HomeViestejäAisha North26.7.2014 - Lyhyt energiapäivitys

26.7.2014 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
26.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten monet teistä ovat jo huomanneet, tulevat energia-aallot työntävät enemmän ja enemmän etualalle, ja tähän sisältyy myös valon vastustaminen. Sillä kun maanalaiset valovarastot ovat alkaneet tyhjentyä tämän planeetan pintaan, niiden tila jotka ovat vähemmän halukkaita astumaan ns. aurinkoon, kutistuu jatkuvasti nopeammalla tahdilla ja näin niiden taipumus taistella tulee selvemmäksi ja selvemmäksi kaikille. Toisin sanoen, kun näiden pelkovoimien keplottelutila kutistuu jatkuvasti, niiden aiheuttaman metelin määrä vain lisääntyy, kunnes siitä tulee kuin kuin kuolevan eläimen huutoa.

Tiedämme sanojemme kuulostavan karkeilta, mutta taas kerran olemme täällä muistuttamassa teille, että työskentelette valon puolesta, ja näin ollen se vaikutus mikä tällä valolla on niihin, jotka taistelevat kovasti paetakseen, lisääntyy myös valon jatkuvasti lisääntyessä. Ja nyt kun nämä varjossa asujat tuntevat hyökättävän kahdelta puolelta - ei ainoastaan ulkopuolelta vaan myös sisältä - tämä jatkuvasti lisääntyvä valotulva takoo koko ajan heidän puolustustaan. Olette nimittäin monin tavoin avanneet "toisen rintaman" - jos saamme käyttää tällaisia sanoja - sillä tätä voidaan verrata saartoon, ainakin niillä jotka aikovat edelleen jatkaa itsensä erottamista valosta kaiken kustannuksella. Ja näin se mikä näyttää pitkäaikaisen unelman täyttymiseltä kaikille alastallatuille ihmisille, jotka ovat kaivanneet valoa koko elämänsä, näyttää unelman lopulta niille, jotka ovat täysin kietoutuneet tuon vanhan egopohjaisen elämisen panssariin. Heille näiden Äiti Maan huolellisesti tallentamien sisäisten voimaholvien avautuminen näyttää katastrofilta ja heille ainoa tapa lähestyä tätä on nostaa hälytysvalmiutensa ja vastarintansa korkeimmalle tasolle.

Niinpä taaskin sanomme, että tietäkää kaiken olevan hyvin. Ja vaikka saatatatte kohdata niiden muutamien viimeisten epätoivoisia ääniä ja tekoja, jotka ovat kaivautuneet taisteluhautoihin ja yrittävät epätoivoisesti pitää itsensä suojassa tältä lähestyvältä valolta, tietäkää, että riippumatta siitä, miten kovasti he yrittävät tai miten häikäilemättömästi he käyvät päälle, he eivät voi pysäyttää tämän planeetan historian uudelleenkirjoittamista.

Valo vallitsee ja valo huuhtelee pois tämän vanhan lian viimeiset jäljet, vaikka se näyttäisi kuinka piintyneeltä joihinkin näistä eksyneistä sieluista, jotka vaeltavat yrittäen löytää uuden piilopaikan ja jatkaa despoottisia juonittelujaan. He epäonnistuvat yhtä varmasti, kuin aurinko nousee joka päivä, mutta he yrittävät taistella eivätkä he pidä mitään niin temppuja alhaisina, ettei niitä kannata yrittää.

Pysykää siis vain keskuksessanne ja yhdistykää jatkuvasti tuohon valotulvaan, missä kirjaimellisesti uitte tällä hetkellä, ja tietäkää, että riippumatta siitä, miten kovasti he yrittävät kurottaa likaisia sormiaan vetämään teidät takaisin pelkoverkkoonsa, he eivät voi onnistua. Olette kuin vastasyntyneitä vauvoja, joita eivät kahlehdi nuo vanhat koukut ja kalterit, jotka olivat erittäin hyödyllisiä varmistamaan niiden otteen, jotka panivat teidät pyörimään kuin sätkynuket. Nyt asetatte oman kurssinne, sillä olette valinneet määränpäänne eikä siellä varjoilla ole enää mitään valtaa teihin.

Se mitä varjoista tulee olemaan jäljellä, on vain valon luonnollinen kumppani, puolikas mikä tekee kokonaisuudesta täydellisen, mutta sillä ei ole voimaa manipuloida tai saastuttaa kolmion toista puolta. Nimittäin valo ei ole koskaan yksin, sillä on aina kaveri - kuin jin ja jang, musta ja valkoinen, ulkoinen ja sisäinen - ja yhdessä nämä kaksi muodostavat pyhän kolminaisuuden tavalla, mitä teidän on vaikea täysin ymmärtää tällä hetkellä, mutta paneudumme siihen paremmin myöhemmässä vaiheessa.

Nimittäin yksi ja yksi on kolme, olemassaolon triadi, kaiken fuusioituminen ja näin yhtä ei voi poistaa täysin, sillä kaikki on osa ykseyttä/yhtä ja yksi on myös kolmen summa. Puhumme taas arvoituksellisesti, mutta älkää hermoilko, jos ette pysty täysin ymmärtämään sitä tällä hetkellä, sillä tästä perusfaktasta alkaa tulla selvempi ja selvempi teille, kun valoa jatkuvasti tihkuu olemuksenne syvimpiin sopukoihin saakka. Se auttaa ihmisosaanne näkemän vanhojen rajoitustensa yli, eikä se ala tunnistaa ainoastaan omaa suuruuttanne, vaan myös sen yksinkertaisen rakenteen, mikä sisältää sen kaiken. Jätetään se tähän ja annetaan teille jonkin aikaa pohtia näitä sanoja, ennen kuin palaamme tuomaan lisää myöhemmin. Kiitos, tässä on kaikki tällä erää. Lähdemme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >