HomeViestejäRon Head20.7.2012 - Kysykää sydämeltänne mikä on totta ja eläkää sen mukaan

20.7.2012 - Kysykää sydämeltänne mikä on totta ja eläkää sen mukaan

KYSYKÄÄ SYDÄMELTÄNNE, MIKÄ ON TOTTA, JA ELÄKÄÄ SEN MUKAAN
 
Mikaelia kanavoinut Ron Head ( oraclesandhealers.wordpress.com)
20.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään jatkatte niissä kohoavissa taajuuksissa, joista olemme puhuneet, ja olette sen lisäksi siirtyneet juuri uuden kuun taajuuksiin. Tiedämme, että pystytte nyt tunnistamaan nämä aistimukset ja alatte kyetä yhdistymään niihin tahdonalaisesti. Kyse ei ole siitä, että yhdistytte energioihin näinä aikoina, vaan opitte, että ne ovat aina olemassa uusien aistienne taustalla. Tämä on paljon samanlaista kuin äänien kuuleminen korvissanne. Ne ovat aina olleet olemassa. Teistä on tullut kykenevä havaitsemaan ne ja opitte kuuntelemaan niitä aina, silloin kun käännätte huomionne niihin.
 
Jotkut havaitsevat, että tietyntyyppiset "näyt" alkavat myös olla koettavissa, silloin kun niihin kiinnitetään huomiota. Jos jotain näistä asioista tapahtuu teille, mutta epäsopivina aikoina, niin yhdistykää meihin sydämessänne ja pyytäkää, että teillä on kontrolli siinä. Normaalia enemmän näkeminen voi olla hämmentävää ja myös vaarallista toisinaan. Esimerkiksi ette halua saada tuota kokemusta toimiessanne liikkuvassa kulkuneuvossa. Kenenkään aikomus ei ole saada tätä tehtyä teille, vaan teidän kanssanne ja teitä varten. Voitte ja teidän pitäisi oppia olemaan kontrollissa koko ajan. Muistuttakaa vain itseänne, oppaitanne ja enkeleitänne tästä rakastavasti ja se on niin, kuin haluatte. Ne tekevät niin, kuin olette sopineet, ja aika alkaa nyt vaikuttaa, mutta mukavuutenne prosessissa on tärkeää.
 
Alatte myös panna merkille monia muutoksia - ja sydämen muutoksia - yllättävissä paikoissa. Tämän lisääntyminen jatkuu ja se kasvaa kuin lumipallo, kuten sanotaan. Olette nähneet joidenkin vaikuttavan ällistyneen siitä, mitä he itse ovat sanoneet. Teidän tapaanne myös he kokevat uusia tuntemuksia ja ajatuksia. Pyydämme taas, että heidän sallitaan muuttua ja heille annetaan anteeksi se, mitä he ovat tehneet, silloin kun he ymmärsivät vähemmän ja olivat matalampien vaikutusten kontrollissa. Anteeksianto on parempaa, kuin voimme kuvata, teille itsellenne ja uudelle haluamallenne maailmalle. Muutostarpeen erottaminen on tarpeellista, tuomitseminen ei ole.
 
Nyt kun tietyt asiat kohta ns. räjähtävät näyttämölle, puhumme vielä yhdestä kysymyksestä. Paljon informaatiota tuodaan esiin tänä aikana ja on tuotu useita vuosia. Se saa järkenne kyseenalaistamaan lukemanne totuudenperäisyyden. Tietyssä mielessä tämä on erittäin hyvä asia. Se laajentaa tietoisuuttanne. Jotkut pyytävät tiettyjen asioiden vahvistamista. Voisimme helposti sanoa teille, että tämä on totta ja tämä ei ole. Mitä se palvelisi? Ottaisitte vain ulkopuolisen mielipiteen tai kieltäytyisitte hyväksymästä sen.
 
Teidän on löydettävä omat vastauksenne mielenne laajentumisen tai kokemisen kautta. Tämähän on ensisijainen tarkoituksemme teidän kanssanne puhumisessa. Teillä ei ole mitään konkreettista syytä hyväksyä olemassaoloamme, eikö niin? Sallikaa elämänne kehittyä ja tietoisuutenne laajentua. Kaikkeen vastataan oikeaan aikaan ja paljon pikemmin, kun kuvittelette. Kysykää sillä välin sydämeltänne, mikä on totta teille, ja eläkää sen mukaan. Sen ei tarvitse olla sitä, mihin joku toinen uskoo. Ja kuten aina, se muuttuu ajan kuluessa. Enää ei esimerkiksi ole totta, että maailma on litteä ja aurinko ja kuu kiertävät sitä. Enää ole totta, että olette universumin keskus. Tämä tulee kuitenkin ehkä kyseenalaistettavaksi taas, kun ymmärryksenne siitä, kuka olette, puhkeaa kukkaan.
 
Ilonne ja rauhanne lähestyy nyt nopeasti. Olkaa rauhassa ja ilossa. Puhumme lisää pian. Hyvää päivän jatkoa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >