HomeViestejäAisha North26.8.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 186

26.8.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 186

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 186
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
26.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Haluaisimme käyttää tämän tilaisuuden tutkiaksemme aihetta, mitä olemme koskettaneet monta kertaa aiemmin, kun tällä on merkitystä teille kaikille - nimittäin muuttuvia energioita ja sitä, miten ne voivat vaikuttaa teihin. Kuten olette jo kenties huomanneet, asiat ovat taatusti kuumentuneet useammilla tavoilla ja joillekin teistä se on hyvin kirjaimellisesti totta. Toisin sanoen, voitte tuntea vaikutukset kehoonne voimakkaana kuumuutena. Selitetäänpä lisää.
 
Kehossanne on tavallisesti hyvin tasapainoinen lämpötila, mitä hallitsee monien hormonien pienenpienen erityksen hyvin monimutkainen järjestelmä ja se on järjestelmä, mikä on huolellisesti mukautettu varmistamaan suotuisin ydinlämpötila elimillenne. Liian kylmää ja aineenvaihduntanne voi sulkeutua, liian kuumaa ja kaikki käy ylikierroksilla. Jotkut teistä ovat ehkä tietoisia siitä tosiasiasta, että siinä on vain pieni marginaali, mitä kehonne pitää suotuisana tai haitallisena, ja näin ollen se pyrkii jatkuvasti pitämään teidät tasolla, mikä on siedettävä tällä monimutkaiselle organismille, jossa asutte.
 
Mutta nyt kun energiavaihtelut hyppivät ylösalaisin näennäisen sattumanvaraisesti, kehonne tulkitsee monissa tapaukissa nämä tulevat energiat joksikin muuksi ja se käynnistää lämpökontrollijärjestelmänne sattumanvaraisin välein. Sen tulos on helppo vahvistaa, kun se merkitsee, että yhtenä hetkenä teidän on liian kuuma ja seuraavana melkein jäädytte. Tai jotkut keho-osanne ovat kylmiä ja muu keho melkein palaa kuumuudesta. Se on todella hämmentävää - ei ainoastaan kehollenne, vaan myös teille - kun monissa tapauksissa lisäätte tai vähennätte jatkuvasti vaatekerroksia ja yöaika on tämän vuoksi vieläkin levottomampaa kuin tavallisesti.
 
Se on ärsyttävää ja epäkäytännöllistä, mutta taas kerran, se ei ole haitallista, joten älkää huolestuko kiehumisesta omassa kehossanne lähiaikoina. Tätä ei tapahdu, se on vain tulosta kehonne altistumisesta jollekin hyvin vieraalle ja näin se laukaisee tavanomaisia reaktioitaan yrittäen tasoittaa havaitsemiaan eroavuuksia. Näin ollen on kaikkia näitä kummallisia reaktioita, melkein kuin allergioita tai reaktioita pilaantuneeseen ruokaan, ja niin ovat myös nämä äärimmäiset vaihtelut keholämmössä. Monissa tapauksissa sitä voidaan melkein verrata olemiseen mikroaaltouunissa - ilman haittavaikutuksia tietysti - koska koko syy tähän on, että altistutte jatkuvasti vaihteleville energisoitujen hiukkasten virralle, jota säteillään kehoonne.
 
Syy tälle jatkuvalle ristitulelle on tietysti kehonne täydellinen uudelleenkalibrointi - sekä fyysisen että eteerisemmän kehon - mutta fyysinen kehonne reagoi tähän monin tavoin, koska se on ohjelmoitu pysymään mahdollisimman vakaana. Toisin sanoen, se yrittää kovasti torjua näitä muuntavien energioiden hyökyjä. Siksi tunnette kaikkia näitä oireita, joita olemme kuvanneet aiemmin. Kun nämä ristituli vain voimistuu, näin tapahtuu monille oireillennekin, ja myös jotkut uudet voivat lisätä äänensä tähän hyvin epäsuosittuun kuoroon.
 
Tiedämme, että tämä tekee tästä koko prosessista vähemmän miellyttävän teille kaikille, mutta sitä ei itse asiassa voi välttää, kun kaiken sen tarkoitus on tehdä teistä kykeneviä käyttämään nykykehonanne sen sopimuksen täyttämiseen, mihin suostuitte ennen saapumistanne näille rannoille. Toisin sanoen, saavuttaa täydellinen ylösnousemus fyysisessä kehossa ollen - uroteko jota monet, jos kukaan, on hallinnut aiemmin. Siis kyllä, ymmärrämme haluttomuuden altistua kaikille näille fyysisille oireille, mutta taas kerran, niitä ei voi välttää ja ne ovat oleellinen osa prosessia. Mutta älkää unohtako, että niitä voidaan lievittää joillain tavoilla ja tärkein niistä on pyytää apua niiden vähentämiseen. Meillä on tapoja helpottaa vähän stressiä, mutta vaaditaan ilmaisemaanne toivomusta kyetäksemme tulemaan avuksenne. Niinpä taaskin muistutamme teille olemaan kärsimättä hiljaisuudessa ja kutsumaan meitä auttamaan näissä ns. transformaatiokrampeissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >