Luxonia

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Viestejä Aisha North 26.9.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 425

26.9.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 425

Print

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 425

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
26.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä viesti kenties ravistelee muutamia niitä vanhoja väärinkäsityksiä, joita vielä elää myös joissain valaistuneissa piireissä. Nimittäin tämä liittyy kovasti asioiden luonteeseen ja kun sanomme näin, viittamme siihen tilaan, mikä saa kaiken syntymään tai paremminkin toteutumaan niin, että voitte havaita sen. Olemassaololtaan ja määritelmältään se on todella hyvin monimutkainen aihe, koska se mitä näyttää olevan olemassa ihmiselle, on pelkästään maankuulun jäävuoren pikkuruinen huippu verrattuna siihen, mitä oikeasti on. Ette voi nähdä kovin paljon siitä, mitä todellisuudessa on, ja myös hienostuneimmilla laitteillanne olette vasta alkaneet raapaista luomakunnan/luomisen pintaa. Tai kenties meidän pitäisi sanoa, että olette nähneet vasta pikkuruisen kerroksen tuosta valtavasta ja monimutkaisesta rakenteesta. Ja näin ihmiskunta elää mielessään hyvin kaavamainen käsitys siitä, mitä on ja mikä on mahdollista, ja jatkatte kaiken näkemistä äärimmäisen kapeasta perspektiivistä.

Tiedämme, että tämä saa monet teistä nyökyttelemään myöntyväisenä päätään - olettehan te niitä, jotka ovat jo kauan pyrkineet näiden kapeiden rajojen ulkopuolelle. Ette ole kuitenkaan vielä onnistuneet pääsemään kovin kauas tuosta jokseenkin vaatimattomasta alusta, mistä aloititte etsintänne. Ja ei, tätä ei sanota teidän ärsyttämiseksi mitenkään tai yrityksenä vihjata, että olemme jotenkin ylempiarvoisia kuin te - kaukana siitä. Tämä on tarkoitettu pelkästään muistutukseksi, että teillä on vielä hyvin paljon löydettävää tässä vastausten etsinnässä.

Ja kyllä, tämä voi turhauttaa teitä loputtomasti, sillä se minkä voitte tuntea - jos todella terästätte aistejanne - on niin valtava kenttä, että tulee toisinaan melkein sietämättömän ärsyttäväksi, kun ei pysty näkemään sitä selvemmin. Ja näin voitte lähteä pois epätoivoisena tai vetää takaisin tuntosarvenne ja tyytyä sen kentän tutkimiseen, minkä olette jo ylittäneet aiemmin. Mutta näin tekemällä kavennatte omaa mahdollisuuskenttäänne hyvin konkreettisesti. Nimittäin olette ainoita, jotka voivat mennä sinne, minne kukaan ihminen ei ole koskaan aiemmin mennyt, ja jos vastustatte sitä, että tuo tietovainu johtaa teitä eteenpäin, hidastatte itsenne lisäksi koko ihmiskuntaa.

Tämä ei ole taaskaan minkäänlaista kritiikkiä, vaan tärkeä muistutus teille kaikille jatkaa noiden rajojen läpi puskemista, joita teillä on omassa kyvyssänne etsiä täydellisyyttä. Ja sanoessamme "täydellisyys", emme tarkoita sitä millään pinnallisella tavalla, vaan se on muistuttamaan teitä omasta suuruudestanne. Olette jo kaikkia noita asioita, joita ette voi alkuunkaan uskoa todeksi, mutta teidän täytyy vielä todella myöntää tuo suuruus ja ottaa se täysin taas kerran omaksenne. Tätä ei nimittäin voi tehdä kukaan muu kun te ja sen tehdessänne avaatte oven kaikille muille, jotka saattavat löytää rohkeutta astua tuohon samaan saliin, mihin te olette hyvin urheasti astuneet.

Nimittäin jonkun on otettava ensimmäinen askel, mutta tähän saakka hyvin monet teistä ovat epäröineet tuolla kynnyksellä ja syystä tai toisesta olette päättäneet astua taaksepäin siinä toivossa, että joku toinen voi ottaa johdon. Mutta nyt tehtävämme on muistuttaa jokaiselle teistä omasta vastuustanne tässä koko operaatiossa. Kuten olemme sanoneet teille kerta toisensa jälkeen, teette sen, mitä teette, kaikkien puolesta - niin tämänkin.

Toisin sanoen, mitä enemmän pidättelette itseänne, sitä enemmän hidastatte kaikkien niiden prosessia, jotka seuraavat jalanjäljissänne. Muistakaa, että olette tiennäyttäjiä sanan kaikissa merkityksissä, sillä olette eturintamaa koko joukolle muita ja näin ollen aina kuin pidätte itseänne kyvyttömänä ottamaan enää askeltakaan tällä matkalla, hidastatte ja näin hidastavat myös kaikki takananne. Olette todella tienraivaajia ja tästä syystä olette täällä - löytääksenne tavan ylittää omat estonne.

Osaatte jo lentää, mutta koko elämänne olette enimmillään vain juosseet huippuvauhtia. Nimittäin olette niin paljon vapaampi, kuin näytätte edelleen ajattelevan, ja monilla teistä vanha epäusko omiin kykyihin ankkuroi teidät edelleen hyvin tiukasti tuohon vanhaan ajattelu- ja käyttäytymistapaan. Ja näin katsokaa tätä eräänlaisena puun ravistelemisena, sysäyksenä mikä antaa teille ekstratyönnön, mitä tarvitsette tönäisemään itsenne tuolta oksalta, missä olette roikkuneet kiinni hyvin sitkeästi erittäin kauan.

Olette enemmän kuin valmis lentämään, mutta aran kyyhöttäjän lailla istutte siinä odottamassa oikeaa tilaisuutta. No, tuo tilaisuusikkuna on ollut apposen auki jo jonkin aikaa, taivas on selkeä ja tuuli suotuisa, joten miksette kerta kaikkiaan päättäisi tiukasti vain heittäytyä? Ette törmää maahan tai epäonnistu, sillä siipenne on rakennettu kantamaan paljon suurempaa painoa kuin te. Viette nimittäin mukananne hyvin paljon enemmän ilmaan, sitten kuin lopulta uskallatte tehdä sen, sillä noustessanne lentoon, koko ihmiskunta tuntee itseään vedettävän teidän vanavedessänne.

Taaskin siis sanomme, että älkää tehkö itseänne pienemmäksi, kuin todellisuudessa olette, ja lakatkaa pysäyttämästä itsenne kyseenalaistamalla luontaiset ominaisuutenne. Olette kaikki loistavia esimerkkejä sieluista, jotka eivät tunne mitään rajoja - sanan joka merkityksessä - mutta teillä on kuitenkin kyky kumota tuo totuus joillain huolellisesti valituilla lannistavilla sanoilla aina, kun tilaisuus valonne todelliseen säteilemiseen tulee.

Tämä ei merkitse, että olette pelkkä varjo itsestänne ja piiloudutte nurkkiin koko ajan - kaukana siitä. Olette nostaneet itsenne ja tämän maailman kauaksi siitä vanhasta ja kammottavasta tilasta, missä ennen viivyttelitte, ja jokaisella askeleella levitätte jatkuvasti tuota sisäistä valoanne kauas. Mutta silti sisällänne on jotain, mikä jatkaa valonne pitämistä paljon himmeämpänä, mitä se todellisuudessa on, ja nyt teidän kaikkien on tullut aika muuttaa wattimäärää, jos saamme käyttää tällaista ilmaisua. Nimittäin teiltä ei puutu yhtään mitään, paitsi ehkä rohkeutta todella loistaa niin kirkkaasti, kuin voitte.

Nyt siis todella toivomme, että muistatte ottaa aikaa ja katsoa omaa valoanne tämän totuuden valossa, ja uskallamme arvata, että jos todella tunnustatte sisäisen suuruutenne, se mitä näette, on kaukana siitä laihanlaisesta valomäärästä, mikä ulottuu ulkopuolelle. Ei niin, että se on liian pieni vaikuttaakseen, mutta se on pelkästään pieni maistiainen siitä, mitä teillä on tarjottavana itsellenne valaistumisena. Ja sitten kun uskallatte antaa omaa sisäistä valoanne vapaasti itsellenne, alatte myös automaattisesti jakaa tuota valtavaa voimalaa muiden ihmisten kanssa, tämän maailman kanssa ja luomakunnan kanssa. Ja muistakaa, että sitä tarvitaan kipeästi, sillä tämä planeetta on jätetty selviytymään aivan liian pitkään pelkillä valomurusilla. Mutta nyt - kiitos kykynne yhdistyä taas kerran Lähteeseen - tällä planeetalla ei ole enää resurssien puutetta, kunhan sallitte itsenne todella loistaa kirkkaimmillanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.