HomeViestejäAisha North4.11.2013 - Lyhyt energiapäivitys

4.11.2013 - Lyhyt energiapäivitys

LYHYT ENERGIAPÄIVITYS
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
4.11.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten olette jo kenties huomanneet, näiden kollektiivienergiakentässä oleskelujen jälkiseuraamukset ovat toisinaan melko raskaita, kun teistä ehkä tuntuu vähemmän innostuneelta aina, kun tämä yhteys katkeaa. Kun istuudutte yhdistymään tähän verkkoon niin valtavana ponnistuksena kuin eilen, saatte valtavan potkun niistä energioista, jotka liittyvät samanaikaiseen matkaan tähän valtavaan energiahiukkaskenttään. Ja näin ollen aina kun juurrutte syvälle tähän verkkoon - kuten monet teistä tekivät tämän yhteistapahtuman aikana - voi olla vähän vaikeaa, kun tulette siitä taas pois. Selitetäänpä.
 
Kuten olette jo huomanneet, nämä kollektiiviyhdistymiset jotka kulkevat nimellä "kerääntyminen Lammelle", tuovat valtavan energia- ja informaatiotulvan kaikille, jotka yhdistyvät tähän verkkoon, ja näin ikään kuin valtava myrsky huuhtoo kaikkia vanhoja patoja, joita teillä on sisällänne. Ja sitten kun tämä myrskytulva laantuu, ne alueet tuntuvat ehkä vähän paljailta, joita nämä energiat uittivat. Ja näin monet teistä tuntevat olevansa vähän pois tasapainosta tuollaisen valtavan energiatulvan kuljettua olemuksenne läpi.
 
Nämä myrskyt heittävät aina esiin niin paljon vanavedessään, että voi tuntua vähän vaikealta navigoida sen kaiken läpi muutaman päivän sen jälkeen. Muistakaa siis, että vaikka tuntisittekin olevanne vähän huonovointinen näinä päivinä, mikään ei ole pielessä - sopeudutte vain näihin uusiin värähtelytasoihin, joita tuli näissä energiahiukkasissa, joilla teitä huuhdottiin hyvin avokätisesti vain muutama tunti sitten.
 
Pysykää siis keskittyneenä ja turvassa siinä tiedossa, että nämä henkisen ja fyysisen epätasapainon vähän hämmentävät aallot menevät pian ohi ja löydätte uuden keskuksen olemuksessanne, joka se on rakennettu uudestaan monissa teistä tämän energiamyrskyn aikana. Ja taaskin sanomme teille, että tietäkää, että me kaikki rakastamme ja ihailemme teitä sen vuoksi, miten onnistutte pysymään pinnalla myös näiden valtavien myrskyjen keskellä. Ja taputamme teille kaikista urheista ponnisteluistanne, kun ette ainoastaan valaise itseänne lisää ottamalla vastaan nämä tulvat, vaan myös autatte kanssaihmisiänne tekemään saman toimimalla ns. johtimena tai peilinä, mikä leivittää näitä energiaviestintuojia laajalle.
 
Siis kiitos teille kaikille, olette todella korvaamattomia tässä valtavassa hankkeessa ja ilman teitä mitään edistymistä ei voisi tapahtua. Antakaapa siis itsellenne aplodit ja tietäkää, että me kaikki teemme sen, ja se on tietysti hyvin ansaittua, kun olette taas kerran ylittäneet kaikki etukäteisodotukset. Mikään ei pysäytä teitä nyt, rakkaat ystävät, ja innokkuutenne painaa kaikkien rajojen läpi, joita on ehkä laitettu, on vähintäänkin vaikuttavaa. Jätämme teidät nauttimaan näistä ylistyssanoista ja toivottavasti tämä helpottaa niitä, jotka edelleen tuntevat ikään kuin romahtaneensa tämä upean työn jälkimainingeissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >