HomeViestejäAisha North24.2.2014 - Lyhyt energiapäivitys

24.2.2014 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
24.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olette ehkä jo hieman enemmän asettuneet näihin epävakaisiin energioihin ja näin ollen teille ovat tulleet vähän tutummiksi kaikki nämä vaihtelevat mallit, jotka alkavat sytyttää melko mielenkiintoista samankaltaisuutta sisällänne. Nimittäin nämä napit joita painellaan kaikissa näissä energiakirjeissä, joita suihkuaa jatkuvasti päällenne, ovat odottaneet uudelleenaktivointia hyvin pitkän aikaa ja näin ne alkavat hitaasti mutta varmasti saada vauhtia, kun päivät ja yöt lisäävät jatkuvasti lisää energiaa tähän prosessiin. Ja näin ollen vähitellen selkeyttä ilmestyy sinne, missä aiemmin oli vain sameutta, ja vakauden ja voimaantumisen tunnetta tulee esiin siitä, mikä aiemmin tuntui uupumuksen, epätoivon ja turhautumisen mereltä.
 
Mutta kaiken tämän esiintulemisen myötä seuraa myös hajoamista ja näin huomaatte katselevanne jotain, mikä särkyy palasiksi ympärillänne, ja se minkä huomaatte tulevan rauniokasaksi, voivat olla elämässänne olosuhteita, jotka tähän mennessä on nähty perustavanlaatuisina tai pysyvinä. Mutta älkää hermoilko, sillä kuten olemme kertoneet teille monta kertaa, se mikä nyt hajoaa, antaa uuden ilmestyä esiin joka tasolla, mitä voitte ajatella - ja sitten vielä useammalla. Ilman vanhan muotin hajoamista uusi ei voisi syntyä täysin ja saada tilaa levittää siipensä ja nousta taivaalle.
 
Taaskin siis sanomme, että tietäkää, että kaikki on hyvin, vaikka näyttäisittekin tällä hetkellä näkevän vain hajoavia tai saumoistaan ratkeavia asioita. Tietäkää, että tämä on pelkästään ensimerkki kaiken sen ilmestymisestä, mitä olette odottaneet. Aivan kuin uudet versot työntävät tieltään maan ja kaiken, mitä seisoo niiden edessä, kun ne etsivät ilmaa, valoa ja kasvutilaa, niin myös nämä tulevat energiat aiheuttavat laajentumista joka tasolla - ei ainoastaan sisällä, vaan myös ulkopuolella - ja näin ehkä tunnette toisinaan olevanne kuin valmis puhkeamaan. Mutta älkää pelätkö, rakkaat ystävät, se minkä ehkä tunnette pahaenteisenä paineena toisinaan - paineena mikä saa teidät tuntemaan, että menetätte kohta latvanne/korkkinne, kuvainnollisesti ja kirjaimellisesti - on vain painetta kaikesta, mikä on valmista tulemaan esiin ja näyttämään todelliset värinsä ensimmäistä kertaa.
 
Muistakaa siis rentoutua ja vetää syvään henkeä aina, kun tunnette paineen kasautuvan, ja tietäkää, ettei kaikki tämä lisäpaine räjäytä teitä kappaleiksi. Itse asiassa tämä paine auttaa teitä laajentumaan ja kun tämä prosessi tapahtuu kaikissa suunnissa, on vaikea saada täyttä ymmärrystä siitä. Mutta tietäkää, että teitä tarkkaillaan huolellisesti tämän prosessin aikana ja näin ketään teistä ei altisteta enemmälle paineelle, mikä on tarpeellista teidän auttamiseksi tulemaan täyteen kukoistukseen - mutta emme myöskään vähennä painemäärää, jos ajattelemme, että tämä voisi olla haitallista syntymisprosessillenne.
 
Sallikaa siis vain lisääntynyt energiavirta ja antakaa sen työntää ja tökkiä teitä halunsa mukaan, sillä se vain auttaa teitä laajentumaan tavalla, mikä sallii teidän kasvaa yli kaikista vanhentuneista versioistanne. Ja tämä vuorostaan auttaa teitä siirtymään niiden rajoitusten yli, joiden sisällä kolmannen tiheyden maailma on pitänyt teitä tiukasti.
 
Ja jos tunnette tarvetta päästää ulos vähän höyryjä, tietäkää, että tämän tekemiseen on tapoja, jotka ovat kenties hyödyllisempiä kuin tunneromahdus - vaikka sekin voi toisinaan palvella teitä hyvin. Mikä tahansa luova ponnistus mitä voitte ajatella, auttaa tätä laajentumispainetta vähenemään. Tuntemanne paine on pelkästään pakottava tarve alkaa tehdä sitä, mitä olette täällä todellisuudessa tekemässä.
 
Olette täällä luomassa uutta yhteistyössä kanssaihmistenne kanssa ja näin ollen aina kun tunnette tämän tarpeen kalvavan teitä tavoilla, joita on vaikea määritellä, mutta jotka ovat melkein sietämättömän turhauttavia toisinaan, antakaa tälle tarpeelle kanava löytämällä jotain luomista. Ja luominen on mitä tahansa, miksi määrittelette sen, eikä sen tarvitse olla mitään määriteltyä. Se voi olla jotain niin yksinkertaista kuin antaa äänellenne tilaisuus laulaa kovaan ääneen, kehollenne tilaisuus liikkua vapaasti ja käsillenne vapaus kasata jotain tai purkaa jotain. Se voi olla järjestyksen tekemistä kaaokseen, minkä tunnette painavan itseänne omassa ympäristössänne, tai se voi olla jonkin tekemistä alusta, kuten yksinkertaiset ateriat omassa keittiössänne. Voitte leikkiä väreillä, voitte leikkiä veden tai tuulen kanssa, voitte leikkiä maan kanssa - vaihtoehtoja on loputtomasti. Ja takaamme teille, että riippumatta siitä, mitä valitsette, huomaatte sen nostavan henkeänne helpottamalla tuota sisäistä painetta. Ja lisäksi luultavasti luotte myös jotain, mikä itsessään antaa teille aiheen iloon.
 
Räjäyttäkää siis korkkinne pois, jos tunnette tarvetta siihen, mutta löytäkää ainakin jokin luova tapa tehdä se ja tietäkää, ettei tämä toisinaan ylivoimaiselta tuntuva paine voi tuhota teitä. Se ei ole ajamassa teitä hulluuteen tai tekemässä teistä kyvytöntä löytämään oman keskuksenne. Se on pelkästään signaali, että olette valmis työntämään vanhoja rajojanne tavoilla, jotka tuovat vain iloa - ei vain teille, vaan koko luomakunnalle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >