HomeViestejäLauren C. Gorgo24.10.2022 - Kristustilaan astuminen - matriisista poistuminen

24.10.2022 - Kristustilaan astuminen - matriisista poistuminen

KRISTUSTILAAN ASTUMINEN – MATRIISISTA POISTUMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (newearthinstitute.love)
24.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa elämää muuttavien asioiden virrasta, kun siirrymme pimeysportaalin läpi uudestisyntymämme valoon tämän pimennyskauden aikana. Jos olet harmoniassa luomisen uuden kosmisen virtauksen kanssa, tämä pimennyskausi on todellisen SINUN fyysinen syntymäkohta.

Yleisesti Skorpioni-jakso sykkii voimaa/valtaa tänä vuonna. Feenikslinnun energia lietsoo tultamme katkaisemaan siteet matriisiin, vapauttamaan itsemme luovuuden orjuutuksesta ja talousorjuudesta ja yhdistymään jälleen pyhiin syntymäoikeuksiimme.

Nämä pyhän tulen taajuudet vapauttavat itsen feminiinipuolen astumaan todelliseen kapasiteettiinsa ja luomaan rakkautena (Äitinä), mikä merkitsee, että alkemiset (kohtu/hara) Luojatarvoimamme palaavat herättämään henkiin tuntemamme elämän.

*****

Lokakuu on ollut melko kiivas muutoskuukausi tähän mennessä, toivottaen tervetulleeksi uuden vuoden energiat monien loppumisten, alkamisten ja aktivoitumisten sekä niiden transformaatioiden kera, jotka sinkoavat meidät uusille kehityskaarille ja uusiin elämänsykleihin. Kaikkien näiden muutosten tuloksena … ja näyttävän auringon aktiivisuustulvan vuoksi kuukauden puolivälissä … alempaa neljän kehon järjestelmäämme on puhdistettu jatkuvalla ja nopeutuneella tahdilla Oinaan täyskuusta saakka (9.10.), joka oli merkittävä loppuunsaattamiskohta alemman (hiili)kehon DNA-mallin purkamiselle ja sitä seuraavalle vapautumiselle matriisista.

Niin aktiivista kuin on ollut, energiat eivät hidastu ihan vähään aikaan, mikä merkitsee, että nämä kehoa, elämää ja suhteita muuttavat teemat jatkuvat Skorpioni-jakson loppuun. Sitä tarkoitusta varten siirrymme parhaillaan neljän selvästi muuttavan dynamiikan läpi: ensin 22.10. Venus oli "ylemmässä" yhtymässä Aurinkoon*, sitten 23.10. Saturnus pysähtyi lähteäkseen eteenpäin sekä Aurinko ja Venus siirtyivät Skorpioniin, mitä seuraa 25.10. uuden kuun (auringon)pimennys, joka on hyvin uuden aloituskohta Skorpionin alkuasteissa, ja sen kanssa työskennellään loppukevääseen 2023 saakka.

(*Suom. huom. "Venus solar superior conjunction", jolloin Maa, Aurinko ja Venus ovat suoralla linjalla, Auringon ollessa keskellä.)

Siinä on paljon synnytysenergiaa, jonka kanssa sisäinen alkemistimme työskentelee, kun herätämme uusia (kosmisia) supervoimia voittaaksemme joitain pitkäaikaisia demoneja, jotka ovat estäneet meitä ilmaisemasta täyttä potentiaaliamme. Nämä demonit ovat tukahdutettuja pelkoja varjomaailmassa, joita olemme ruopanneet esiin koko pitkän vuoden korjataksemme ne tasapainottomuudet omanarvontunnossamme, itsetunnossamme ja itsearvostuksessamme, jotka ovat muokanneet suhdettamme kirjaimellisesti kaikkeen … itseemme, muihin ja ympäröivään maailmaan.

Sitä aiempaa versiota, kuka olimme ennen, ei enää ole, ja nyt meillä on tilaisuus uudistaa suhteemme Itseen, voimaantua uudella itserakkaustaajuudella, joka tekee meille mahdolliseksi tuntea taas turvaa haavoittuvuudessamme, avautua tunneläheisyyteen, tulla nähdyksi ja kuulluksi sielutasolla, harmonisoitua todellisten halujemme/toiveidemme kanssa, ja päästää esiin se luova ilmaisu, jota tarvitaan viitoittamaan tulevia polkujamme.

Tämä kuukausi loppuu Jupiterin palatessa Kaloihin 29.10. kahdeksi kuukaudeksi, mikä tukee meitä selvittämään sieluoppituntimme ja viimeistelemään kaikki merkittävät karmasopimukset, jotta voimme "polttaa" Kalojen ajan "kärsimyshaavan" ja jättää nuo esitetyt tarinajuonet taaksemme iäksi. Lopuksi Mars pysähtyy perääntymään Kaksosissa 30.10., mikä tuo ratkaisevat keho-mieliteemat fokukseen, kun alamme kalibroitua uuden Maan koordinaatteihin.

Vaikka olemme teknisesti ottaen olleet loppuunsaattamisenergioissa vuodesta 2012 saakka, tämä astrologinen muodostelma … pimennyskauden läpi … vie pitkälle niiden vanhan elämän lukujen päättämiseen, jotka saivat alkunsa matriisissa, jotta voimme alkaa kirjoittaa uutta/todellista/alkuperäistä elämäntarinaamme Rakkaudenkirjaan. Kun Aurinko, Mars ja Venus kulkevat taivaan poikki, meille annetaan tilaisuus herättää uuden tason itseluottamusta, syventää itsetuntoamme, virittyä korkeampaan missioomme ja palata harmoniaan henkilökohtaisissa suhteissamme. Energioita jotka eivät olleet ennen ulottuvilla, tulee nyt käyttöön, ja ne antavat meille uutta voimaa kohdata, puhdistaa ja kartoittaa edessä oleva kurssi.

Kun itserakkautemme lisääntyy, maadoitamme tämän korkeamman värähtelyn syvemmälle kehoon, synnyttäen täysin uuden elämänsyklin karman estämättä. Niille jotka ovat valmiita varjotyönsä osalta, Skorpioni on uusi alkumme … aikaa uudistua ja vapautua tuonelan/alamaailman rakenteista -> (11.11)-ovi ulos helvetistä.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >