HomeViestejäAisha North10.5.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 133

10.5.2012 - Selviytymiskäsikirja, osa 133

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 133
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
10.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jännittyneisyys on korkealla, kun tulevat energiat alkavat tehdä taikojaan teille. Tai oikeastaan taika näyttää jokseenkin sopimattomalta sanalta, kun teistä tuntuu monin tavoin vähemmän taianomaiselta, kun nämä aallot ottavat veronsa teistä. Nämä lähetykset ovat jo iskeneet kovasti joihinkin teistä ja fyysinen ja mentaalikeho kamppailevat pysyäkseen mukana tahdissa. Tämä vain voimistuu päivien kuluessa ja enemmän ja enemmän näitä lähettiläitä ulkoavaruudesta iskee rannoillenne. 
 
Mutta älkää pelätkö, rakkaat sielut. Teitä kylvetetään sellaisessa valomäärässä, mitä ette ole koskaan ennen kokeneet, ja tämä pesee pois melkein kaiken mahdollisen epäpuhtauden, mitä edelleen haudotte järjestelmässänne, ja lopun ottavat pois ne voimakkaat säteilyaallot, joita tulee pian ensimmäisten aaltojen jälkimainingeissa. Tämä kuulostaa dramaattiselta, mutta olkaa vakuuttuneita, että mitä tahansa koettekin muutaman päivän seuraavan päivän kuluessa, kaikki on hyvin ja kaikki on huolellisesti suunniteltu edeltä käsin.
 
Kuten aina, nämä käsittelyt on aina huolellisesti räätälöity sopimaan jokaiselle teistä, joten vaikka prosessi tapahtuu samanaikaisesti, sen tulos tuntuu hyvin erilaiselta jokaisella. Riittää, kun sanotaan, että on tosiaan intensiivistä, mutta tuo intensiivisyys ei voi naamioida sitä tosiasiaa, että tunnette voimanne lopultakin palaavan sen jälkeen, kun sitä on pidetty poissa ulottuviltanne aionein ajan.
 
Tässä on kaikki, mitä meillä on tänään sanottavaa teille, suoloiset ystävät. Pidämme epistolat vähän lyhyempinä edessä olevina päivinä, kun olette kaikki enemmän kuin kiireisiä omien henkilökohtaisten energialatauksienne prosessoinnissa pystyäksenne keskittymään paljon muihin asioihin. Tässä on kaikki tällä erää. Me lähdemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >