HomeViestejäAisha North30.6.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 159

30.6.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 159

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 159
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
30.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Meitä on usein syytetty kiertelystä ja kaartelusta ja niin voi olla, mutta kerrotaanpa vain totuus ja sanotaan, mitä jokaisen mielessä on tällä hetkellä. Älkää ajatelko sekuntiakaan, että olemme pelkkää mielikuvituksenne keksintöä tai jonkun toisen mielikuvitusta ja että te kaikki petätte itseänne ettekä kykene tajuamaan totuutta. Siltä ehkä tuntuu monille teistä, kun aika kuluu ja kaikki näyttää olevan vain pirstoutuneita lupauksia eikä lähelläkään todellisuutta. Avatkaa vain silmänne ja joka aamu kohtaatte samat ankeat näkemykset korruptoituneesta eliitistä ja maailman kulkemisesta kohti tuhoa, kun turmeltumaton ympäristö rajoittuu pienemmiksi ja pienemmiksi taskuiksi kauniilla planeetallanne.
 
Kyllä, se on totta ja todellisuutta, kuten sitä kutsutaan, mutta se on vain YKSI todellisuus eikä se yksi ja ainoa, johon teidän on tyytyminen. Nimittäin haarukoitte useita todellisuuksia samanaikaisesti ja kun olette jo alkaneet saada kurkistuksia verhojen taakse ns. uniaikananne, teidän on vaikeaa hyväksyä sitä tosiasiaa, että sama ankea maailma tulee näkyviin joka kerta, kun avaatte silmänne uuteen päivään. Eikä se tunnu taas uudelta päivältä paratiisissa, se on varma asia, kun teidän kaikkien on tarvinnut kohdata tämän huonosti hoidetun maailman todellisuudet valveaikanne joka hetki. Siis jos ette onnistu kirjaimellisesti repimään itseänne pois tästä kauhutarinasta ja virittymään toiselle kanavalle, missä vapaus vallitsee ja voitte nähdä, miten elämä leviää kaikkeen ympärillänne ja sielu laulaa hyvin, hyvin eri äänellä kuin se voivotus, mitä se lähettää joka kerta, kun teidän täytyy uppoutua taas kerran "todellisuuteen".
 
"No, kivoja sanoja, mutta mitä oikeasti tarkoitatte sillä", kuulemme teidän kysyvän. Mennäänpä suoraan asiaan. Teidän on tosiaan pakko alkaa pysytellä erossa "totuudesta" tuolla jossain ja lakata olemasta pelaaja siinä draamassa, mitä yliherranne järjestävät 24/7. Tällä tarkoitamme, että teidän on lakattava ottamasta sisään kaikkia niitä huonoja uutisia ja kamalia tarinoita, joita edessänne esitetään, ja alettava irrottautua täysin kaikessa tunnemielessä. Se on vaikeaa - tiedämme - mutta muistakaa, että joka kerta kun lankeatte vihaisuuden, surullisuuden tai pettymyksen ansaan sen osalta, mitä kaikki kanssaihmisenne tekevät toisilleen ja planeetallenne, lietsotte sitä laittamalla energiaa juuri siihen, minne sen ei pitäisi mennä - nimittäin tämän seurauksena olevan draaman sydämeen ja näin teette siitä vain voimakkaampaa.
 
Olette kaikki ylittäneet kynnyksen, missä te yksilöinä esitätte paljon voimakkaampaa roolia, koska kannatte nyt paljon enemmän energiaa kuin ennen ja näin pelkkä läsnäolonne voi muuttaa maailmaa. Olemme koskettaneet tätä aihetta aiemmin, muttemme tässä merkityksessä, joten on siis tärkeää, että vain ymmärrätte, miten voimakkaita te kaikki olette, ja alatte ottaa vaarin tuosta voimasta, jotta ette panostaisi sitä vahingossa väärään paikkaan.
 
Taas kerran, tämä on erittäin vaikeaa teille kaikille, kun hahmotatte kaikki edelleen itsenne jollain tavalla ihmisperheen jäseniksi ja näin tunnette suurta vastuuta panostaa kaiken voimanne teidän kaikkien hyväksi. Toisin sanoen, tunnette tarvetta heittää kaiken saavuttamanne taisteluun tämän planeetan puolesta ja teette sen tavalla, mihin teidät on koulutettu - nimittäin pelaamalla niillä säännöillä, joita ovat laatineet tällä hetkellä kontrollissa olevat. Mutta jos seuraatte tuota vaistoa, pelaatte vain suoraan heidän käteensä ja lisäätte vastalöytyneen voimanne draamaan, mikä hotkaisee sen kaiken nälkäisenä ja oksentaa takaisin teille uusien julmuuksien kera. Lakatkaa syöttämästä petoa ja alkakaa ottaa voimanne takaisin.
 
Toisin sanoen, on aika vetäytyä taistelusta. Ei taisteluväsyneenä ja sydän särkyneenä tappiomielialan vallitessa, vaan ovelina sotureina, joiden aikomus on säästää energiaansa sinne, missä sillä on suotuisia vaikutuksia, sen sijaan että se annetaan vihollisille. Emme pidättele teitä pidempään tällä viestillä, kun tiedämme sen antavan teille paljon pohdittavaa. Ja tietysti palaamme tähän aiheeseen lyhyesti, koska se on tärkein viesti tällä hetkellä.
 
Muistakaa: älkää jatkako polttoaineen lisäämistä tuleen, joka polttaa maailmanne tuhkaksi, vaan ottakaa se takaisin ja hoitakaa sitä, jotta liekkien on katsottava muualle ja poltettava jotain muuta. Olette liian arvokkaita olemaan pelkästään tämän tulen ruokkijoita, kun liekkinne täytyy palaa kirkkaasti itsekseen ja valaista tietä kaikille jalanjälkienne seuraajille. Se vaatii kovaa työtä teiltä, mutta tämä työ on kenties tärkeintä työtä, mihin olemme teitä koskaan pyytäneet ryhtymään. Alkakaa siis kutsua energiaanne takaisin ja varmistakaa, että tiedätte, minne se menee, ennen kuin päätätte lähettää sen taas ulos.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >