HomeViestejäLauren C. Gorgo6.8.2022 - 88 - kosmisten tulvaporttien avautuminen

6.8.2022 - 88 - kosmisten tulvaporttien avautuminen

88 – KOSMISTEN TULVAPORTTIEN AVAUTUMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (newearthinstitute.love)
6.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportti on palannut (!), irtauduttuani täysin ensimmäisestä elämäntehtävästäni (Rapu-jakson kautta) ja yhdistyttyäni jälleen kosmisen tason työhöni Leijonan kautta. Kiitos kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne tehdessäni tätä välttämätöntä siirtymää itseni kannalta ja välillisesti myös Uuden Maan instituutin kannalta.

Edessä oleva viikko on täynnä voimakkaita energioita, maanantain Leijonaportista Vesimiehen (super)täysikuuhun perjantaina 12.8., mikä "suihkuttaa" meitä voimistuneilla tulevaisuuden taajuuksilla 14.8. saakka.

Nämä täysin latautuneet taajuudet saattavat ne, jotka ovat valmistautuneet, erillisyysulottuvuuksista (nirvanallisiin) ykseysulottuvuuksiin, elokuun "kultaisten 8-8-(tähti)porttien" kautta. Tämä on jakautumisen loppu ensimmäiselle aallolle, mutta kvantti(luottamus)hyppyjä voidaan tarvita, kun meitä työnnetään tekemään kaikki tarvittavat muutokset, harmonisoitumiseksi todellisen kehityskaaremme kanssa.

*****

8-8-Leijonaportti on virallisesti käsillä – ensimmäinen tähtiporttiportaali joka seuraa galaktista uutta vuotta, jolloin tähteläiset saavat uudet ylösnousemustehtävänsä seuraavalle kalenterivuodelle. Tämä portti on äärimmäisen voimakas "mestari-DNA:n" aktivointiportaali, jossa meillä on mahdollisuus avautua korkeammille tietoisuustasoille sielualkuperästämme, planeettamissiostamme ja galaktista lahjoistamme ja taidoistamme.

Osuvasti nimettynä "Taivaan portiksi", 8-8 (kultainen portti) edistää maallista sisäänkäyntiämme nirvanaulottuvuuksiin tänä vuonna, saattaen näin ensimmäisen ylösnousevan aallon pois tästä (erillisyys)maalimasta, jotta voidaan palata multiversumiin.

Leijonaportti-portaali on vuosittainen kosminen portti yhtenäisten ulottuvuuksien korkeampiin taajuuksiin, mutta meidän täytyy olla valmis-halukas-kykenevä jättämään taakse alamaailman/varjomaailman (karmaelämän/kärsimyssopimukset) hyödyntääksemme sen täyden (superjohtavan) potentiaalin. Niillä jotka ovat valmistautuneita, tuleva aktivointi/valokoodit on tähdätty juuri siihen … auttamaan meitä vapauttamaan keho langenneista ulottuvuuksista (helvetistä periaatteessa), paljastaen luontaisen taajuustilamme -> Kodin aidon värähtelyn.

Tukemaan/työntämään meitä saavuttamaan tämän (korkeimman) potentiaalin, menemme läpi merkittävistä aktivoineista, heräämisistä ja (tähti)DNA-päivityksistä Vesimiehen (super)täysikuun myötä (12.8.), mikä tukee ja auttaa myös kollektiivia (välillisesti) hyväksymään Kalojen ajan romahtamisen ja toivottamaan tervetulleeksi tulevan Vesimiehen ajan.

Tämä merkitsee, että voimakkaita muutosaaltoja on käsillä … mahdollisesti häiritseviä (mutta tarkoituksellisia) energioita, jotka on suunniteltu poistamaan nopeasti se, mikä ei ole enää energeettisesti harmoniassa itsemme, elämämme, planeetan ja Vesimiehen ajan kanssa yleisesti ottaen. Kun nämä vanhentunet aikajanat purkautuvat, emme voi enää ylläpitää menneisyyden (karmallisia) sopimuksia, ja meidät kaikki ravistellaan pois mukavuusalueeltamme sen tuloksena.

Kun murtaudumme vapaaksi kotelostamme (auramuna) ja liitymme yhteen kosmisen munan kanssa, verho (sikiötä ympäröivä vesikalvo) häviää silmiemme edestä ja paljastaa sen, mikä on ollut kauan piilossa (tai kielletty), jotta voimme tehdä tarpeelliset muutokset korvataksemme alemman ihmisidentiteettimme viitan, taivaallisella kunniakaavullamme.

Tämän vuoksi saatat yhtäkkiä tuntea, että sydän/sieluhalusi muuttuvat melko merkittävästi … kenties jopa radikaalisti … kun yhdistyt jälleen kosmisiin koordinaatteihisi ja suurempaan elämänsuunnitelmaan. Näiden Itsen/totuuden uusien kerrosten paljastuminen  tekee nyt mahdottomaksi sietää ei-haluttuja, epäterveitä, epätyydyttävä tai tehottomia dynamiikkoja, kaavoja, rutiineja, suhteita, työpaikkoja, koteja tai maantieteellisiä paikkoja, jotka ovat palvelleet (karma)tarkoitustaan, mutta jotka eivät ole enää (värähtelyltään) harmoniassa kosmisen tason Itsen ja uuden Maan missioiden kanssa. On hyödyllistä sopeutua näihin loppumisiin välttääkseen tarpeettoman mullistuksen.

Tosiasia on, että olemme sulkemassa Elämänkirjan ja avaamassa Rakkaudenkirjan, mikä vaatii, että rukkaamme elämäämme joka tasolla, jouduttaen merkittäviä muutoksia, jotka ovat riemastuttavia … hyvin monien vuosien/vuosikymmenien horrostilan jälkeen … mutta voi tuntua myös vähän ylivoimaiselta (käytännön tasolla), että kehotetaan uudistumaan NIIN paljon NIIN nopeasti. Mutta on valmis tai ei, muutokset ovat täällä. Sen tuloksena olemme menossa valtavan uudelleenlöytämis- ja uudelleenjärjestelyprosessin läpi … pienimmistä yksityiskohdista (uudet kiinnostukset, rutiinit, teknologia, palveluntuottajat jne.) elämän suurimpiin päätöksiin (uusi ura, auto, koti, resonoivat suhteet jne.)

Siihen liittyen uusia ihmisiä, paikkoja ja asioita työntyy jo korvaamaan karmaelämämme vanhentuneita ja epäharmonisia rakenteita, ja sen myötä tulee loputon TEHTÄVÄlista käsiteltäväksi. Kaikki tämä elämänmuutos valikoi uusia kehityskaariamme vuodelle 2023, asettaen meidät uuden Maan urille, mutta tietysti niin paljon uuden myötä tulee myös vanhasta irtipäästämistä jatkuvina puhdistuksina, myrkynpoistoina ja tyhjennyksinä … sekä elämässämme että solutasolla.

On tärkeää pysyä naulittuna suureen kuvaan, kun surffaamme näillä kosmisilla aalloilla, jotka ohjaavat ihmiselämämme jokaisen aspektin harmoniaan jumaluuden kanssa. Nämä aallot tuovat meille Kodin energiaa, mikä merkitsee, että me jotka olemme ennalta johdotettuja korkeamman ulottuvuuden olemassaoloon, tunnemme vihdoin olevamme Kotona … kehossamme ja täällä Maassa. Puutarhan pyhänä vartijana, DNA:si on koodattu kukoistamaan tässä rakkaus-valossa.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >