HomeViestejäLauren C. Gorgo20.3.2022 - Henkiinheräämiskausi - Jumalan fyysistyminen

20.3.2022 - Henkiinheräämiskausi - Jumalan fyysistyminen

HENKIINHERÄÄMISKAUSI – JUMALAN FYYSISTYMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (newearthinstitute.love)
20.3.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa uuden (astro)vuoden vaihtumisesta uuden ihmisen, uuden Maan alkuihimme, mikä valmistelee meitä (sielutasolla) henkiinheräämiskauteen (fyysisellä tasolla).

Fyysisyytemme elävöityy kosmisella luomisvoimalla, joka aktivoi uuden tason lahjoja ja mahdollisuuksia Kristus-tietoisille … erityisesti käsiimme. Kun astumme tähän uuteen kosmiseen Kristus-maailmaan maan päällä, kämmenemme sykkivät Jumalan taajuuksia, mikä tekee ylösnousseille mahdolliseksi muuttaa elämän molekyylirakennetta.

_____________

Hyvää astrologista uutta vuotta! Tänään jätämme Kalojen tyhjiön ja palaamme nollapisteeseen päiväntasauksen kautta … tasapainopiste vastakkaisten valo- ja pimeysvoimien välillä … valmisteluna kauniiden alkujemme siementen kylvämiseen. Astrologinen uusi vuosi on aikaa, jolloin siirrymme virallisesti tämän "sadonkorjuuvuoden" (universaali 6) kasvukauteen, jolloin vuosikymmenien sisäinen työ alkaa kantaa hedelmää … jolloin elämänpuumme on saavuttanut kypsyytensä ja saamme luvan korjata kovalla työllä ansaitsemiamme kypsiä hedelmiä, vuosi vuoden jälkeen. Tämä on vuosi, jolloin saamme jättää kaksinaisuusoppitunnit taaksemme ja alkaa käyttää niitä taitojamme, joita olemme hioneet matkan varrella, edetäksemme pidemmälle totuudenmukaisella polullamme.

Siinä missä helmikuu avasi mahtavat (Vesimies)portit nirvanallisten (Lähde)taajuuksien tulvimiseen planeetalle, maaliskuussa on ollut kyse noiden "taivas maan päällä" -taajuuksien ilmentämisestä … integroiden ne kehoomme ja elämämme. Kun nämä energiat koskettavat Maata, uusi ihmiskäyttöjärjestelmämme kirkastuu ja aktivoi jumalaisen DNA:mme, ja kestämme korkeampia rakkaus-valomääriä kuin koskaan.

Tämä päiväntasaus esittää laskeutumisalustaamme, sen "korkeimman järjestyksen* kotiinpaluun" kolmikuukautista ilmentymiskohtaa, joka alkoi joulukuun päivänseisauksessa. Tämä on tärkeä kalibrointikohta, jolloin maskuliini- ja feminiinivoimamme voivat tulla täysin tasapainoon synnyttämään Jumalan (noussut aurinko) kolminaisuuden maan päälle, mikä mahdollistaa meille koko sieluitsemme ruumiillistamisen.

(*suom. huom. sana tarkoittaa myös mm. veljes/sisarkunta, ritarikunta, luokka, laatu)

Mutta ennen kuin voimme alkaa kanssaluoda Itsen maskuliini- ja feminiinikomponenteilla, feminiinipuolen täytyy olla ensin palautunut täysin. Neitsyen täysikuu (18.3.) tarkoitti merkittävää kulminaatiota valmistelussa tähän (sydänkohdun) palauttamiseen, saattaen loppuun feminiinipuolemme takaisinsaamismatkan … feminiini-Kristuksen palauttamisen … Venuksen perääntymisen avulla. Esoteerisesti sanottuna, tämä viimeistelee "Kristuksen morsian" -mallin … neitseellisen puhtautemme …täyden palautumisen, mikä avaa syvälle koodatut gnostiset totuudet (kohtuviisaudet) alkemialuomisen ympärillä ylösnousemusta varten -> feminiinilahjojemme ja -loistomme paluu.

Tämän kehityskaarta muuttavan perääntymisen avulla, jumalainen feminiini-Kristus saavutti aineen sydämen (siemenkohta) ja on nyt täysin tietoinen kaikista sitomis-, läheisriippuvuus- ja sydänsuruhaavoista, jotka ovat estäneet sen itsenäisyyden ja täysivaltaisuuden, estäen elintärkeän elämänvoiman täyden virtaamisen. Olemme viimeinkin valmis tukemaan itseämme … omistamaan voimamme ja auktoriteettimme, luodaksemme ulkoisen ilmaisumuodon tuosta vastikään löydetystä arvosta … ja sen tuloksena uusia paljastuksia virtaa sisään avaamaan sydämemme ja mielemme täysin uusille mahdollisuuksille, avaten uusia olemis- ja asioiden tekemistapoja, joita emme ole ehkä koskaan ennen harkinneet.

(Magdaleena/Ruusu)kollektiivina … ja Neitsyt-kuun avulla … ylitämme alemman läheisriippuvaisen 3D/valheellisen napaäitimallin ja harmonisoidumme täysin itsenäiseen, jumalaiseen (neitsyt)äitimallitaajuuteen, joka "majoittaa" moniulotteisen sieluitsemme. Tämä jumalainen äititaajuus eheyttää ne sisäisen lapsen parantumattomat dynamiikat, jotka viimeisteltiin Leijona-täysikuun myötä (17.2.) … eli solumuistojäljet siitä, ettei koskaan tuntenut olevansa tarpeeksi hyvä, tarpeeksi rakastettu tai tarpeeksi turvassa ollakseen lapsi ja/tai ei koskaan saanut sitä vanhemman vahvistusta, jota tarvittiin luomaan omanarvontunto jne. Koko kuukauden olemme siirtyneet haavoittuneen sisäisen lapsen mallista parantuneeseen pyhään lapseen, joka on itsevahvistettu … eikä enää etsi Itsen ulkopuolelta hyväksyntää ja/tai tukea, koska olemme nyt vapauttaneet Jumalakolminaisuutemme kaikki kolme ilmaisumuotoa -> sisäinen äiti, isä ja lapsi.

Siinä missä Kaloissa on ollut kyse toipumisesta … palauttaen osamme, palauttaen voimamme, toipuen loppuunkulumisesta … ja saaden takaisin sen, mikä on meidän, Oinaassa (uuden/henkiinheränneen Mars-arkkityyppimme myötä) on kyse itseluottamuksemme palauttamisesta. Se mitä tarvitsemme vakiinnuttaaksemme uuden perustamme … aloittaaksemme alusta täyden auktoriteettimme kera … tulee tällä jaksolla palautettavaksi. Puhdistustyö on tehty … nyt on kyse sen energian kokoamisesta, jonka olemme menettäneet tai tahattomasti antaneet pois, ja tuon voiman kaatamisesta korkeampaan luomiskapasiteettiimme.

Itseluottamuksemme palatessa, myös kekseliäs prosessorimme palaa antamaan meille uusia ideoita ja informaatiota tulevaisuudestamme. Mutta tällä kertaa sisäinen feminiinisyytemme tuntee turvaa käyttääkseen luomisen (pyhän graalinmaljan) taajuuksia täysimittaisesti … antamatta (tietämättämme) voimaamme energiavampyyreille, jotka imevät menestyksiämme. Rakkaus voitti, ja käärme on lyöty kuoliaaksi, mikä merkitsee, että voima/valta on nyt palaamassa oikeisiin (Jumalan) käsiin.

Voimme odottaa, että tämä paljon kaivattu nollaus Oinaassa auttaa meitä saamaan intohimomme takaisin … tuottamaan jälleen … lisäämään tuotantoa … ja ryhtymään toimeen joissain pitkäaikaisissa luomisideoissa. Koska nyt on (lopultakin) turvallista tehdä se.   

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >