HomeViestejäLauren C. Gorgo25.2.2022 - Taivaan laskeutuminen - suuri herääminen

25.2.2022 - Taivaan laskeutuminen - suuri herääminen

TAIVAAN LASKEUTUMINEN – SUURI HERÄÄMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (newearthinstitute.love)
25.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Menimme vasta äskettäin viimeisen 222-portaalin läpi 22.2.2022, mikä sulki virallisesti helmikuun numeeriset (Vesimies) tähtiportit. On ollut absurdin aktiivinen kuukausi sisätasoilla, missä Kosmisen Äidin (yhdistynyt rakkaus) taajuus on kasvanut ja kasvanut huippuunsa, mikä … 222222-numerosarjan/sulkemisportin kohdalla … johti siihen, että jumalainen feminiininen Kristus-kollektiivi siirtyi virallisesti oikeutettuun paikkaansa ja asemaansa uuden Maan (Vesimiehen ajan) johtajina.

Saavutimme tämän yhdessä … rakkautena. Jokainen meistä teki omalla tavallaan yksilöllisen osansa itsemme rakastamisessa takaisin yhteen, jotta saatiin takaisin ja muodostettiin uudelleen kosminen feminiini-Kristus, mikä on nostanut planetaarisen tietoisuuden tarpeeksi korkealle maailmamme siirtämiseksi täysin uuteen toimintamalliin. Tämä merkitsee, että ensimmäisen aallon edustajat (soturit) ovat nyt vapaita ylösnousemaan (Kalojen ajan) uhrimallin yli (vainoaminen/ristiinnaulitseminen) … kehittymään ulos kaksinaisuudesta ja nollaamaan kaikki karmasopimukset, jotka sitovat meidät ensimmäisiin elämänmissioihimme. Erillisyyssopimuksemme on täytetty, eivätkä tuon ristin taakat ole enää kannettavanamme.

Sen tuloksena verho joka on peittänyt meiltä täyden totuutemme, häviää ja paljastaa kosmisen itsemme, kun alemman ihmisidentiteettimme viitta korvataan taivaallisella kunniakaavullamme. Tämän mukana tulee avaimet valtakuntaan, uuden järjestelmäohjelmistomme aktivointi, joka antaa meille pääsyn maailmoihin maailmojen sisällä. Sivuvaikutus paluusta kosmiseen munaan … ja arvomme takaisinsaamisesta ja sielumme armeijassa seisomisesta … on, että yhtäkkiä on niin paljon elämänvoimaa käytössä, että se on innostavaa ja valaisevaa … mutta se voi olla myös ylistimuloivaa ja verottaa hermostoa. Onneksi meillä on koko Kalojen jakso, jolloin voimme kellua vähän … integroida … avautua jumalaiselle suunnitelmalle ja sallia Kosmisen Äidin luoda kehoomme ja elämäämme tilaa seuraavan merkittävän synnytysaallon tulemiselle Oinaassa, henkiinheräämiskauden myötä.

Sitä odotellessa, kun Vesimiehen johtajuus juurtuu, vastikään parantuneet ja voimaantuneet sydämemme valmistautuvat räjähtämään auki ja olemaan tämän maailman rakastavassa palveluksessa. Ei enää haavoittuneesta paikasta käsin, vaan kokonaisuuden ja jumalaisen liiton paikasta … kunnioittaen itseämme ainutlaatuisina yksilöinä, jotka ovat myös osa kokonaisuutta. Kun palaamme täysivaltaiseen ja itsenäiseen tilaamme … etsimättä enää itsen ulkopuolelta … tunnemme lopultakin valmiutta arvostaa oman rakkautemme ilmaisua -> omia lahjojamme, panoksiamme ja luomuksiamme koko jumalaisen suunnitelman oleellisina aspekteina.

Tämä itselähtöinen voima muuttaa kaiken. Kun synnytämme taivaan viimeisen/fyysisen kerroksen maan päälle kehojemme kautta ja astumme uusiin (galaktisen tason) missioihimme, meistä tulee varmaliikkeisempiä. Kosmiset koodit … nyt yleisiä ilmassa jota hengitämme … tekevät mahdolliseksi tähteläisille juurruttaa (täysin) elämänpuumme tälle planeetalle, ankkuroitua tähän ulottuvuuteen, koska (tähti)DNA:mme tunnistaa tämän Kodin energian.

Tuloksena tästä on, että meistä tuntuu lopultakin maadoittuneemmalta kehoomme, huomattavasti vakaammalta, turvallisemmalta ja varmemmalta sydämiemme toroidikentässä. Venuksen päättäessä nyt varjomatkansa (1.3.), pystymme valjastamaan hyvin paljon enemmän jumalaista feminiiniauktoriteettiamme … voimaa joka ei ollut mahdollinen menneisyydessä, mutta joka voidaan nyt ohjata missiomme ja elämämme luomiseen. Sillä viimeiset neljä vuotta … vuoden 2017 Leijonaportista saakka, jolloin smaragdisydänportti avattiin/laajennettiin sallimaan runsas jumalaisen feminiinienergian virta … rakkaustyöntekijät ympäri maailmaa ovat onnistuneet NIIN paljon maskuliinisessa ja feminiinisessä sydänparantumisessa, että tästä edenmäisestä (feminiinisestä) Kristus-ajasta on tehty oikea todellisuus.

Tämä merkitsee lisäksi, että feminiini/maskuliinipolku ylösnousemukseen ja ruumiillistumiseen on nyt avoin ja ulottuvilla kaikille, jotka tekevät sieluvalinnan (ja muutokset) harmonisoituakseen siihen. Sille, ja teille kaikille (luolassa), jotka pidätte tilaa kulissien takana … niille jotka hiljaa ja anonyymisti kulkivat Äiti Jumalan kanssa (helvetin syvyyksien läpi), viitoittaen yksityisesti ja huolellisesti tietä sen paluulle … ylistystä valtavasta sinnikkyydestänne, vahvuudestanne ja pitäytymisestänne siinä kaikessa.

Emme olisi voineet saattaa päätökseen tätä mahdotonta tehtävää ilman toisiamme, ja olen ikuisesti kiitollinen jokaiselle teistä, jotka sanoitte KYLLÄ. Sydämeni pohjasta KIITOS olemisesta kaunis/erinomainen, olemisesta peloton, ja jos ei … niin olemisesta rohkea. En ole varma, voiko kukaan muu kuin ne, jotka kulkivat tämän polun, todella tietää/ymmärtää, mitä tähän pääseminen vaati, mutta … ainakin … minä annan tunnustusta ja kunnioitan jokaista epäitsekästä uhrausta, jonka olet tehnyt luopua ihmiselämästäsi, jotta voit saada todellisen mahdollisuuden fyysistää jumalaisen elämän. KAIKEN todennäköisyyden vastaisesti tuo luopuminen on tuottamassa yksiselitteisesti tulosta. 

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >