HomeViestejäAisha North11.1.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 251

11.1.2013 - Selviytymiskäsikirja, osa 251

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 251
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
11.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olette taatusti tulleet pitkän matkan muutamina viime viikkoina, mutta kuten tavallista, tien uuvuttavuus lisääntyy matkan myötä ja monet teistä melkein taipuvat sen edessä. Sanomme tämän täysin tietäen, että sanamme näyttävät vähintäänkin toistavan itseään joidenkin mielestä, mutta koettakaa kestää meitä. Sillä tiedämme, miten upeita saavutuksenne ovat, ja vaikka teidän onkin itse vaikea aistia sitä kaikkea, me näemme sen kaiken hyvin selvästi ja yritämme välittää teille kuvan omalta puoleltamme siinä toivossa, että se helpottaa vähän uupumustanne. Joillekin tämä voi näyttää vain taakan lisäämiseltä, koska heidän on tällä hetkellä vaikea pysyä kasassa ja kenties he haluavat viimeksi kuulla hyviä uutisia meiltä.
 
Ärtyneisyys lisääntyy monissa ja sen myötä vastustus kuunnella piristäviä sanoja meiltä. Tämä on ymmärrettävää, sillä tämä voi tuntua piilosilla olemiselta, missä me pysymme piilossa ja samalla yllytämme teitä jatkamaan kaikesta huolimatta. Olkoon niin. Tämä on tosiaan roolimme, koska olemme täällä tukemassa teitä kaikin mahdollisin tavoin, kun taas teidän roolinne on toteuttaa tämä tehtävä. Tämä ei tule yllätyksenä kenellekään teistä, mutta tällä hetkellä uupumuksenne voi olla haastavaa ja vaikka jotkut teistä eivät haluisikaan kuulla sanojamme, jatkamme sen kertomista, että olemme täällä rinnallanne, kuten olemme olleet melko pitkään. Vaikka voi tuntua siltä, että jotkut teistä ovat enemmän kuin valmiita antamaan periksi, me emme lakkaa uskomasta kehenkään teistä. Näemme, mitä olette saavuttaneet, mutta näemme myös sen taakan, millaista on työskennellä pimeydessä näkemättä mitään vahvistusta niistä monumentaalisista ponnistuksista, joita olette käyneet läpi ja joiden keskellä edelleen olette, joten ymmärrämme turhautumisenne erittäin hyvin.
 
Voimme tehdä vain sen, mitä aina teemme, nimittäin muistuttaa teitä etsimään sisältä, koska syvällä sisällänne ymmärrätte, että tämä ei ole vain lisääntyvässä määrin rasittavaa hommaa, ilman mitään edistymistä. On jo uusi alku, mutta kun teillä on niin monin tavoin vielä näkemättä minkään uuden nouseminen ympärillänne, se on tärkeämpää kuin koskaan, mihin keskitytte. Sillä jos jatkatte vanhaan ulkoiseen maailmaan keskittymistä, ette löydä paljon henkeänne kohottavaa. Mutta jos onnistutte yhdistymään ytimeenne, voitte tuntea kirjaimellisesti, miten kaikki kirkastuu.
 
Myös yhdistyminen samanmielisten ihmisten kanssa voimistaa kaikkea. Siis jos etsitte ainoastaan niiden ihmisten seuraa, jotka keskittyvät pelkästään omaan negatiivisuuteensa, teidän on vaikea raahautua pois samasta epätoivon kuopasta. Siksi yllytämme teitä kaikkia käyttämään tarkasti erottelukykyänne siinä, mistä kiinnostutte hetkessä, että te ette antaisi itseänne raahattavan vielä alemmas. Sillä tämän kaiken ironinen puoli on, ettei teillä ole koskaan ollut enemmän syytä olla mieli korkealla ja positiivinen kuin nyt, kun olette onnistuneet itsenne lisäksi nostamaan myös muun planeettanne ylös niistä matalammista jäänteistä, missä ennen kaikki piehtaroitte.
 
Mutta taas kerran, on ymmärrettävää, että monien teidän on vaikea uskoa tätä tosiasiaa. Olette edelleen tottumattomia lukemaan saamianne merkkejä, kun teidät on niin perinpohjaisesti ohjelmoitu katsomaan yli kaiken sen, mikä voidaan hahmottaa todisteena siitä, että maailmanne on hyvin paljon enemmän, mitä näette pinnalla.
 
Taas kerran, tätä ei ole tarkoitettu kritiikiksi. Se on vain muistutus siitä, että teidän on ehkä vaikea katsoa kaikkien niiden vanhojen ja vanhentuneiden tapojen yli, miten faktoja esitellään, ja näin sitä voi olla vaikea hahmottaa, että te ette enää kuulu tähän versioon maailmasta. Uskokaa siis meitä, kun sanomme, että teillä on tällä hetkellä enemmän syytä juhlia kuin olla epätoivoinen. Ja vaikka tunnettekin pakottavampaa tarvetta viimeksi mainittuun, yrittäkää antaa itsellenne tilaisuus vaihtaa fokustanne vähän, niin että pystytte tekemään itsenne neutraaliksi kaikille näille hämmentäville signaaleille, jotka yrittävät yhdistää teidät takaisin vanhaan. Ne ovat vain sitä - häiriötekijöitä joita lähetetään teidän hämmentämiseksi riittävästi, jotta päästätte irti uudesta, mikä teillä on jo tiukasti otteessanne.
 
Ottakaa siis vaari tästä, etteivät teitä horjuta kaikki nämä hämmentävät tunteet, ja yrittäkää taas kerran siirtää fokuksenne sisäänpäin ja virittyä sisällä soivaan uuteen lauluun. Silloin tunnette kohoavanne sille tasolle, mihin oikeutetusti kuulutte ja missä ilma on raikkaampaa ja näkymä enemmän kuin positiivinen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >