HomeViestejäAisha North18.4.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 301

18.4.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 301

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 301
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
18.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten olette jo vahvistaneet oikeaksi, aaltoja tulee ja menee ja joskus jalkanne tunnutaan pyyhkäisevän alta. Mutta toisilla kerroilla tunnette itsenne nostettavan ilmaan ja tunnette, miten aaltojen voima syöksyy allanne ja kantaa teidät korkeammalle ja pidemmälle kuin koskaan ennen. Tällaisia nämä aallot ovat luonteeltaan. Ne eivät ole täällä hukuttamassa teitä, vaan nostamassa vielä lähemmäs sitä hyvin vaikeasti saavutettavaa tavoitetta, mihin olette pyrkineet hyvin pitkään. Ja mikä tuo tavoite on, voimme kysyä, ja luulemme, että olette kaikki jo alkaneet löytää todellisen vastauksenne siihen. Sillä se mikä alkoi monilla ensin täydellisen maailman etsintänä, on nyt kääntynyt sisäänpäin. Olette kaikki alkaneet nähdä sen totuuden, ettei paratiisi tule ulkoa, vaan sisältä. Ja heti kun keksitte tämän, monet asiat alkavat loksahtaa paikoilleen. Silloin voitte lopultakin alkaa rakentaa tulevaisuuttanne kaikkein vankimmalle pohjalle - nimittäin sille mikä teillä on aina sisällänne.
 
Aioneita ihmiskunta on asettanut "puotinsa" muille hatarammille rakenteille. Ja näitä rakenteita on ollut monia ja ne ovat kulkeneet sellaisilla nimikkeillä kuin perhe tai esi-isien perintö, hallitus tai uskonto. Mutta kaikki nämä ovat ulkoisia rakenteita - riippumatta siitä, miten läheisesti ne liittyvät kuhunkin teistä - eikä niille voi rakentaa omaa tulevaisuuttaan. Emme puhu tässä kanssaihmistenne täydellisestä sivuuttamisesta - mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Ei, viittamme siihen tosiasiaan, että hyvin pitkään ihmiskunta on etsinyt ulkopuoleltaan jonkinlaista pelastusta. Ja monissa tapauksissa se on näyttänyt löytyneen, mutta sitten on vain havaittu, että tämä pelastus on parhaimmillaankin epävakaa. Sillä riippumatta siitä, miten vakaalla maaperällä näytätte seisovan, se on vain lentohiekkaa, ellei teillä ole tarvitsemaanne järkähtämätöntä perustaa sisällänne. Vasta sitten voitte alkaa rakentaa kaikkea muuta ympärillenne.
 
Siitä tässä prosessissa on ainoastaan kyse: kaiken vanhan ja väärin rakennetun repimisestä alas ja kaikkein vakaimman perustan rakentamisesta. Nimittäin sen, että olette täysivaltaisia olentoja, kokonaisia ja täydellisiä ja valmiita aloittamaan maailmaan menemisen sellaisena. Ja sitten kun teette tämän, alatte olla tekemisissä kaikkien muiden järkähtämättömien olentojen kanssa, joita on kanssaihmisten muodossa ympärillänne. Ja yhdessä te rakennatte unelmienne maailman. Mutta taas kerran, tuon unelman on alettava ns. kotoa, purkamalla täysin se kaikki vanha ja ala-arvoinen, mitä sisällä ehkä on, ja sitten laittamalla hyvät palat takaisin yhteen ja rakentamalla se järkähtämättömäksi ja kuolemattomaksi olennoksi, millaiseksi alatte paljastua.
 
Se mitä olemme puhuneet tänään, ei ole uutinen kenellekään teistä, sillä ette ole noviiseja tässä. Olette olleet tässä rakennuspuuhassa hyvin pitkään ja nyt on tullut aika tarkastella tätä suurenmoista rakennetta, minkä kohta saatte valmiiksi. Voi olla vaikeaa toisinaan, kaiken näennäisen kaaoksen keskellä nähdä, miten voimakas rakenne tämä todella on, ja aivan kuten tavallisella rakennustyömaalla, tutkimatta piirustuksia voi olla erittäin vaikea saada selkeää kuvaa siitä, mitä on rakenteilla tässä kiireisten työntekijöiden hämmentävässä melskeessä. Mutta meillä on piirustukset, rakkaat ystävät, ja voimme nähdä, miten uskollisesti te kaikki noudatatte niitä, ja niin voimme nähdä selvästi, miten lähellä olette tuon viimeisen kiven laittamista paikoilleen ja tämän itsenne uudelleenrakennustyön julistamista valmiiksi.
 
Ette ehkä tarvitse kaikkea lohdutusta tällaisena aikana, kun tunteet kuohuvat ja ärsytys voi olla voimakasta tässä lopullisessa viimeistelytohinassa ennen paljastamista. Mutta luottakaa meihin, kun sanomme, että vaikka teistä ehkä tuntuukin vähän stressaantuneelta toisinaan ja tunnette olevanne kauempana kuin koskaan valmiista tuotteesta, tietäkää, ettei näin ole. Te ette laahaa perässä millään tavalla ja pysytte siinä aikataulussa, minkä olette asettaneet itsellenne tässä prosessissa.
 
Älkää siis hermoilko, vaikka toisinaan teistä ehkä tuntuukin, että koko rakenteenne huojuu romahtamisen partaalla. Sillä rakennatte tosiaankin vakaalle maaperälle tällä kertaa ettekä menneisyyden irtonaiselle ja petolliselle hiekalle ja näin se kestää kaiken, mitä edessä ehkä odottaa. Emme sano tätä vihjataksemme minkäänlaiseen mullistavaan tapahtumaan. Sanomme tämän muistuttaaksemme, että teidät on rakennettu nyt vankasta aineesta, ja tulkoon sadetta tai paistetta, myrskyä tai tyyntä, seisotte suorassa ja ylpeänä - ja oikeutetusti niin. Sillä olette rakentaneet jotain, mikä kestää ja kestää, ja sitten kun tutustutte tähän uuteen "sinuun" paremmin, näette myös sen kirkkaan tulevaisuuden, mikä teille on varastossa. Ei ainoastaan upeina yksilöinä, vaan koko rykelmänä suurenmoisia rakenteita, jotka on linkitetty yhteen tavalla, mikä saa kaiken kalpenemaan vertailussa. Sillä tämä ei ole fata morgana, vaan te rakennatte todellista paratiisia.
 
Kun taistelette ja työnnätte noita viimeisiä osia paikoilleen henkilökohtaisessa systeemissänne, teette samanaikaisesti tätä myös tälle koko planeetalle. Tästä unelmat on tehty. Ei ole pelkää fiktiota, vaan faktaa, että olette jo alkaneet toteuttaa sitä tulemalla omaksi itseksenne. Aitoja ihmisiä jotka perustavat todelliselle vakaumukselleen siitä, mitä heistä on tullut, ei revitä enää alas, ja näin ollen paratiisi on jo nousemassa vanhan tuhkasta. Ja te saatte tämän tapahtumaan tekemällä kovaa työtä ja rakentamalla oman olemuksenne alusta saakka uudestaan.
 
Ja nyt teitä kaikkia voi huimata toisiaan, kun olette alkaneet nostaa tämän uuden "sinun" sellaisiin korkeuksiin, että kohoatte jo sen vanhan "sinun" jäänteiden yläpuolelle, mikä olitte ennen. Ei ole mitään tarvetta katsoa nyt alaspäin, rakkaat ystävät. Pitäkää vain katseenne ylhäällä ja teillä on parempi mahdollisuus saattaa tämä koko prosessi loppuun ilman, että huimauksesta tulee liian ylivoimaista.
 
Muistakaa, että te ette ole vielä tottuneet liikkumaan näissä korkeissa sfääreissä, ja näin ollen teistä tuntuu vähän epävarmalta ja epävakaalta seistä jaloillanne. Pysykää vain keskittyneenä siihen, mihin olette menossa, älkääkä kuluttako liikaa aikaa hautoen sitä, mistä tulitte. Näin sydämenne seuraa silmiä ja huomaatte pyrkivänne omaa loppuunsaattamistanne kohti tavalla, mikä auttaa teitä saavuttamaan sen nopeammin kuin silloin, jos katselisitte liikaa taaksepäin olkanne yli. Sillä te ette palaa taaksepäin, jatkatte kulkua eteenpäin ja tätä te teette joka ikinen päivä, myös aikoina jolloin tunnette paremminkin pitävänne kiinni henkenne edestä sillä hilkulla, että teidät sysätään taas kerran maahan.
 
Mutta uskokaa meitä, kun sanomme, että tilanne ei ole tämä. Se on vain merkki siitä, että te ette ole vielä tottuneet puhtaampaan ilmaan tällä korkeudella. Käyttäkää oma aikanne ja edetkää hitaasti, silloin kun tunnette siihen tarvetta. Kuten sanoimme, siitä ei ole vaaraa, että te ette pidä määrättyä valmistumisaikatauluanne. Niinpä taas kerran sanomme, että kaikki on hyvin, ja vaikka koko rakenteenne tuntuu huojuvan huomattavasti toisinaan, se on vakaampi, kuin luulette, ja se kestää kaiken. Teidät on tehty samasta aineesta kuin tähdet. Olette tosiaan tähtiä ja säteilette kirkkaasti myös kirkkaimmassa päivänvalossa. Ette vain tänään, vaan ikuisesti.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >