HomeViestejäLauren C. Gorgo11.6.2022 - Rauhan aika - petojärjestelmän purkaminen

11.6.2022 - Rauhan aika - petojärjestelmän purkaminen

RAUHAN AIKA – PETOJÄRJESTELMÄN PURKAMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (newearthinstitute.love)
11.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä kuussa Uuden Maan raportissa puhutaan biologisesta vapautumisestamme kahleista … hiilipohjaisen 666-DNA-mallimme purkamisesta + jumalaisen DNA:mme aktivoinnista kesäkuun 666-tähtiportin kautta.

Kun menemme Jousimiehen täysikuuta kohti, joka on tiistaina 14.6., saatamme loppuun myös tärkeän mentaalisen myrkynpoiston, eliminoiden viimeiset erillisyysrakenteet mielestä, mikä sallii meidän nousta Kaksosten alemman arkkityypin yli (jakautuminen/kaksinaisuus), jotta voimme toteuttaa korkeamman Kaksosten timanttimieliprosessorin, jota tarvitaan moniulotteisen/kosmisen itsemme ruumiillistamiseen.

Kosmisen astrologian mukaan Jousimies on paikka, missä korkeampi itse saavuttaa voiton alemmasta itsestä … missä selvitämme karmapakkamme (ongelmat jossa estävät täyden itsemme ilmaisemisen) saavuttaaksemme korkeimman voittomme.

*****

Pimennyskausi on lopultakin ohi, päättäen sen syvän puhdistuksen, joka kitki juurineen ikivanhat tunteet särkyneen sydämen maskuliinisten ydinhaavojen ympäriltä. Tämä kahdeksanviikkoinen portaali avautui Oinaan uudessa kuussa (1.4.), ja siksi sitä korosti itsenäisyytemme, johtajuutemme ja omavaraisuutemme tärkeä lisääntyminen. Tavalla tai toisella, meitä kaikkia on nuhdeltu … antamaan tietä hengelle sisällä, joka on yllyttänyt meitä elämään omaa elämäämme ja saamaan takaisin luontaisen arvontuntomme palauttamalla sieluomanarvontunnon. Tämän maskuliinisen sydämen takaisinsaamisen myötä pystymme täydentämään luomisen aktivoivan voiman (tuli), jota tarvitaan aidon elämämme rakentamiseen.

Kun jatkamme siirtymistä pois näistä vanhentuneista todellisuuksista, itseluottamuksemme ja kapasiteettimme palautuvat hitaasti ja sydämemme avautuu ylösnousemaan takaisin aidolle/Kristus-aikajanalle. Tämä on alkuperäisen, jumalaisen suunnitelmamme paluu … todellinen SINÄ, uudestisyntynyt (!) … mikä saattaa loppuun esi-isiltä perityn/geneettisen/aikajana puhdistustyön, jotta voimme lopultakin kokea aidot geenimme ja sielumme ylösnousemusevoluution. Tämä on jakautumisen loppu keulassa oleville, mikä tarkoittaa rakkaus- ja valotyöntekijöitä, tähtisiemeniä/tähdissä syntyneitä, vapaaehtoisia sieluja, galaktisia lähettiläitä ja maajoukkoa. Kaikki jotka inkarnoituivat maan päälle tekemään juuri tätä tehtävää, voivat nyt palata ykseyteen uuden (tulevan) rakkaus-, ykseys- ja vapausajan myötä.

Itse asiassa koko (666-tähtiportien) kuukausi esitetään vapautumisenamme (kärsimyksen) Kalojen ajasta, jotta voimme siirtyä vapaammin ja itsenäisemmin Vesimiehen aikaan, rauhan aikaan. Olemme sijoittaneet monien reinkarnaatiosyklien ja karmasopimusten loppumisen tähän grande finale -hetkeen … päätöksen niille kaikille elämänoppitunneille ja oppimisille, joiden kautta olemme kehittyneet sieluryhmiemme kanssa maan päällä.

Päivänseisaukseen johtavina päivinä (eli loput Kaksosten jaksosta) jatkamme kaikkien niiden erillisyysrakenteiden poistamista mielestä, jotka kiinnittivät meidät kaksinaisuuteen. Siitä lähtien kun Merkurius alkoi perääntyä 10.5., aivo- ja hermojärjestelmää on reititetty uudelleen, syvempään yhteyteen korkeamman (timantti)mieliprosessoriin kanssa, joka aktivoitiin Kaksosten uudessa kuussa, ja nyt perääntymisvarjossa menemme vasemman ja oikean aivopuoliskon tärkeän kalibroinnin läpi – (tilapäinen) prosessi joka tekee melkein mahdottomaksi ajatella (tai nähdä) selkeästi.

Kaikki tämä uudelleenjohdotus merkitsee uudelleen kytkettyä kommunikointijärjestelmää Lähteen kanssa ja uutta/selkeää maskuliinikanavaa, joka tukee meitä (sisältä) murtautumaan vapaaksi alemmasta ego/apinamielestä ja kumoamaan kaikki loput häirintäohjelmat, joiden kanssa edelleen taistelemme. Kun uusi/jumalainen maskuliinisuus tulee käyttöön, myös luojavoimamme palaa ja muistamme, miten turvaudutaan taas tähän horroksessa olleeseen voimaan kehossamme ja elämässämme. Ja samalla kun sisäinen feminiinisyytemme sopeutuu näihin vahvistuksiin, se oppii/luottaa päästämään irti paljosta taakasta/vastuusta ja päästämään tukea sisään kantamaan meitä loppumatkan Kotiin.

Tämä on todellisen maskuliinisuuden t-y-ö-t-ä … tukea ja elättää feminiinivoimaa. Emme ole päässeet käsiksi aiemmin tähän puhtaaseen energiavirtaan, joten vaatii vähän uudelleenohjelmointia (Saturnuksen perääntyessä Vesimiehessä) uurtamaan nämä uudet reitit elämän fyysiselle tasolle. Kun itsemme maskuliinipuoli kypsyy ja kehittyy, (uudelleen)opimme myös, miten sitä hyödynnetään vilpittömänä luomislähteenä, kun vuosituhansiin ei ole voinut luottaa luontaisen rakenteemme tähän osaan. Tämä kaikki muuttuu nyt, kun maskuliinisuus on puhdistettu/pyhitetty ja se on valmis liittymään feminiinisyyteen jumalaisessa liitossa … valmiina kehittämään pitkään odotetun kumppanuuden sydämen ja mielen välille aitoa kanssaluomista varten.

Intensiivisen pimennyskauden jälkeen, fyysisen maailmamme kokemukset tulevat ulottuville tavalla, johon pystymme luottamaan. On voimallista aikaa laajentua niiden rajojen yli, minkä luulimme olevan mahdollista, aloittaaksemme jotain täysin uutta, täysin SINUA. Tämä kaikki pääsee vasta alkuun ja se kasvaa ja kehittyy nyt jatkuvasti, kun olemme poistaneet esteet siltä, että sisäiset maskuliini-feminiinivoimamme voivat kanssaluoda yksissä tuumin. On aika valjastaa tämä potentiaali itsessämme, jotta voimme toimittaa korkeamman/tulevaisuuden/alkuperäisen (kolminaisuus)luomismallin maailmalle ja jatkaa laajentumista ruumiillistumamme vapauteen -> vapaa puutteesta, peloista ja kaikista karmallisista rajoituksista, jotka pidättelivät meitä.

Maskuliinisuus on NOUSSUT pimennyskauden myötä, mikä merkitsee, että se (ulkoinen) osamme joka on sidoksissa ulkoiseen maailmaan, on valmis liittymään meihin elämämme uudelleenluomisessa. Kaikki logiikka ja järki jotka ovat antaneet kauan odottaa itseään … jotka meiltä on verhottu niistä maskuliinisen särkyneen sydämen alkuhaavoista saakka, jotka estivät tämän tärkeän älykkyysvirran … palaavat nyt. Päästäksemme tähän on ollut paljon mullistuksia perustassamme, mutta nyt kun olemme selvittäneet vastustuksen, maadoitumme tunteaksemme lisää vakautta ja turvaa sydänkentässämme ja olevamme ankkuroituneempi uuden Maan todellisuuteen.

Skorpionin (täydellinen) kuupimennys huolehti siitä, että kaivoimme perusteellisesti menneisyytemme kaikki kuivat juuret, jotta voimme nyt nähdä totuuden siitä, mikä on pidätellyt meitä, estänyt onnellisuutemme ja hankaloittanut henkilökohtaista menestystämme. Tässä kuussa on kyse sen poistamisesta sielupuutarhastamme, mikä ei enää tuota uutta kasvua, kanna hedelmää tai anna runsaasti satoa, jotta voimme ravita todellisten elämänsiementemme aitoa viljaa ja vaalia noita luomuksia elämänvoimamme täydellä virralla.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >