HomeViestejäRon Head24.2.2013 - Jokainen on paljon suurempi keho, kuin voitte kuvitella

24.2.2013 - Jokainen on paljon suurempi keho, kuin voitte kuvitella

JOKAINEN ON PALJON SUUREMPI KEHO, KUIN VOITTE KUVITELLA
 
Luojaa ja Mikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
24.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mikael:

Tämän aamun viesti on kriittinen nykytilanteenne ymmärtämiselle. Siksi minulla on kunnia astua sivuun ja pyytää Luojaa ilmaisemaan se suoraan.
 
Luoja:
 
Maan poikani ja tyttäreni, puhun teille suoraan tänään voidakseni ilmaista syvät onnitteluni tämän merkittävän kohdan saavuttamisesta matkallanne, tämän mitä kutsutaan ylösnousemuksesi.
 
Löydätte nopeasti itsenne muutospyörteestä. Olette itse asiassa olleet tämän keskellä jo useita vuosia, mutta vaikka kerroimme teille jatkuvasti muutoksista, ne ovat olleet luonteeltaan sellaisia, että enimmäkseen ette ole voineet nähdä niitä. Tämä muuttuu kohta jyrkästi.
 
Ilmentymisen luonne on sellainen, että se mikä on näkyvää kolmannen ulottuvuuden näkökyvyllenne, tapahtuu viimeisenä. Kun katsotte ympärillenne nykyisessä tapahtumajaksossa, teidän pitäisi kyetä selvästi näkemään sen alkavan, mistä on ennustettu jonkin aikaa. Se ei ole oikeastaan alku. Se on jatkoa, mutta se on sen alku, mikä on havaittavaa teille.
 
Me jotka näemme todennäköisyyksiä, syyn ja seurauksen sekä sen olemassaolon, mitä te olette hädin tuskin alkaneet epäillä, olemme nähneet tämän "pitkän aikaa", kuten sanoisitte. Minä olen Luojana määritellyt näiden tapahtumien lopputuloksen. Olen myös määritellyt, että voitte saavuttaa lopputuloksen valitsemallanne tavalla. Ja henkilökohtaisesti valitsemananne aikana. Tiedämme, että te ette ymmärrä näitä käsitteitä vielä, mutta pian alatte ymmärtää.
 
Esiin astumiseni päätarkoitus tänään on yllyttää teitä tuplaamaan päättäväisyytenne katsoa tämä läpi. Tämän tien seuraavalla taipaleella voi olla kuoppaisia osuuksia ja haluan, ettei kukaan joudu tarkoituksestaan sivuraiteelle. Jos vain pidätte mielenne keskittyneenä ja luotatte prosessiin, kaikki menee hyvin. Kun näette enemmän ja enemmän järkyttäviä asioita tapahtuvan ympärillänne, ruksatkaa niitä vain välttämättömien muutosten listalla, kun matkaatte perimmäiseen tavoitteeseenne - ja lainaamme tämän yhdeltä ryhmältänne, koska rakastamme sitä niin paljon - "maailmaan mikä toimii kaikille". Ymmärsittekö vähän lisää - jokainen on keho, mikä on paljon suurempi, kuin voitte kuvitella.
 
Olen nauttinut tästä tilaisuudesta tänään. Näkemiin ja olkaa ilossa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >