HomeViestejäAisha North29.1.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 260

29.1.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 260

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 260
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
29.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten olette ehkä huomanneet viime aikoina, mielenkiintoisia asioita alkaa tapahtua. Kuten tavallista, ne muutokset joita kaipaatte, eivät ole vielä ilmentyneet ulkopuolella, sen sijaan ne voi erottaa sisällä. Tiedämme, että monille tämä voi olla turhauttavaa, koska kaipaatte konkreettisempia tuloksia kaikista niistä intensiivisistä energiapäivityksistä, joita olette saaneet niin pitkään. No, sanotaanpa vain, että näette pian, miten nämä sisäiset vaikutukset alkavat moninkertaistua ja niiden myötä se oivallus, että ne ulkoiset muutokset joita olette etsineet turhaan, eivät ehkä olekaan tärkein osa tätä prosessia. Selitetäänpä.
 
Kun olette monin tavoin astuneet uudelle maaperälle, näette silti ympärillänne viipyilevän vain jäänteitä siitä, minkä jätitte taakse. On kuitenkin edelleen monia asioita, jotka sitovat teidät tähän vanhaan maailmaan, ja kaikki rahoitusjärjestelmän käytännölliset - ja epäkäytännölliset - asiat ovat yksi niistä. Mutta jätetään tämä sivuun hetkeksi ja keskitytään siihen, mitä teillä on edessä - nimittäin oivallus, että se uusi maailma mihin astuitte siirtyessänne vanhasta vuodesta tähän uuteen vuoteen 2013, alkaa ilmentyä konkreettisemmin, kuin olette nähneet tähän saakka.
 
Nimittäin te kaikki leijutte vielä enemmän tai vähemmän tämän uuden maailman pinnan yläpuolella ja näin te ette ole pystyneet maadoittumaan riittävästi tälle uudelle energiatasolle, mille olette astuneet. Itse asiassa tämä on tärkeä osa prosessia eikä mitään sellaista, minkä pitäisi aiheuttaa levottomuutta kenellekään teistä, vaikka tämä yhteydettömyyden tunne voi vähintäänkin hermostuttaa toisinaan. Nimittäin te kaikki tunnette syvällä sisällänne, että teidät on jotenkin jätetty ulos kylmään, ja syynä tähän on se selvä eroaminen, mikä on tapahtunut. Toisin sanoen, teidät on erotettu vanhasta, mutta kun näytätte olevan edelleen tyhjiössä, yhdistymättä vielä täysin uuteen, teidän voi olla vaikea löytää mitään jalansijaa - erityisesti kun tunnette päivittäisessä elämässänne vanhan vielä vetävän. Toisin sanoen, teitä hieman hämmentää tämä energiatyhjiö, mikä näyttää muodostuneen kaikkialle ympärillenne, joten olemme täällä kertomassa teille, ettei tästä kannata murehtia.
 
Tiedämme, että sanamme ovat kuin pelkkä savun pöllähdys joillekin, kun tämä levottomuuden, ärtyneisyyden ja voimattomuuden tunne näyttää kasvaneen hälyyttävälle tasolle viime aikoina. Taaskin siis muistutamme teille, että kaikki on hyvin ja olette vain täydellisesti asemissa matkanne seuraavaa vaihetta varten. Ja vaikka tämä jakso saattaa tuntua huolestuttavalta niin mielellenne kuin kehollennekin, tietäkää, että se alkaa pian hävitä, kun saatte jollain tavalla vilahduksen tämän uuden maailman pinnasta, mistä tunnette olevanne vielä irti. Sillä juurenne alkavat jo etsiä alhaalla ja vähitellen alatte tuntea sen voimakkaan yhteyden, mikä odottaa teitä siellä.
 
Silloin tunnette lopultakin, että olette tulleet kotiin, ja sydämenne alkaa kohota taas, kun tunnette näiden tervetulotoivotusten tulvan alkavan tihkua koko olemukseenne. Mutta siihen saakka muistakaa olla sättimättä itseänne aina, kun tunnette joutuvanne tämän tyhjiön noitumaksi. Se on todella voimakas paikka ja se voi saada olonne tuntumaan melkein voimattomalta. Tietäkää, että tämä ei ole totta, kun olette kaikki astuneet omaan voimaanne, mutta kun teidän ei ole vielä sallittu koskettaa uuden kotinne maaperää, voimanne saattavat tuntua melkein olemattomilta tällä hetkellä. Mutta tämä on muuttumassa, kun teidän kaikkien sallitaan lähettää ensimmäiset "kiehkurat" uuteen maaperään, mikä odottaa teitä, ja sitten alatte tuntea, miten voimanne alkavat tehdä itsensä taas tunnetuksi.
 
Taas kerran, tämä ei ole merkki, että olette ilman yhteyttä uuteen maailmaan mitenkään tekemistenne tai tekemättömyyksienne vuoksi, kaukana siitä. Tämä askel tyhjyyteen on tärkeä osa prosessia, kun tarvitsette tämän jakson kelataksenne ja käynnistääksenne uudestaan, oltuanne pitkään juurtuneena kolmannen ulottuvuuden maailmaan. Sitten voitte taas yhdistyä aitoon itseenne ja myös uuteen kotiinne. Ei siis kauankaan, kun tunnette olevanne taas kotona - ette ainoastaan fyysisessä kehossanne, vaan myös omassa suuruudessanne. Siihen saakka olkaa rento itsenne kanssa ja antakaa itsenne vaahdota ja raivota, jos on tarvetta. Ei ole mitään tarvetta pidätellä negatiivisia tunteita, joita saattaa nousta, joten antakaa niiden kulkea lävitsenne ja päästäkää ulos sitä turhautumishöyryä, mitä vääjäämättä kerääntyy tässä odottelussa, missä olette parhaillaan. Ja muistakaa, että pääsette pian ulos tästä tyhjiöstä ja alatte todella yhdistyä ensimmäistä kertaa aioneihin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >