HomeViestejäAisha North16.1.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 387

16.1.2014 - Selviytymiskäsikirja, osa 387

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 387
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
16.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten olette jo kenties huomanneet, tämä jatkuva energia-aaltoilu on paljastanut sisällänne paljon maata, mikä on tähän saakka pysynyt karuna, mutta nyt on tullut aika muokata, kyntää ja kylvää tämä maa ja pian kypsyy viljaa tästä viljelykelpoisesta maasta. Kuten tavallista, puhumme arvoituksellisesti, mutta yrittäkäämme selittää, mitä tarkoitamme näillä sanoilla, jotka olemme jo antaneet teille.
 
Nimittäin ihmiskunta on monin tavoin elänyt kuplassa, joka on ollut valtavassa energiameressä, mutta koska tämä kupla on ollut täynnä, juuri mitään ulkoista vaikutusta ei ole voinut tunkeutua tähän pikkupalloon, mitä asuttaa valtava joukko ihmisiä. Ja näin olette monin tavoin jääneet ulos kaikesta, mitä on tapahtunut ympärillänne, kun olette viettäneet aikaa pienessä epäharmonisessa kuplassanne. Sillä kuten hyvin tiedätte, häiriötekijät joita olette kestäneet evoluutionne aikana, ovat olleet monin tavoin eristettyjä tapahtumia. Eli ne ovat jatkuneet tässä samassa kuplassa sen vaikuttamatta, mitä on ollut tämän ohuen kalvon ulkopuolella koko ajan.
 
Siellä on ollut kaikkea, mistä voisitte uneksia, ja enemmän, ja vaikka ihmiskunta ei ole vielä nähnyt sen koko laajuutta, se on ollut siellä aina - silloinkin kun olette tuijottaneet tuntemattomaan ja nähneet vain tähtien säteilevän taivaankannella. Ja näin olette jatkaneet raahustamista eteenpäin tietämättömänä, että on paljon muutakin, valmiina tutustumaan teihin kaikin tavoin. Ja kun raahustitte eteenpäin, aloitte kaartaa polulta niin, että tämä alkoi uhata koko olemassaoloanne.
 
Ja näin tehtiin päätös, että tämä kupla on nyt puhkaistava, jotta sisään pääsee raikasta ilmaa ja valoa, mikä auttaa ihmiskuntaa löytämään paremmin tiensä eteenpäin, ja tavallaan siitä olisi valtavaa hyöytä teidän lisäksenne myös koko luomakunnalle. Ja niin tehtiin päätös ja vapaaehtoisia tuli aloittamaan reikien tekemisen tähän verhoon, tähän kalvoon, mikä eristi ihmiskunnan kaikesta muusta. Ja TE olette noita vapaaehtoisia. Te olette niitä, jotka ovat ottaneet tehtäväkseen lävistää tämän kaiken kestävältä näyttävän kieltämismuurin, mikä on ollut teidän ja meidän muiden välillä ja mikä on ollut myös teidän ja todellisen sinun välillä. Ja juuri tämän olette tehneet eikä nyt ole enää ilmatiivistä tai paremminkin valotiivistä astiaa, mikä voi pitää ihmiskunnan alhaalla ja ulkona kaikesta muusta.
 
Nyt tuo vanha astia on revitty riekaleiksi ja jäljellä on vain jälki, mikä on kovasti painettuna monien ihmiskunnan jäsenten mieliin. Kuten olemme puhuneet aiemmin, sittenkin kun vankilan muurit on täysin purettu, vie jonkin aikaa, ennen kuin kaikki aiemmat vangit käyvät käsiksi siihen tosiasiaan, etteivät he ole enää vankeja. Koska heidän mielensä on niin tottunut näkemään muurin edessään, se ajattelee sen olevan edelleen siinä, vaikkei sitä enää ole.
 
Siksi sanomme, että teidän on äärimmäisen tärkeää pyrkiä paljastamaan kaikki nämä entiset karut maat sisällänne, jotka ovat jääneet paljaaksi, kun vanhat esteet on otettu pois. Sillä jos te ette etsi tätä täysin uutta omaisuuttanne ja ota sitä haltuunne, se pysyy edelleen karuna ja vailla elämää sen sijaan, että se muuttuu siksi ihmeelliseksi uuden kasvun paratiisiksi, mikä siitä on mahdollista tulla. Ja miten astutte tälle täysin uudelle maaperälle sen herrana ja Luojana? Pelkästään sallimalla itsenne tunnistaa, että se on siellä.
 
Olette nimittäin syntyneet laput silmillä, kuten ihmiset ovat syntyneet sukupolvi toisensa jälkeen, ja näin olette tottuneet näkemään vain sen, mikä on rajoittuneessa näköpiirissänne, ja kaikki sen ulkopuolella on lakannut olemasta. Ja sanoessamme "näköpiiri", viittaamme kaikkeen, mitä on koko havaintonne piirissä - silmien, korvien, nenän, kosketuksen ja kaikkien tapojen kautta, joilla voitte olentona havaita, mitä ympärillänne on.
 
Muistakaa, että ihmiskunnalla on ollut hyvin rajoittunut tapa katsoa asioita, ja nyt kun harhaverho on nostettu, olette kaikki valmiina alkamaan aistia, mitä on ollut piilossa ikuisuudelta näyttävän ajan. Ja näin tarvitsette pienen tönäisyn salliaksenne itsenne heitettävän tuohon valtavaan ja uuteen todellisuusmereen - todellisuuteen mikä ylittää kovasti kaiken, mitä olette nähneet ihmistavallanne katsoa asioita. Siellä on paljon enemmän löydettävää - ei ainoastaan tämän viestin rivien välistä, vaan kaiken ympärillänne olevan rivien välistä.
 
Olette tottuneet omaksumaan maailman pintapuolisesti, mutta nyt muistutamme teitä taas kerran menemään paljon, paljon syvemmälle. Pinnan alta löydätte sen kaiken, koska todellisuus on pinnan alla. Ensin näyttää melko samealta ja epäselvältä, sillä näkökykynne on sopeuduttava nähdäksenne selvästi täysin uusin silmin, sillä siitä puhumme tässä. Teidän on nimittäin muistutettava itseänne katsomaan sen LÄPI, mitä näette, ja katsomaan näiden suljetuilta näyttävien ovien ja niiden kulmien taakse, jotka näyttävät olevan tiellänne.
 
Taaskin näytämme puhuvan arvoituksellisesti, mutta tämä yrittää pelkästään vähän ravistella, jotta teidät saadaan luopumaan vähän lisää noista vanhoista väitteistä, kuka ja mitä OIKEASTI olette. Nimittäin on vaikea vapautua tästä vanhasta ja estävästä muotista, mihin teidät valettiin tullessanne asumaan tähän ihmiskehoon, sillä se on tehnyt niin voimakkaan jäljen ja vaikutuksen teihin kaikkiin, että olette unohtaneet oman upean olemuksenne suuruuden ja kyvyt. Ja näin olette alttiita astumaan omia jalanjälkiänne, silloinkin kun täysin uusi tie tulevaisuuteen on edessänne, valmiina kuljettavaksi kovaa vauhtia.
 
Niinpä taas kerran sanomme, että heittäkää pois vanhat näkemyksenne ja oivaltakaa todellinen suuruutenne laittamalla sivuun kaikki nuo vanhat puute- ja yhteydettömyyskäsitykset. Ne ovat hyvin syvällä teissä kaikissa ja näin vaatii melkoista ponnistusta punnertaa itsensä pois tästä vanhasta omakuvastanne pelkkänä yksinkertaisena ihmisolentona heikossa kehossa, mikä on uhatussa maailmassa, joka on täynnä kehittyvää katastrofia. Sillä jos annatte itsenne juuttua näihin vanhoihin kehyksiin, teistä tulee vain haalistunut vanha kuva seinällä, mikä on edelleen kehystetty näillä ihmiskunnan vanhoilla rajoilla. Teidän on vapautettava itsenne täysin tästä alisteisuudesta vanhalle, astuttava ulos noista kehyksistä ja annettava itsenne todella leijua vapaasti näissä täysin uusissa ilmavirtauksissa - kuin lintu joka kohoaa vaivattomasti korkeuksiin ilman kannattelemana.
 
Tiedämme tämän kuulostavan haastavalta monille teistä, sillä teistä ehkä tuntuu lapselta, jolta pakotetaan pois ainoa tuki, kun se on edelleen epävarma omista jaloistaan. Mutta älkää murehtiko, rakkaat ystävät, jalkanne kantavat teidät kaikkialle, minne uskallatte lähteä, ja henkenne vie teidät niin kauas, kun osaatte ajatella ja sen yli, ja teillä on kaikkien meidän rakkaus ja tuki, jotka olemme täällä, tuon vanhan kuplanne jäänteiden ulkopuolella syli avoimena ja valmiina syleilemään teitä, kun uskallatte ottaa ensimmäiset horjuvat askeleet oman mukavuusalueenne ulkopuolella.
 
Muistakaa, että siitä tässä kaikesta on kyse - uskaltautumisesta menemään sinne, mihin KUKAAN ihminen ei ole mennyt aiemmin, ja näin haaste on tosiaan suuri. Mutta se ei ole enempää, minkä jokainen teistä pystyy ottamaan suurella menestyksellä, sillä tätä tulitte tänne tekemään ja luotamme, että juuri sen teette. Mutta aivan kuin lentämistä opettelevalla linnulla, joka kyyhöttää pesän reunalla, mikä näyttää olevan huimaavan korkealla, on suuri houkutus odotella vielä vähän pidempään ennen sukeltamista tuntemattomaan ja kokemattomaan, tekin yritätte vaistomaisesti pidätellä itseänne vielä vähän. Ja tästä syystä olemme täällä - tönäistäksemme teitä vähän selästä ja ollaksemme korvassanne tuo ääni, joka sanoo "HYPPÄÄ!" Nyt on tullut aika tehdä juuri se, joten jos teidän tarvitsee pitää kiinni jostain, pitäkää kiinni tulevaisuudesta, ei menneisyydestä, sillä menneisyys yrittää pitää teidät istumassa tuolla samalla kielekkeellä ikuisesti.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >