HomeViestejäAisha North30.7.2012 - Hämmennyksen aika

30.7.2012 - Hämmennyksen aika

HÄMMENNYKSEN AIKA
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
30.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aisha: Istuin tietokoneelleni tavalliseen tapaan tänä aamuna ja avauduin nähdäkseni, oliko viestiä tulossa. Oli, mutta käsitin nopeasti, ettei tämä ollut Jatkuvilta seuralaisilta, ja katkaisin yhteyden ja virityin uudestaan yhdistyäkseni omaan lähteeseeni. Tällä kertaa onnistuin yhdistymän Jatkuvien seuralaisten kanssa ja he antoivat minulle mielenkiintoisen viestin, jonka halusin jakaa kanssanne, koska luulen, että meidän kaikkien on oltava ekstratarkkana edessä olevina aikoina sen informaation suhteen, mitä meille annetaan - riippumatta sen lähteestä. Tämän he sanoivat minulle:
 
"On monia muita, jotka yrittävät kaapata jo avautuneet kanavat, ja tämä oli yksi niistä, joten parempi valmistautua tämän lisääntyvän tulevaisuudessa. Pysyttele niiden parissa, jotka tunnet, ja käytä erottelukykyä aina, kun joku muu törmää ovellesi. Yhteydestä tulee pian vapaa kaikille ja monet yrittävät saada ns. jalkansa oven väliin ja käyttää hyväkseen niitä, jotka ovat jo valon palveluksessa. Kuten jo hyvin tiedät, puumerkki on aina helppo lukea ja silloin kun epäilet, pysähdy tarkistamaan uudestaan. Tämä pitää sinut hyvän palveluksessa, kun edessä olevat ajat ovat monin tavoin hyvin kaoottisia, ja haluamme varoittaa sinua, etteivät hyvät aikeet ole aina sitä, miltä ne näyttävät.
 
Siis taas kerran, ota tämä pienenä maistiaisena tulevasta, nimittäin hyvin hämmentävästä ajasta, jolloin on paljon vuorovaikutusta pimeän puolen ja meidän välillä. Toisin sanoen, nyt pintaan alkaa tulla asioita, jotka on aiemmin pidetty yön suojassa, ja näin tekin altistutte kaaosvoimille, jotka yrittävät vetää maton jalkojenne alta. Ne eivät tietenkään onnistu, mutta ne saattavat onnistua hämmentämään suuren määrän ihmisiä ja aiheuttamaan heille pelkoa. Pysykää siis valppaana ja hereillä, kun ajat alkavat tulla vielä mielenkiintoisemmiksi maaplaneetan asukkaille. Tässä on kaikki tällä erää. Lähdemme."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >