HomeViestejäRon Head4.3.2013 - Terveys ja ylösnousemusoireet

4.3.2013 - Terveys ja ylösnousemusoireet

TERVEYS JA YLÖSNOUSEMUSOIREET
 
Mikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
4.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Puhumme tänään terveydestä ja ns. ylösnousemusoireista.
 
Ne energiat joita lähetetään ympäristöönne tai joiden läpi planeettanne kulkee, aiheuttavat vähäisiä vaivoja joillekin, merkittäviä vaivoja toisille ja vielä toiset - vaikkakin harvat - tuntevat todellista tuskaa.
 
Erot voivat tietysti johtua useista asioista. Ensinnäkin, mikä on kohteen eli teidän kehon, mielen ja hengen kunto? Miten vapaasti antaudutte siirtymälle? Miten nopeasti teidän pitäisi tehdä tämä muutos korkeamman itsenne ja sielunne päätöksen mukaan? Älkääkä ylenkatsoko sitä mahdollisuutta, että saattaa olla sairauksia, mitkä lääketieteenne pitäisi hoitaa. Monissa tapauksissa se ei kuitenkaan löydä tai ymmärrä niitä vaivoja, joista kerrotte. Kipu ja vaivat ovat signaaleja, rakkaat ystävät. Signaaleja joko jonkin vaivan tai vastustuksen olemassaolosta. Helpointa teidän olisi yrittää todella heittäytyä tulevaisuuteen koko sydämellänne. Erittäin paljon johtuu vastustuksesta.
 
Mutta monissa tapauksissa keho itse tallentaa - tietämättänne - pelkoa, vihaa, katkeruutta, vastustusta ja katumusta tästä elämästä, edellisistä elämistä ja myös siitä, mitä välitettiin teille DNA:ssa teitä ennen tulleilta. "No, miten ihmeessä voin käsitellä niitä?", kysytte. Annamme muutaman ehdotuksen.
 
Ensinnäkin tietäkää, että se ehdoton rakkaus mikä kietoo teidät nyt sisäänsä, voittaa lopulta kaiken tuon vastustuksen ja ylösnousette, jos olette päättäneet tehdä sen. Se voi tapahtua ennemmin tai myöhemmin. Ja kärsivällisyys on paljon helpompaa, silloin kun tuntuu mukavalta, eikö vain?
 
Päätätte ehkä selvitä siitä yksin ja pyritte meditoinnin ja rukouksen avulla ratkaisemaan ongelmat itse. Tässä tapauksessa apua on saatavilla yhteydestä olemuksenne Lähteeseen. Mutta ehdotamme, että te ette olisi sellainen, joka väittää Kaikkivaltiaan pelastavan hänet ja on piittaamatta soutuveneestä, mikä on lähetetty pelastamaan hänet tulvasta.
 
Lopuksi, rakkaat ystävät, on melko monia "uusia" parannusmenetelmiä, joita on tullut ulottuvillenne viime vuosina ja jotka voivat käsitellä tällaisia asioita tavoilla, mitä lääketieteenne ei ole koskaan oppinut tekemään. Laitamme sanan "uusi" lainausmerkkeihin, koska ne ovat pelkästään asioita, joita te nyt muistatte. Ne tarttuvat näihin asioihin energia- ja henkipuolenne kautta.
 
Ymmärtäkää, että silloin kun teiltä puhdistetaan jotain noilla tasoilla, vaikutusten on ilmestyttävä fyysiselle puolellenne. Jos siis ette halua elää vaivojen kanssa, kunnes ne häviävät itsestään, etsikää sitten sellaista parannusta, mikä resonoi parhaiten omien uskomustenne kanssa. Sanomme näin, koska vaikkei tämä ole ehkä tehokkainta, se on sellaista, minkä uskomuksenne antavat toimia teillä. Voitte edetä toiseen, sitten kun valitsette niin.
 
Nimittäin uskomukset ovat asioita, joita olette rakentaneet - tietäen tai tietämättä - suojelemaan itseänne. Ja monissa tapauksissa ne voivat itse asiassa aiheuttaa teille ongelmia. Ne eivät ole hyvin usein samaa mieltä sen kanssa, mihin ajattelette uskovanne tietoisessa mielessä.
 
Tämä ei ehkä kuulosta mahdolliselta joillekin teistä, mutta vakuutamme, että se voi olla totta. Ajattelette ehkä esimerkiksi luottavanne Luojaan koko sydämellänne, mutta kysykää sitten itseltänne, miksi vastustatte muutosta tai kulutatte yhtään aikaa kantaen huolta tulevaisuudesta.
 
Viime ajatuksena haluaisimme antaa teille tämän. Missä tahansa olette ja mikä tahansa tilanteenne on, jossain fyysisessä tai henkiympäristössänne on apua saatavilla, jos haluatte sitä. Voitte löytää sen, jos etsitte. Teidän täytyy hyväksyä se, sitten kun löydätte sen. Kysykää itseltänne, seisovatko mielipiteenne kenties tiellä. Vai onko kyse siitä, että olette ylpeä erakkona olemisestanne.
 
Joka tapauksessa siirrytte eteenpäin. Ja totuus on, että teette juuri sitä, mitä teidän tarvitsee tehdä tässä hetkessä. Tämä johtuu siitä, että se mitä teette, johtaa vääjäämättä teidät lopulta sinne, mihin olette sitoutuneet menemään.
 
Pidämme teitä rakkaudessa tänään ja puhumme taas pian.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >