HomeViestejäAisha North16.5.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 416

16.5.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 416

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 416

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
16.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten olemme sanoneet monta kertaa aiemmin, ihmiskunnalla on pitkä historia vastausten etsimisessä ulkopuolelta. Kun ihmisiltä katkaistiin vanhat lenkit, jotka yhdistyvät heidät heihin itseensä, he jäivät ikään kuin leijumaan tyhjiöön, ja tuntui siltä, että sisälle oli avautunut tyhjä tila. Tähän tyhjään tilaan ihmiset ovat yrittäneet laittaa kaikenlaisia tavoitteita ja älypelejä, yrittäessään täyttää tämän ammottavan sisäisen tyhjiön, mutta turhaan. Nimittäin se mitä on tuotu tähän aukkoon todellisen sinun ja sen sinun välillä, minkä olette tunteneet, olivat vain hetkellisiä ja heppoisia korvikkeita jollekin, mikä oli niin perustavanlaatuista, ettei mikään voinut ottaa sen paikkaa. Ja näin ihmiset jäivät etsimään turhaan jotain, mikä voisi saada heidät taas tuntemaan olevansa ehjä. Vaikka he eivät pystyneet nimeämään sitä tai kuvaamaan millään sanoilla, he tunsivat tässä aukossa puuttuvan perustavanlaatuisen osan itsestään. Ja näin ehjäksi tulemisen pyrkimys laitettiin liikkeelle uudestaan ja uudestaan, mutta joka kerta tämä etsintä vei teidät etsimään väärästä suunnasta.

Tämä etsintä tavallisesti haki jotain itsenne ulkopuolelta, jotain konkreettista, jotain mikä tuntui ärsyttävän läheiseltä, mutta kuitenkin hyvin kaukaiselta. Ja tämän vaikeasti tavoitettavan osan, tuon lopullisen vastauksen etsinnässä, joka saisi kaiken loksahtamaan paikoilleen, on tehty suuri osa ihmiskunnan vääristä liikkeistä. Niinpä sen sijaan, että he olisivat lähestyneet etsimäänsä, he alkoivat siirtyä kauemmas ja kauemmasta totuudesta, sekä kirjaimellisesti mutta myös henkisesti.

Ihmiskunnalla on nimittäin pitkä historia siinä, että he ovat näyttäneet kompastuvan vastaukseen, ja he ovat antaneet löytämälleen nimen ja joissain tapauksissa myös kasvot ja kehon ja niin he ovat rakentaneet valtavan uskomusjärjestelmän sen ympärille. Näin ollen on ilmestynyt lokeroituja uskomusjärjestelmiä tai uskontoja ja kaikki väittävät edustavansa totuutta ja ne kaikki kuluttavat paljon aikaansa ja energiaansa niiden vainoamiseen, jotka noudattavat toista "totuutta". Ja näin siitä, mikä oli kerran yhtenäinen ryhmä, tuli aina vain pirstoutuneempi, ja kun lähestyitte modernia aikaa, teistä tuli sitä vielä lisää.

Modernin ajan tullessa ihmiset alkoivat etsiä vastauksia tähän sisällä ammottavaan tyhjiöön muista paikoista kuin niistä, joissa jaettiin uskonnollisia viestejä, ja näin he etsivät turhaan materialistisempia ratkaisuja tähän sisäiseen tyhjyyteen. Ja näin he löysivät tavan täyttää tuon tyhjiön väliaikaisesti hankkimalla erilaisia tavaroita - tavaroita jotka toivat tyydytystä lyhyen aikaa, mutta sitten muuttuivat vankilaksi. Nimittäin sitten kun he alkoivat yrittää täyttää tuota sisäistä tyhjiötä tällaisella vähäpätöisellä materialismilla, siitä näytti tulevan suurempi ja suurempi ja sen ehkäisemiseksi tarpeesta hankkia lisää alkoi tulla melkein vimma. Ja kun aineelliset tavarakasat kasvoivat, lisääntyivät eksponentiaalisesti myös tämän kauniin planeetan hukkamaat, ja tarkoitamme sitä sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti.

Tämä materialistinen oppi ei ollut yhtään onnistuneempi kuin henkiset opit tuon sisäisen tyhjiön täyttämisessä ja näin ollen mitä enemmän saitte, sitä vähemmän tilaa teillä oli rakkaudelle. Nimittäin silloin kun rakkaus on todella läsnä, se täyttää jokaisen nurkan, mitä voitte ajatella, ja kun rakkaus on läsnä, ei ole minkään muun tarvetta. Tämä ei pidä sisällään elämää ilman mitään henkilökohtaista vaikutusta, vaan tämä "jonkin enemmän" nälkä häviää, ikään kuin sitä ei olisi koskaan ollutkaan.

Luulemme olevan turvallista sanoa, että monet teistä ovat jo huomanneet tämän. Sillä kun avaatte nuo sisäiset ovet astuaksenne valoon, tunnette myös tulleenne lopultakin kokonaiseksi, ja sitten tuon vanhan tyhjiön imuvoimaa ei ole enää elämässänne, sillä silloin ei ole enää sisäistä tyhjiötä. Ja sitten näette myös totuuden niissä sanoissa, jotka olemme antaneet teille monissa tilanteissa. Teillä on jo kaikki, mitä tarvitsette - omistatte jo ne monet sirpaleet, joista koostuu koko olemuksenne. Ja kun näette tämän, näette myös, ettei ole mitään ulkoista - ihmistä tai ajatusta tai tavaraa - mikä täytyy lisätä teihin tekemään sinusta SINUT. Taas kerran, te olette jo se, miksi olette pyrkineet tulemaan, ja vaikka matkustaisitte kuinka kauas, ei yksinkertaisesti ole mitään muuta, mitä voitaisiin kuvata teille oleelliseksi löytää, jotta teistä tulisi taas YHTÄ.

Toisin sanoen, olette jo ehjä ja kokonainen eikä teillä ole täytettäviä tyhjiöitä tai etsittäviä puuttuvia osia. Kaikki on jo siellä, sisällänne, mutta kuten olemme kertoneet teille kerta toisensa jälkeen, teidän on vaikea todella omaksua tätä. Ja niinpä edelleen tunnette tarvetta mennä pitkälle ja työläälle matkalle etsimään itseänne. Mutta teidän on tehtävä vain kaikkein yksinkertaisin harjoitus: istuutukaa, sulkekaa silmänne ja uskaltakaa avata tuo ovi, joka kutsuu teitä tekemään sen. Siinä ei nimittäin ole lukkoja, ei monisyisiä kysymyksiä vastattavana eikä yksityiskohtaisia ohjeita seurattavana täydellisesti ajoitetussa järjestyksessä. On vain tämä - tarve sitoutua ottamaan tuo viimeinen pikkuaskel, tuo viimeinen pikkuaskel, mikä ehkä näyttää olevan useamman elämän saavutus, mutta se voidaan ottaa sekunnin murto-osassa.

Taas kerran emme voi antaa teille yksityiskohtaista karttaa, emmekä seurattavaa aikaa ja päivämäärää, sillä tämä riippuu todellakin jokaisesta teistä. Jotkut ovat tulleet jo lähelle tämän yksinkertaisen, mutta voi, niin transformoivan askeleen ottamista, kun taas toiset tuntevat edelleen epävarmuutta tai myös kyvyttömyyttä tehdä sen. Mutta tämä ei ylitä kenenkään kapasiteettia, sillä tämä on pelkästään se, mitä jo OLETTE, ja näin ollen ette voi mennä harhaan, ette voi sivuuttaa jotain merkkiä ettekä eksyä. Teidän täytyy vain todella haluta OLLA itsenne kanssa, jotta voitte OLLA sinä olemuksenne joka hiukkasessa. Ja muistakaa, ettei tämä ole mitään, mikä teidän tarvitsee saavuttaa - tämä teidän tarvitsee vain sallia. Se on jo olemassa, SINÄ on jo olemassa, sisällänne, jokaisessa hiukkasessa, jokaisessa hengenvedossa ja jokaisessa sydämenlyönnissä. Mutta silti etsitte vastausta kysymyksiin: "Kuka minä oikeasti olen? Mistä voin löytää tuon puuttuvan osani, kuka on alter egoni ja mihin kuulun?"

Taas kerran, vastaus on yksinkertaisesti tämä: olette jo kaikkea, mitä etsitte, tiedätte jo kaiken, mitä haluatte tietää, ja olette jo olemassa täysimmässä kapasiteetissanne. Mutta toistaiseksi vasta harvat ovat uskaltaneet todella nähdä tämän ja näin teidän täytyy löytää rohkeus ja halukkuus mennä todella yli niiden rajojen, joita pidätte edelleen ytimenne ympärillä.

Muistakaa, ettei niitä oikeasti ole lainkaan - ne ovat vain mielikuvituksenne keksintöä, minkä on luonut ulkoinen osanne, joka on edelleen epävarma tuosta hohtavan kirkkaasta valosta, minkä voitte tuntea siellä, noiden pystyttämienne suojasermien takana. Kuten olemme kertoneet teille aiemmin, olette kaikki jo niin lähellä omaa loistavaa ydintänne, että siitä säteilevä valovoima voi saada silmänne vuotamaan ja mielenne päättää perääntyä vähän. Se on ymmärrettävää, sillä siitä on pitkän aikaa, kun kukaan ihmiskehossa asuva on kantanut myös täyttä valovoimaansa täysin näkyvillä - ei ainoastaan itselleen, vaan myös ympäristölleen - ja näin karsastatte edelleen ajatusta sukeltaa ja repiä pois tuo viimeinen suojapeite sisältä.

Yritätte suojella itseänne omalta valoltanne ja kuten olemme kertoneet aiemmin, se on pelkästään varotoimi, minkä laukaisee tuo vanha ja juurtunut "taistele tai pakene" -mekanismi, joka on ollut jatkuva seuralaisenne aioneita. Mutta nyt on aika uskaltaa paljastaa todellinen sinä, valonne koko kirkkaus ja astua siihen täysin ja todella tulla sinuksi täysimmässä, kirkkaimmassa ja todella suurenmoisessa potentiaalissanne. Ja kun teette sen, mikään ja kukaan ei ole kuin ennen, sillä sitten kun lopultakin lakkaatte yrittämästä sammuttaa omaa valoanne, valonne täysi voima sytyttää vuorostaan kaiken ympärillänne.

Se saattaa kuulostaa vielä liian pelottavalta mahdollisuudelta monille teistä ja oikeutetusti niin, sillä teillä on pitkä historia kiinnijäämisestä juuri siitä syystä, että sisäisestä valostanne tuli täysin näkyvä ulkopuolella, ja näin tarve verhota itsenne anonyymiksi on edelleen vaistomainen reaktio monilla teistä. Taas kerran, se on ymmärrettävää, mutta tämä on lopultakin kaiken paljastamisen aikaa. Ja tässä olette taas kerran pioneereja ja näin monilta teistä vaatii ponnistusta todella repiä pois vanha naamio ja seistä koko loistossanne. Mutta tiedämme, että teette sen kaikki, sillä kun ensimmäinen naamio putoaa, se lähettää niin suuren heijastevaikutuksen, että se auttaa repimään rikki nuo valoa rajoittavat raskaat verhot, joita edelleen on lähellä tai kaukana.

Niinpä taas kerran sanomme, että tämä pieni askel on kenties vaikein kaikille - ei tehtäväksi, vaan mietittäväksi - mutta tiedämme teidän kaikkien tekevän tuon sukelluksen, sillä siitä syystä te tulitte tänne. Mutta tiedämme myös, että vaaditaan vähän aikaa ja tökkimistä, ennen kun tämä prosessi saadaan täysin liikkeelle. Mutta älkää pelätkö, emme puhu jostain kaukaisesta tulevaisuudesta, vaan puhumme nykyisyydestänne. Kun altistutte enemmän ja enemmän näille energiahiukkasille, joita ruiskutetaan ilmakehäänne ja olemukseenne, teitä autetaan sulkemaan tämä kuilu mahdollisuuden ja ilmentymisen väliltä, ja näin sentti sentiltä, hengenveto hengenvedolta pääsette perille. Ja tämä vaatii vain, että joku tekee ensimmäisenä sillan tähän ajattelemisen ja OLEMISEN väliseen kuiluun ja sitten verhot putoavat eikä itse aiheutettuja erillisyysrajoja enää ole.

Taaskin siis sanomme, että istuudu, sulje silmäsi ja tunne tiesi takaisin sinuun. Valo on voimakas, mutta se on pelkästään SINÄ. Niinpä sinua ei käännytetä pois etkä kohtaa mitään, mikä on haitallista sinulle, jos uskallat lähestyä sitä taas näin pitkän eron jälkeen. Muista, että tämä valo ei ole mitään uutta ja tuntematonta. Tämä on se Lähde, mistä kerran tulit, tuo ydin jonka olet tuntenut puuttuvan elämä toisensa jälkeen, mutta nyt tuo ydin ei ole enää kielletty keneltäkään teistä. Noita ulkoisia esteitä, jotka laitettiin teihin, jotta ette voisi löytää tuota ydintä, ja jotka johdattivat teidät labyrinttiin etsimään korvikkeita, johtaen teidät kauemmas ja kauemmas olemuksenne keskuksesta, ei enää ole ja olette enemmän kuin tervetulleita palaamaan takaisin kotiin sinun - sitten kun tunnette olevanne valmis toivottamaan itsenne tervetulleeksi kotiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >