette tehneet sen paljon vähemmässä kuin täysin tietoisessa tilassa. Ja voi hyvänen aika, se on kohta muuttumassa teillä iäksi.
 
Lähetämme teille hurrauksiamme, rakkauttamme ja halauksiamme nyt, rakkaat veljet ja sisaret. Voikaa hyvin, olkaa rauhassa ja puhumme taas hyvin pian. Hyvää päivän jatkoa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >