HomeViestejäAisha North29.3.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 292

29.3.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 292

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 292
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
29.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tässä olemme, rakkaat ystävät, valmiina aloittamaan uuden päivän paratiisissa. Sitä se tosiaan on, eikö vain? Emme sano tätä loukataksemme ketään, joka kituu edelleen viimeisten synnytyskipujen kourissa. Sanomme sen vain pikku muistutuksena, ettei teitä ole jätetty pois - ketään teistä. Olette jo paratiisissa ja vaikka teiltä jostain syystä on vielä tulematta samaan johtopäätökseen itse, sanotaan vain, että syvällä sisällänne olette jo tulleet ja pian lopputietoisuus seuraa perässä. Selitetäänpä.
 
Kuten olemme todenneet monessa tilanteessa, jos lähdette etsimään paratiisia itsenne ulkopuolelta, saatatte löytää melko monia jälkiä siitä - kauniissa luonnossa ja toisen sielun rakastavassa katseessa. Mutta jos keskitytte siihen, mitä on vielä runsaasti ympärillänne - surua, kurjuutta ja asioiden huonoa hoitoa - ette tule muuhun johtopäätökseen, kuin että elätte edelleen jossain sellaisessa, mitä monilla voidaan kuvata vain painajaiseksi. Mutta taas kerran, se on painajaista, sillä se on harhakuva, ja näin ollen sillä hetkellä, kun heräätte täysin, näette sen hohtavaksi usvaksi, mikä saa uskomaan sen olevan todellisuutta. Se ei ole millään tavalla pysyvää ja se kaikki alkaa hävitä heti, kun alatte ilmestyä esiin tästä transformaatiokotelosta. Kun ilmestytte, näette, että te olette pysyviä, koska olette kaikin tavoin kuolemattomia. Ja näin kaikki muu on vain energialainehtimista
- se aaltoilee ympärillänne, muttei ole muuta kuin khimaira (myyttinen tultasyöksevä leijonapäinen hirviö).
 
Tosin sanoen, sitten kun olette todella uudestisyntyneet takaisin tähän, aidoimpaan versioonne, alatte katsoa ympärillänne olevaa paljon erottelevammin silmin. Sitten näette, että tässä ns. todellisuudessa mikä näyttää jatkavan sinnikkäästi, ei ole mitään absoluutteja. Se on vain ihmismielen fiktiota, mikä on kasattu eräänlaiseksi näytelmäksi, mitä esitetään todellisuutta teeskennellen. Mutta se ei ole todellista, yhtään sen enempää, mitä näyttelijät esittävät teatterin lavalla. Ja aivan kuten näytelmän, riippumatta siitä miten suosittu siitä on tullut, sen tuotannon on loputtava ennemmin tai myöhemmin. Sillä näytelmä jatkuu vain niin pitkään, kuin ihmiset ovat halukkaita katsomaan sitä. Ja nyt kun heräätte yksitellen, lähdette penkeiltänne ja poistutte tästä "elämänteatterista", kuten mielellämme kutsumme tätä kolmannen ulottuvuuden todellisuusesitystä, mitä olette katselleet innokkaasti hyvin pitkään.
 
Muistakaa, että teillä kaikilla on ollut viehtymystä tähän näytelmään, sillä ensin tekin olitte sen luontainen osa näyttelijöinä. Mutta heti kun aloitte avautua ja kääntyä sisäänpäin, lähditte keskinäyttämöltä ja vetäydyitte vähitellen permannolle, missä piditte tarkasti silmällä, mitä näyttämöllä tapahtui. Mutta nyt on tullut aika lähteä teatterista kokonaan. Nyt on tosiaan aika astua taas todelliseen elämään ja alkaa elää tavalla, mikä sopii uuteen statukseenne luojina. Sitä te oikeasti olette - todellisen elämän luojia. Teidän roolinanne ei ole enää tottelevainen näyttelijä, joka ottaa huomioon noiden kulisseista huutelevien diktaattorimaisten ohjaajien kaikki oikut. Eikä se ole auliin katsojan rooli, joka on ahnaasti mukana edessä olevan esityksen kaikissa nyansseissa, haukkoen kauhusta henkeään tai naureskellen ilosta jokaiselle julmalle vitsille tai ilkeälle piikille, jonka joku näyttelijöistä päästää ilmoille.
 
Nyt teillä on oma elämänne esitettävänä ja heti kun ymmärrätte tämän, tekin oivallatte, että on aika lähteä paikaltanne vanhassa ja ränsistyneessä "elämänteatterissa" ja mennä ulos aurinkoon ja alkaa elää omaa elämäänne paratiisin vapaana kansalaisena. Sillä elätte tosiaankin paratiisissa ja tästä tulee ilmiselvää heti, kun avaatte silmänne ja sydämenne ja alatte nauttia täysin siemauksin kaikkea kauneutta, mitä jo on. Ei ainoastaan luontoäidissä, vaan myös jokaisessa ihmisessä, johon törmäätte. Olette tosiaan paratiisin kansalaisia ja teette tästä koko planeetasta varsinaisen paratiisin heti, kun lakkaatte katsomasta olkanne yli taaksepäin näyttelijöitä, jotka yrittävät epätoivoisesti houkutella teidät takaisin ahtaaseen ja ilmattomaan pikkuteatteriinsa.
 
Teillä on nyt itsenne, minkä kanssa esittää sitä täyttä ja vapaata elämää, mistä olette aina uneksineet. Elämää mikä ei ole mitenkään epätäydellistä. Ja teillä on kaikki käytössänne, ei ole puutetta rahoista tai resursseista, kun olette taas kerran yhdistyneet tuohon kaikenkattavaan elämänlähteeseen, mikä kulkee koko luomakunnan läpi - ja mitä pikemmin oivallatte, sen parempi. Silloin voitte alkaa luoda sydämestä, sillä siellä todellinen yhteys asuu. Ja kun alatte yhdistyä tähän totuuteen, teiltä ei enää koskaan lopu höyry. Ja sitten alatte synnyttää hyvin paljon - ette vain itsestänne, vaan koko siitä samanmielisten tai paremminkin samansydämisten sielujen verkosta, joka alkaa ilmestyä esiin ympäri kaunista planeettaanne. Huomaatte kaikki, miten pakahduttavan tyydyttävää kaikki on - ei ainoastaan olla lopultakin raikkaassa ilmassa, vaan päästä luomaan jotain, mikä on todellista, aitoa ja ikuisesti kestävää. Ja rakkaat ystävät, tämä on se aito paratiisi, johon olette juuri astuneet.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >