HomeViestejäAisha North11.8.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 341

11.8.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 341

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 341
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
11.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olette tulleet pitkän matkan, rakkaat ystävät, mutta vieläkään monet teistä eivät onnistu näkemään mitään tuloksia kaikesta tästä kovasta työstä. Tai paremminkin hahmotatte nuo tulokset raskaiksi kestää, koska paljon siitä mitä olette kokeneet tähän mennessä, on tuntunut fyysisen epämukavuuden intensiivisiltä kierroksilta. Olkoon se niin kuin on, kun tyytyväisenä raportoimme, että alatte kaikki nähdä positiivisempia tuloksia hyvin pian.
Kyllä, tuo kammottava sana taas kerran, mutta kestäkää meitä, tuomme tosiaan kauan odotettuja hyviä uutisia. Luulen, että huokaisette vähän helpotuksesta, skeptisyyden sävyttämänä, kun tämä sama lähde on käyttänyt monta kertaa sanaa "pian". Mutta vakuutamme, että tällä kertaa viittamme siihen teidän tavallanne emmekä omallamme, mikä nähdään hieman muokattavampana käsitteenä kuin teidän.
 
Ja "mitä nämä hyvät uutiset ovat", kuulemme teidän kysyvän. No, kuten olemme kertoneet teille aiemmin, teidän ei kenties pitäisi odottaa ns. ufon laskeutumista Valkoisen talon nurmikolle tai mitään muuta, mikä muistuttaa kohtausta noista "avaruusolentoelokuvista", joista näytätte kaikki kovasti pitävän. Sen sijaan se on hienovaraisempi hyvinvoinnin ja tarmon tunne, tunne vapaammasta hengittämisestä ja kyvystä tehdä asioita, eikä vain olla eräänlaisessa tyhjiössä, jollaista monet teistä tuntevat tällä hetkellä. Toisin sanoen, odottakaa tämän tunteen puristamisesta ja takomisesta kaikin tavoin alkavan hävitä pois ja tunteen suuremmasta vapaudesta alkavan tulla pintaan. Ja käyttäessämme sanaa "vapaampi", tarkoitamme sitä sanan kaikissa merkityksissä, kun paljon siitä mikä oli ennen este teille ja koko ihmiskunnalle, ollaan poistamassa kerta kaikkiaan.
 
Sillä on ollut monia voimia, jotka ovat estäneet ihmiskunnan kehitystä, ja suuri osa niistä voidaan kuvata ulkopuolisiksi voimiksi, jotka ovat onnistuneet ujuttautumaan tälle planeetalle ja langettamaan pelon ja ahneuden kirouksen, mikä on johtanut kaikkien resurssienne valtavaan huonoon hoitamiseen - sekä niiden minkä kanssa olette syntyneet että myös niiden, mitä näette ympäristössänne. Emme mene syvemmälle tähän. Sanotaan vain, että tästä aiheesta monilla teistä on kauaskantoisia kokemuksia jo ja näin se tulee helpotuksena, kun alatte tuntea, että kaikki tämä vanha jäte - hyvin suoraa kuvausta käyttääksemme - kannetaan ulos ovestanne kerta kaikkiaan. Kuten aina, emme anna mitään yksityiskohtia siitä, mitä tapahtuu ns. kulissien takana. Sanomme vain, että kaikki menee todella suunnitelman mukaisesti ja teitä suojellaan hyvin sen aikana.
 
Muistakaa, että kun näitä vanhoja ja ahneita sormia väännetään irti siitä kuristusotteesta, mikä niillä on ollut ihmiskuntaan hyvin pitkän aikaa, ne yrittävät epätoivoisesti hankkia toisen paikan pitkittääkseen jäämistään vielä vähän pidemmäksi aikaa. Ja näin saattaa seurauksena olla kaaosjakso, minkä jotkut saattavat hahmottaa vähän dramaattiseksi. Ymmärtäkää, ettemme sano tätä aiheuttaaksemme teille pelkoa, vaan kertoaksemme, että tähän prosessiin voi sisältyä vähän ilotulitusta siellä täällä, jos käytämme tällaista sanaa. Sillä valo on tiukasti peräsimessä nyt eikä näiden vanhojen mestareidenne sallita millään muotoa pyörittää show'ta koskaan enää. Mutta jotkut heistä eivät pysty vastustamaan viimeistä näytöstä itsestään, yrittämällä hämmentää asioita jollain tavalla.
 
Taas kerran, tämän ei ole tarkoitus pelotella teitä, vain muistuttaa, että monet kanssaihmisenne ovat edelleen tämän vanhan ja läpitunkevan pelkotunteen vaikutuksen alaisena, mikä on pitänyt monia heistä vankina ikuisuudelta näyttävän ajan, ja heille paljon siitä, mitä tapahtuu nyt, voi näyttää kaikenkattavalta. Heille se on merkki jostain negatiivisesta, mutta valaistuneelle mielelle se on varma merkki siitä, että negatiivisuus on lopultakin menettämässä kokonaan otteensa.
 
Niinpä taaskin kehotamme varmistamaan, että pysytte keskittyneenä valoon ja tiedätte, että on paljon kiinnostusta saada teidät lankeamaan samaan vanhaan pelko- ja voimattomuuslauluun, mutta sanotaanpa, että tuo vanha sävelmä on menettänyt viehätyksensä suurelle määrälle ihmisiä. Ja kaikilla sieluilla jotka ovat päättäneet astua takaisin valoon, tämä vanha pelko- ja kaaoslaulu kaikuu kuuroille korville ja he kuulevat sen sijaan vapaussävelmän alkavan raikua vanhan ja sakean pelkosumun läpi. Ja niin myös te, kun aurinko jo näkyy pilvien lomasta taas kerran ja täyttää teidät valolla, mikä on tuntunut olevan poissa hyvin pitkään. Muistakaa, ettei mikään pilvi - vaikka kuinka läpipääsemättömältä, synkältä ja pahaenteiseltä se näyttääkin - onnistu estämään auringon säteitä ja tällä kertaa näiden säteiden voima saa itsepintaisemmatkin pilvet hälvenemään kerta kaikkiaan.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >