HomeViestejäAisha North13.11.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 223

13.11.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 223

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 223
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
13.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä päivä tuo mukanaan monia ennenkuulumattomia tapahtumia, kun aurinko on taas kerran hyvin avulias niiden viestien jakamisessa, joita halumme sen välittävän. Nimittäin tulvaportit ovat alkaneet avautua, jos saamme käyttää tällaista sanaa kuvaamaan sitä, että nyt energiasade planeettanne yllä on lisääntynyt siinä määrin, että toisinaan on vaikeaa pitää päänne vedenpinnan yläpuolella. Selitetäänpä.
 
Kuten monet teistä tietävät, lähestymme aikajanaa, minkä monet näkevät jakautumisena uuden ja vanhan välillä, ja vaikka jotkut pitävätkin sitä kaiken loppuna, niin ensimmäinen tapaus on paljon todempi kuin viimeksi mainittu. Sillä maailmanne ei ole tulossa loppuun, kaukana siitä. Sen sijaan se kiihdyttää lopultakin aloittaakseen alusta. Toisin sanoen, järjestelmät jotka syytävät itsensä unholaan, ovat varmasti tulossa loppuunsa, mutta maailmanne lähestyy nopeasti lupauksen toteutumista. Puhumme monimutkaisesti, kuten aina, mutta toteamme vain sen, minkä monet ovat tehneet aiemmin. Nimittäin, että tämä vuosi on todellinen muutosvuosi, ja se menee historiakirjoihinne vuotena, jolloin ihmiskunta lakkasi menemästä taaksepäin ja otti lopultakin päättäväisen askeleen huomiseen.
 
Huomaatte ympärillänne paljon asioita, joiden luulette kaipaavan kipeästi korjaamista ennen tämän vuoden loppumista, ja jos katsotte kalenteriinne, teidän on hankalaa olla ajattelematta, että teiltä loppuu aika. No, teiltä ei lopu, ja sen jälkeen mitä maillanne on tapahtunut viime päivinä ja viikkoina, teiltä ei enää koskaan lopu aika. Sillä rattaat ovat alkaneet pyöriä nyt nopeasti ja lähestyvien vielä suurempien energiaruiskeiden auttamana ne alkavat pyöriä vieläkin nopeammin. Älkää siis vaipuko epätoivoon, rakkaat ystävät, jos toisinaan tunnette epätoivon kumpuavan sisällänne siitä ajatuksesta, että tällä planeetalla on vielä paljon tehtävää. Nyt nopeutuminen alkaa lisääntyä sellaisella tahdilla, että kaikki melkein vain vilistää silmienne edessä. Energioita virtaa sisään sellaista tahtia, että teille on tosinaan kamppailua pysyä pystyssä tai paremminkin pinnalla.
 
Valmistautukaa siis energialla peittämiseen, mutta valmistautukaa myös juhlimaan samaa asiaa. Sillä vaikka fyysinen kehonne pyytääkin aikalisää monta kertaa tämän vuoden viimeisten viikkojen aikana, tietäkää, että planeettanne nauttii jokaisesta uudesta energiakierroksesta, mikä siihen osuu. Sillä tämä auttaa tuomaan teidät kaikki sen kynnyksen yli, mikä lopulta varmistaa kaikille täydellisen vauhdin murtautua läpi niistä esteistä, jotka ovat "sementöineet" teidät vanhaan, ja teidät viiletetään huomisen täysin avoimeen tilaan. Vetäkää siis syvään henkeä ja valmistautukaa tuleviin aaltoihin, sillä tällä kertaa ne takovat teitä kaikkia armottomasti - mutta eivät murtaakseen teitä, vaan vapauttaakseen teidät.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >