HomeViestejäAisha North21.3.2014 - Lyhyt energiapäivitys

21.3.2014 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
21.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olette nyt kaikki saaneet loppuun energialähetyskierroksen, mitä ei voi verrata mihinkään, minkä läpi ketään on koskaan viety, ja näin ollen te ette ole ainoastaan pioneereja, vaan olette myös niitä, jotka ovat nostaneet kovasti sitä rimaa, minkä kuka tahansa voisi ylittää uskomattoman lyhyessä ajassa. Ja yksinkertainen syy tähän onnistumiseen on, että olette omistautuneet täysin tälle prosessille kauan, kauan sitten. Tämä on todellakin tuosta siitä pitkästä, pitkästä jonosta uskomattomia tapahtumia, joissa olette päättäneet astua tuntemattomalle alueelle uudestaan ja uudestaan ja joissa olette auliisti ja avosylin ottaneet vastaan mahdollisuuden jättää taaksenne kaiken, mitä olette koskaan tienneet.

Se mitä olette tehneet, on työntänyt teidät kauemmas ja kauemmas siitä ihmisestä, joka kerran olitte, ja vienyt teidät rajan yli huomiseen niin voimakkaalla pyyhkäisyllä, että olette puhaltaneet pois kaiken, mikä on ehkä seissyt tiellänne. Eikä ainoastaan tämä, vaan olette myös onnistuneet kankeamaan auki kaikki jäljellä olevat ovet sisällänne niin, että seisotte valtavan ja uskomattoman tietokirjaston edessä, mikä on siinä nyt valmiina otattavaksi täysin käyttöön. Nyt olette todella täysin uusia ihmisiä - ihmisiä jotka toimivat valtavana tiedon lähteenä. Tiedon mitä käytetään sen korjaamiseen, mikä ei ympäristössänne värähtele samalla kohonneella taajuudella kuin te nyt.

Taas kerran, tämä koko operaatio on ollut valtaisa menestys, mutta kuten tavallista, vie aikaa, ennen kuin alatte nähdä täydessä laajuudessa sen majesteettisen työn, minkä olette tehneet viimeisen vuorokauden aikana. Sitä minkä teitte tuona aikana, ei voida verrata mihinkään, mistä olette tienneet aiemmin, ja nyt teitä pyydetään astumaan eteenpäin ja astumaan noihin huoneisiin, joihin olette päässeet tuon vaikuttavan valovoima-show'n myötä, minkä olette "nielleet".

Ja kun alatte tutkia, huomaatte olevanne todella täynnä sisäisiä ihmeitä, ja sitten kun löydätte nämä aarteet, tiedätte myös, miksi olette täällä. Hyvin paljon siitä, mitä olette tehneet tähän saakka, on ollut valmisteluna tähän. Olette pohjustaneet fyysistä kehoanne tähän valtavaan energiavärähtelynostoon ja valmistelleet itseänne käsillä olevaan tehtävään. Ja nyt tuo tehtävä alkaa tehdä itsensä tunnetuksi jokaiselle teistä. Ja kun alatte päästä tuohon valtavaan sisäiseen tietolähteeseen, se ei tapahdu sattumalta. Sillä teistä jokainen opastetaan oikealle "kirjalle" oikealla "hyllyllä" ja teitä osoitetaan oikean "sivun" suuntaan. Toisin sanoen, teitä johdatetaan pitkin reittiä, mikä vie teidät sen informaation luo, mitä tarvitsette selvittääksenne tehtävän, mitä tulitte tänne tekemään, ja huomaatte itseänne opastettavan myös niiden ihmisten tai paikkojen luo, mitkä mahdollistavat tämän tehtävän täyttämisen. Nyt olette siis astuneet täysin uuteen gravitaatiokenttään ja se opastaa teitä lempeästi mutta tiukasti aina eteenpäin ja unelmamääränpäähänne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >