HomeViestejäAisha North30.5.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 317

30.5.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 317

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 317
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
30.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On tullut aika tarkastella itseänne kunnolla, rakkaat ystävät. Älkää ujostelko ja ottakaa huomioon kaikki, mitä näette. Kuka oikeasti olet? Ja miten olet kehittynyt muutaman viime kuukauden aikana, jos ei viikon? Tuntuuko sinusta edelleen samalta vai tuntuuko, että kaikki on kääntynyt ylösalaisin? Onko kuva selkeä vai edelleen vähän samea? Me näemme teidät erittäin selvästi, rakkaat ystävät, ja näemme sen loistokkuuden, kuka oikeasti olette, mutta näemme myös paljon kartoittamattomia mahdollisuuksia, jotka ovat edelleen horroksessa.
 
Älkää ottako tätä nuhteluna, vain muistutuksena, että teidän kaikkien sisällä on vielä avaamattomia energiataskuja ja nuo taskut ovat vähintäänkin valmiita purskahtamaan auki mikä hetki hyvänsä ja antamaan teille lisävoimia, joita teiltä ehkä kipeästi puuttuu elämässänne tällä hetkellä.
 
Muistutetaanpa teitä myös siitä syystä, miksi olette ylipäätään täällä. Alun perin ihmiskunta laitettiin maapallolle auttamaan koko luomakuntaa oppimaan oppitunnin, mitä ei voitu antaa samanlaisissa olosuhteissa missään muualla, sillä teidät on laitettu fyysiseen muotoon monien rajoitusten kera ja teidät on irrotettu omasta luontaisesta suuruudestanne tavalla, mikä pakottaisi teidät kehittymään omin voimin. Ja tämä oli mielenkiintoinen kokemus meille kaikille. Ei ainoastaan kaikille niille, jotka olivat riittävän onnekkaita osallistumaan suoraan ihmisastiassa ja elämään ihmisenä kaikkien muiden ihmisten joukossa tällä pikkuplaneetalla, vaan oppimanne oppitunnit ovat olleet meitä kaikkia varten ja tämä on ollut tarkoituksena koko ajan.
 
Mutta kuten tiedätte, toiset olennot puuttuivat asiaan ja muuttivat luokkahuoneen sääntöjä niin dramaattisesti, että teidät pakotettiin elämään hallintojärjestelmässä, mikä hankaloitti koulutustanne sen kannustamisen sijasta. Kuten tiedätte, nämä väärät säännöt on nyt siirretty sivuun ja teille on annettu taas kerran vapaus alkaa kukoistaa, niin kuin teidän oli tarkoitus aivan alusta saakka. Ja monet teistä ovat ottaneet roolin tässä edelläkävijänä. Ette ole ainoastaan alkaneet heittää pois näitä vanhoja pelkokahleita ja kasvaa todelliseksi "sinuksi", vaan olette myös alkaneet avata sydäntänne sille tosiasialle, että olette integroitunut osa jumalaista kosmosta. Ette ole pelkästään ihmisolento, olette myös henki, mikä on yhteydessä Kaikkeuteen, ja näin olette paljon enemmän, mitä näette katsoessanne peiliin. Tämä on fakta ja tiedämme, että olette alkaneet oivaltaa sen, mutta se ei kenties ole vielä fakta, että olette todella ottaneet sen sydämeenne.
 
Kuten kerroimme teille aiemmassa epistolassa, edelleen jotkut tukokset estävät informaatiota virtaamasta valona sydämeenne ja noita tukoksia teidät on kehotettu katsomaan nyt. Sillä niiden on mentävä, muuten ette pysty tekemään sitä, mitä tulitte tänne tekemään. Tulitte tänne tuomaan taivaan maan päälle kanavoimalla jumalaista valoa, mikä tuo mukanaan tietoa, mikä on ollut kätkettynä ihmiskunnalta aioneita. Mutta ellette poista noita tukoksia sisältänne, tuo valo ei pääse kanavaanne täysin. Ja näin niiden on mentävä.
 
Mutta mitä nuo tukokset ovat, rakkaat ystävät? No, ilmaistaksemme sen teille parhaalla tavalla, mihin pystymme, haluamme teidän näkevän, että ne eivät ole mitään muuta kuin taisteluarpia, jäänteitä kaikista ihmisdraamoista, joihin olette osallistuneet käydessänne pelkokoulua. Näitä arpia voi olla muutamia, niitä voi olla monta, ne voivat olla pieniä tai ne voivat olla hyvin, hyvin syvällä. Mutta ne ovat vain arpikudosta, ne ovat itse asiassa kuolleita eikä niissä ole mitään tärkeää tässä vaiheessa, mutta koska tämä kuollut kudos on fyysisessä kehossanne, se on uuden kasvun tiellä. Ja siksi olemme kehottaneet päästämään valoa sisään, sillä valo poistaa tehokkaasti näitä arpia ja tekee sen kivuttomasti.
 
Mutta monilla suurin ongelma on, että he pelkäävät näitä arpia, he pelkäävät niitä tuskallisia muistoja ja tunteita, jotka aiheuttivat ne alun perin, ja näin he kadottavat rohkeutensa ja teeskentelevät, ettei näitä arpia edes ole, tai käyttävät kaiken energiansa yrittäen kerätä rohkeutta niiden avaamiseen. Mutta kuten kerroimme teille aiemmin, tämän arpikudoksen poistaminen on paljon helpompaa kuin sen hankkiminen ja äärettömästi kivuttomampaa, kuin monet teistä luulevat. Lankeatte edelleen ihmisdraamaan katsoessanne noita arpia, sillä ne voivat laukaista paljon lisää draamaa ja tämä muuttuu loputtomaksi draamakierteeksi, mikä on täysin tarpeetonta.
 
Muistatteko, kun kehotimme teitä aiemmin lähtemään koko ihmisteatterista eikä vain näyttämöltä? No, nuo sanat eivät ole koskaan olleet tärkeämpiä. Sillä jos jatkatte noiden vanhojen arpien lietsomista uudella draamalla, tukitte vain valokanavaanne enemmän ja enemmän ja pian kirkkaimmankin valon on vaikea tunkeutua siihen kaikkeen. Astukaa siis pois siitä kaikesta ja katsokaa sitä sellaisena, mitä se todellisuudessa on: vain vanhoja jäänteitä vanhasta draamasta, vanhan pelkokoulun haavoja jotka on valmiita parannettavaksi ja poistettavaksi kertaheitolla. Siis jos sallitte niin olla.
 
Mutta jos välttämättä haluatte raapia niitä joko pakottamalla itsenne katsomaan poispäin niistä tai jatkamalla niiden olemassaolosyyn muistelua, teette tästä oman jumalaisen kanavanne avautumisesta melkein mahdotonta. Niinpä taas kerran sanomme, että vain astumalla pois draamasta ja antamalla valon tulla sisään nämä vanhat haavat häviävät ja myös niiden muodostamat tukokset poistuvat ja valo virtaa täysin aivan olemuksenne ytimeen. Ja sieltä sen sallitaan virrata maailmaanne ja sitten ihmeitä alkaa tapahtua.
 
Ja kun puhumme valosta, puhumme jumalaisesta valosta, mitä tulee ylhäältä taivaista. Olette kaikki yhteydessä tähän valoon, mutta vielä sen voimaa ei ole laitettu täysille eikä sitä voikaan laittaa - ei, ennen kuin olemme täysin ja todella varmoja, että kanavanne on puhdas ja valmis ottamaan sen sisään. Ja tämän siis haluamme teidän tekevän. Teidän on sallittava itsenne todella vastaanottaa se, mitä ylhäältä annetaan. Ja näin tulevana sunnuntaina, seuraavassa Kokoontumisessa autamme teitä kaikkia saavuttamaan tuon täyden avautumisen.
 
Silloin teitä pyydetään antautumaan tämän ylhäältä tulevan parantavan valon vastaanottamiseen. Olette kaikki jo kiinni jumalaisessa kultaverkossa ja nyt on tullut aika alkaa avautua sen täydelle potentiaalille. Mutta muistakaa, että saavuttaaksenne tämän teidän on sallittava itsenne myös päästää irti ihmisdraamasta, mikä lukitsee teidät sisään monin tavoin. Silloin ja vain silloin teistä tulee tuon jumalaisen valon avoin kanava, mikä ei muuta ainoastaan teitä, vaan koko maailmanne - ikuisesti.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >