HomeViestejäAisha North29.12.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 382

29.12.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 382

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 382
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
29.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olette ehkä jo onnistuneet hyödyntämään sitä uutta voimaa, mikä odottaa valmiina teitä, rakkaat ystävät - voimaa mikä vie teidät sen kynnyksen yli, minkä yläpuolella olette näyttäneet leijuvan hyvin pitkään. Tämä on nimittäin todella jännittävää aikaa teille, kun teidät kaikki on valmisteltu tämän valtavan "pelastusoperaation" viimeiseen vaiheeseen - jos voimme käyttää sellaista sanaa - mutta nyt asiat alkavat ns. päästä vauhtiin.
 
Nämä ajat eivät jää keneltäkään huomaamatta, kun ne kohonneet energiapäästöt jotka osuvat henkilökohtaiseen ilmakehäänne, eivät ole koskaan olleet korkeammalla tasolla ja näin niillä on syvä vaikutus teihin kaikkiin. Olemme täysin tietoisia, että sitä vaikutusta minkä useimmat ovat rekisteröineet tähän mennessä, ei voi ehkä kuvata täysin positiiviseksi - jos lainkaan - sillä niitä voi pääasiassa kuvata syvällä jyskyttäväksi kivuksi fyysisissä kudoksissanne ja ahdistukseksi, levottomuudeksi ja kenties myös vihaksi mielen tasolla. Mutta nyt verho alkaa nousta niin, että se auttaa teitä näkemään tämän energeettisen epämukavuuden yli ja antaa teille ensivilauksen siitä vapaudesta, mikä on tämän unohduksen, puurtamisen ja ahdingon verhon takana, mikä on ollut ripustettuna teidän ja unelmienne maailman välille. 
 
Tiedämme, että nämä sanat voivat olla liian korkealentoisia joillekin, kun olette kenties jo valmistautuneet heittämään koko "unelma"-sanan roskiin. Teillä ei näytä olevan enää mitään unelmoitavaa, kun se mitä olette halunneet hyvin pitkään, näyttää menneen kauemmas ja kauemmas, kun taas fyysinen kehonne on heikentynyt enemmän ja enemmän innottomaksi ja uupuneeksi rauniokasaksi. Mutta kuulkaa meitä, kun sanomme, ettei unelmianne ole revitty riekaleiksi. Pelkästään ihmisjäännöksenne nujertaa teidät edelleen tarpeella todeta tyytymättömyytensä kaikkiin näihin muutoksiin. Muistakaa, että tämän äärimmäisen väsymyksen, tuskan ja tyytymättömyyden alla ei ole ainoastaan täysin uudistunut fyysinen keho, vaan myös täysin uusi sinä - sinä jonka pian sallitaan tulla ulos ja säteillä todellista valoaan aivan ensimmäistä kertaa.
 
Olemme tietoisia, etteivät sanamme riitä lohdutukseksi niille teistä, jotka kantavat näiden oireiden raskainta taakkaa, mutta tiedämme myös, ettei kukaan teistä ole kadottanut tuota unelmaa, mikä tulitte tänne toteuttamaan. Tuo unelma on edelleen hyvin läsnä sisällänne eikä ainoastaan pelkkä mielikuvituksenne keksintö. Ei, se on siellä siemenenä, valmiina puhkeamaan täyteen kukoistukseen ensimmäisen tilaisuuden tullen. Se mitä kuvaatte "unelmaksenne", on osa aiemmin mainittua suunnitelmaanne, mikä oli mukananne, kun inkarnoiduitte tälle planeetalle. Ja näin se ei ole ainoastaan hurjaa ja epätodennäköistä mielikuvitustanne, vaan osuva kuvaus siitä, mitä tulitte tänne ilmentämään.
 
Kun siis kohtaatte muutamat viime tunnit vuodesta, jolle olette antaneet nimen "2013", tietäkää, että unelmanne alkaa jo kasvattaa juuriensa ensimmäisiä arkoja "kiehkuroita". Ja se valmistautuu itämään niin, että se saa teidät haukkomaan henkeänne, sitten kun näette ensimmäisten pikku itujen ilmestyvän unelmanne horroksessa olevasta siemenestä. Nimittäin ainoastaan te ette ole tulleet tänne kukoistamaan, vaan myös unelmanne - unelma jonka jaatte miljoonien muiden valaistuneiden olentojen kanssa, jotka ovat läsnä nyt tällä planeetalla.
 
Älkää luulko, että olette täällä sattumalta ja se mitä olette tehneet tähän mennessä, ei ole kantanut mitään hedelmää. Ei, työnne on ollut monin tavoin hedelmällistä, kun olette käyttäneet tämän ajan hyvin. Olette onnistuneet saamaan itsenne kukoistamaan tavalla, mikä ei ole ollut mahdollista aiemmin, ja kun alatte venyä täyteen korkeuteenne valoa kohti, tuo unelmanne horroksessa oleva siemen teidän jokaisen sisällä alkaa myös itää. Kun siis katsotte taaksepäin tätä työteliästä vuotta, tietäkää, että vuosi jonka näette edessänne, vuosi joka kohta alkaa, tunnetaan tuottavana ja hedelmällisenä - vuotena mikä saa miljoonat siemenet kasvamaan. Ja sitä miksi ne kasvavat, voi kuvata ainoastaan näin: Eedenin puutarha.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >