HomeViestejäAisha North14.2.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 397

14.2.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 397

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 397
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
14.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään on täydellinen päivä tutkia erästä aihetta, mistä olemme puhuneet aiemmin, mutta se kannattaa toistaa, ja tämä aihe on itsensä rakastaminen. Ja koska tänään on päivä, joka monilla liittyy monin tavoin rakkauteen, haluaisimme käyttää tilaisuuden ja muistuttaa teille kaikille itserakkauden merkityksestä. Se on kaiken rakkauden perusta, sillä jos kieltäydytte antamasta itsellenne ehdotonta rakkautta, ette ole uskollinen itsellenne, jos annatte tämän lahjan vain toisille. Nimittäin vaikka tämä ehkä näyttää itsestäänselvyydeltä teille, se on myös aihe, minkä monet sivuuttavat joka kerta sen ilmestyessä esiin. Ja syy tähän on tietysti ilmiselvä: teihin on aioneita iskostettu hyvin syvään ajatusta puutteistanne.
 
Jos pyytäisitte tänä päivänä ketä tahansa ihmistä laatimaan listan asioista, jotka he näkevät puutteinaan, he eivät epäröisi aloittaa niiden luetteloimista hyvin yksityiskohtaisesti. Mutta jos pyydätte heitä tekemään listan kaikista positiivisista ominaisuuksista, joita he näkevät itsessään, lista on usein paljon lyhyempi. Itse asiassa tunnemme joidenkin teistä jo kiemurtelevan tuolillaan lukiessanne tätä, sillä olette jo eksyneet omaan puutelistaanne. Ja miksi kutsua niitä sellaisiksi, koska ne mitä katsotte ns. puutteina, ovat pelkästään merkki halukkuudestanne tutkia luomisen jokaista puolta täysin?
 
Muistakaa, että siksi te kaikki ylipäätään tulitte tänne elämä toisensa jälkeen - jotta voisitte nähdä, tuntea, maistaa ja kokea kaiken. Ja kyllä tarkoitamme "kaikkea", myös niitä elämän puolia, joita ette parhaalla tahdollannekaan voi edes yrittää kuvata miksikään muuksi kuin negatiiviseksi kaikin tavoin. No, mitä jos muistutamme teille, ettei noilla ns. synkillä teoilla ole enempää tai vähempää arvoa kuin kaikella, mitä kuvaatte rakastaviksi piirteiksi? 
 
Tiedämme, että tätä ihmiselämän puolta monien on vaikea kohdata, sillä teidän mukaanne ihmiskuntaa on aina käsketty pyrkimään hyvän tekemiseen. Itse asiassa teitä kaikki on opastettu tekemään sitä kaikkea ja kokeilemaan sitä elämä toisensa jälkeen, jotta saatte tilaisuuden kokea kaikki elämän aspektit ihmiskehossa ja ihmisyhteiskunnassa tavoilla, jotka eivät tee mahdolliseksi ainoastaan teille, vaan koko luomakunnalle, oppia mahdollisimman paljon. Muistakaa, että mitä tahansa olette tehneet ja teette yhdessä elämässä, te ette tee sitä ainoastaan omaa valaistumistanne varten, vaan teette sen koko luomakunnan puolesta. Ja näin jokainen sekunti oleskelustanne tällä planeetalla tallennetaan huolellisesti ja säilytetään tulevia viittauksia varten. Ei ainoastaan omaa henkilökohtaista valaistumistanne, vaan myös kaikkien muiden valaistumista varten. 
 
Niinpä taas kehotamme teitä muistamaan, että riippumatta siitä, mitä teette tai pidättäydytte tekemästä elämänne aikana tällä planeetalla, on KAIKKI parhaaksi. Tiedämme, että tämä nostaa monien ihmisten sormen, jotka ovat valmiita keskeyttämään protestilla, mutta tämä on lyhyt ja yksinkertainen totuus. Ja näin itserakkaus pitäisi olla helposti tajuttava käsite, mutta kun teidät on kasvatettu ajattelemaan, että olette alusta saakka epätäydellinen ja vaikka yrittäisitte kuinka kovasti, ette ole koskaan riittävän hyvä, niin ns. normaalin ihmisen on melkein mahdotonta hyväksyä itsensä täysin. Ja tämä on helppo ymmärtää ottaen huomioon sen ohjelmoinnin, millä teitä on iskostettu - tuon vanhan ja loismaisen ohjelmoinnin, mikä on kehottanut teitä tuntemaan riittämättömyyttä, voimattomuutta ja pelkäämään tulevaisuutta.
 
No, tuo ohjelma ei ole enää pätevä näillä main ja vaikka monet edelleen elävät noiden sääntöjen mukaan, olemme täällä muistuttamassa teille todellisuudesta, mikä on kaiken tämän vanhan väärän informaation savuverhon takana. Koko luomakunnassa ei ole ketään, jota teidän pitäisi rakastaa enemmän kuin itseänne. Olette täydellinen joka osassa, mitä voitte ajatella, ja joka osassa mitä ette vielä muista. Ja niin olemme tulleet luoksenne tänään - päivänä jolloin rakkautta juhlitaan monissa kulttuureissanne - kertomaan, että tänään pyydämme teitä juhlimaan itseänne ja pyydämme teitä juhlimaan KAIKKEA, mitä olette. 
 
Olette suurenmoinen, olette todellinen mestari, sillä olette antaneet itsenne tulla tälle planeetalle ja OLLA ja TEHDÄ sen meidän kaikkien puolesta - ja olette tehneet kaikin tavoin upean suorituksen. Emme olisi voineet tehdä sitä ilman teitä, sillä ette ole ainoastaan toimittaneet niin suurta valomäärää tälle planeetalle, että sen kohtalo on jo muuttunut iäksi, vaan olette myös elämä toisensa jälkeen toimittaneet korvaamattomia kokemuksia meille muille, olemalla valmis tulemaan ihmiskehoon kerta toisensa jälkeen ja käyttämään tuota kehoa ilojen ja kauhujen kokeilemiseen - yhtä paljon ja samanarvoisesti. 
 
Taaskin siis sanomme, että tämä on päivä havahtua huomaamaan SINUT, kaikki mitä olet ja mitä ole ollut. Ja se on tietysti jotain todella juhlittavaa. Niinpä toivomme, että osoitat kanssamme vilpittömästi ja kiitollisena kunnia sinulle, rakkaalle loistavalle tähdellemme, joka majailee tällä hetkellä tässä ihmiskehossa, mihin viittaat omanasi.
 
 -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >