Päivän uffo

Uffo uffon tuntee
HomeViestejäAisha North28.8.2014 - Lyhyt energiapäivitys

28.8.2014 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
28.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On tullut taas kerran aika jättää hyvästit jollekin, mitä teidän ei enää tarvitse kantaa mukananne. Nimittäin kun tämä herkeämätön valovirta työntää teitä aina vain nopeammin eteenpäin, teitä kannustetaan jatkuvasti keventämään kuormaanne kaikin mahdollisin tavoin. Tiedämme, että monet teistä tuntevat jo, että sitä teitä on pyydetty tekemään aivan alusta saakka, ja se on todella helppo ymmärtää, sillä tämä on monin tavoin ollut loputonta vanhan painolastin poisheittämistä.

Mutta emme viittaa nyt noihin vanhoihin ja juurtuneisiin tapoihin, jotka ennen seisoivat tiellänne. Ne on jo poistettu olemuksestanne, vaikka joitain viivytteleviä jälkiä voi edelleen löytyä sieltä täältä. Ei, vaan viittaamme nyt johonkin paljon kiehtovampaan. Olette nimittäin tulleet tähän maailmaan mukananne joitain monimutkaisia suunnitelmia - suunnitelmia jotka sisältävät teidän osanne koko planeetan jatkuvassa uudelleenrakennuksessa ja -jäsentelyssä - ja näin se mitä kannatte mukananne, on korvaamaton osa kaikkea. Mutta nyt on aika päästää irti tuostakin taakasta ja näin tekemällä vapautatte tämän luontaisen informaatiopaketin sisältänne tähän energiavirtaan. Näin autatte nopeuttamaan prosessia ja samanaikaisesti kevennätte painolastianne.

Tämä "hyötykuorma" toimitetaan nyt aiottuun osoitteeseen määrättyyn aikaan, joten teidän ei tarvitse murehtia lainkaan, minne ja miten. Teidän täytyy vain sallia sen tapahtuminen ja sen voi tehdä hyvin yksinkertaisesti. Teidät valmisteltiin tekemään tämä jo ennen, kun tulitte tähän fyysiseen ruumiiseen, ja nyt aivan kuin nuo rakennelmat joita olette lähettäneet avaruuteen mukanaan laitteita ja rakennusmateriaaleja jonkin projektin suorittamiseen kaukana maaplaneetalta, sekin mitä kannatte mukananne, tulee hyvään käyttöön paikassa, mitä teidän on vaikea kuvitella. Ja kun teette jokapäiväisiä askareitanne, ette ainoastaan sytytä noita kätkettyjä kerrostumia jalkojenne alla, vaan vapautatte myös nämä suunnitelmaosat radioaalloille - tuttua vertausta käyttääksemme.

Emme taaskaan yritä saada teitä näyttämään yksinkertaisilta selittämällä asiaa tällä tavalla - sanomme vain, että se mitä kannatte mukananne ja mikä vapautetaan ns. eetteriin, on liian monimutkaista selitettäväksi, joten riittää kun sanotaan, että teidän osanne tässä on olla pelkästään viestintuoja, joka toimittaa sen siihen paikkaan ja tilaan, mihin se on määrä viedä käytettäväksi. Tämä saattaa kuulostaa epäuskottavalta joillekin teistä ja se on helppo ymmärtää, sillä miten voitte suorittaa näin tärkeän tehtävän ilman aavistustakaan siitä, mitä olette tekemässä?

Selitetäänpä, sillä tämä on tosiaankin kriittinen osa koko tätä massaheräämistä planeetallanne. Sillä minkä kohta vapautatte, on kauaskantoiset seuraamukset. Kun sallitte tämän huolellisesti kätketyn viestin tulla "ulkosalle", se käynnistää ketjun toisensa jälkeen hyvin rakennetussa energiataajuushierarkiassa, ja tämä taas varmistaa, että kaikki vapautettavat osat yhdistetään monimutkaiseksi valorakennelmaksi, mikä mahdollistaa paljon syvällisemmän transformaation sisällänne ja tässä planeetassa.

Taaskaan ei ole mikään uutinen, että osallistutte sellaiseen, mikä ylittää kykynne nähdä sen koko laajuuden, sillä näin teitä on pyydetty tekemään kerta toisensa jälkeen. Mutta tällä kertaa luulemme olevan turvallista sanoa, että saatte jollain tavalla vilauksen siitä, mitä olette kantaneet tähän maailmaan ja minkä autatte vapautumaan, kun ovet sisällänne olevalle lastille heilahtavat auki. Ja vaikka teitä ehkä vielä hämmentää, mistä tässä kaikessa on kyse, sanotaanpa vain, että luulemme teidän kaikkien huomaavan informaatiojälkiä tulevan mieleenne, kun löydätte tavan asettua mietiskelemään, yrittäen saada paremman ymmärryksen roolistanne kaikessa tässä.

Olette kaikki ainutkertaisia olentoja ja se mitä toitte mukananne tällä kierroksella, ei muistuta mitään, mitä olette tuoneet aiemmin, eikä sitä voi verrata jonkun toisen kantamaan osaan tässä elämässä, ja näin ollen myös panoksenne on ainutkertainen. Kun siis sallitte tämän suuren transformaatiopaketin vapautua, teidän pitäisi sallia myös itsenne kurkistaa ns. kääreiden alle ja katsoa, löydättekö sieltä jotain, mikä puhuu teille tärkeästä roolistanne tässä. Olette kaikki samanarvoisia tässä, vaikka se mitä näette, on yhtä moninaista kuin te itse.

Niinpä taaskin kiitämme jokaista teitä, että otitte tehtäväksi tuoda tämän "ulkosalle", jotta se voi alkaa olla vuorovaikutuksessa sen "hyötykuorman" kanssa, mitä kaikki muut tässä valtavassa operaatiossa mukana olevat panostavat. Ja muistakaa, ettei kyse ole vain teistä, vaan myös Äiti Maasta joka alkaa vapauttaa näitä tärkeitä koodeja ympäröivään ilmakehään, joten osallistutte tässä suureen ja vaikuttavaan tiimiin, joka tekee työtä tämän suurenmoisen planeetan parantamiseksi ja kaikkien painolastin keventämiseksi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >