HomeViestejäLauren C. Gorgo20.1.2022 - 2022 - työmme hedelmät

20.1.2022 - 2022 - työmme hedelmät

2022 – TYÖMME HEDELMÄT

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
20.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa elintärkeistä Venuksen ja Merkuriuksen perääntymisjaksoista, jotka helpottavat uuden ihmisen ja uuden Maan käyttöjärjestelmän lähestyvää syntymää -> kun yhdistynyt maskuliini-feminiiniprosessori (sydänmieli) tekee virallisen ensiesiintymisensä.

Samaan aikaan saamme valmiiksi varjotyömme ja muinaiset (karmalliset) aikajanat romahtavat, mikä tuo äkillisiä/odottamattomia elämänmuutoksia, paljastuksia ja transformaatioita, joita tarvitaan palauttamaan elämänvoimme täysi virta … todellinen voimamme ja auktoriteettimme Lähde.

Kaikki tämä johtaa tulevaan Vesimiehen uuteen kuuhun, joka asettaa näyttämön ilmaantumisellemme nirvanalliselle aikajanalle -> jolloin "taivaan" maallisesta kokemuksesta tulee konkreettinen (fyysinen) todellisuus.

____________________

Onnellista uutta vuotta (!) … ja pian tulevaa uutta kuuvuotta (!) … ja silloin todella tuntuu uudelta vuodelta. Siitä puheen ollen, Aurinko on juuri siirtynyt Vesimieheen (19.1.), mikä merkitsee, että portit uuteen Maa-elämämme (vapaus ja itsenäisyys) alkavat avautua. Valmistelemaan tähän kokemukseen, menimme juuri intensiivisen … mutta tärkeän … Ravun täysikuun läpi (17.1.), joka toi lopullisen kuoleman ydin/alkuhaavalle (erillisyys). Ja meille tulvii myös voimakkaita kosmisia, aurinko- ja astrologia energioita, jotka lisäävät evoluutiopainetta, samanaikaisesti tukien meitä joka käänteessä astumaan Valtakuntaan.

Näin ollen, tammikuun loppupäivien ajan jatkamme karmaelämämme saattamista lopullisesti päätöksen, valmistautuen paljastamaan uuden version itsestämme, jonka jaamme maailman kanssa. Nyt on aika … kun Venus ja Merkurius edelleen perääntyvät … saattaa loppuun sisäiset muutokset, joita tarvitaan tämän universaalin versiosi syntymiseen -> kosmisen identiteettisi paljastumiseen.

Siihen tähdäten, Merkurius auttaa meitä kaivamaan esiin ja hajottamaan kaikki jäljellä olevat mentaaliesteet (pelot/rajoitukset), joita olemme kierrättäneet (ilman ratkaisua) erillään olevien sydän- ja mieliprosessoriemme läpi, kun taas Venus on antanut meille monia tilaisuuksia radikaaliin itserakkauteen … voimaannuttamaan sydämen parantumaan, eheytymään ja vapautumaan muinaisista karmallisista/narsistisista kaavoista, jotka kumpuavat sydämen särkymisestä (hylkääminen, menetys ja pettäminen). Yhdessä nämä symbioottiset planeetta-arkkityypit helpottavat sydämemme ja mielemme täydellistä uudelleenjohdottamista vastikään takaisinsaadulla (jumalaisen feminiinisyyden) auktoriteetilla.

Auttamaan meitä pääsemisessä tälle elämämme uudelle hallintatasolle, olemme menneet "painavien" uudelleenjärjestelyenergioiden (kuolema/uudestisyntymä) läpi Kauriin uudesta kuusta lähtien (2.1.), ja ne tukevat meitä jättämään taakse koko (karmaluomisen) saturniaanisen järjestelmän. Tämä irrottamisprosessi alkoi Suuresta yhtymästä 21.12.2020, ja se pakottanut meitä jättämään uhrimallin (ristiinnaulitsemisimplantti) sivuuttamalla täysin alemman agendan elämämme joka aspektissa. Askel askeleelta olemme uutterasti korvanneet valheelliset voimattomuustunteemme ylimmällä auktoriteetilla hallita omaa todellisuuttamme.

Olemme sen jälkeen saaneet loppuun valon ja pimeyden yhdistämisen … (Ruusujen) sota on ohi, rakkaus (jumala) on voittanut … mikä merkitsee, että olemme valmistuneet alemmasta ihmistilasta -> à la Maa-koulu. Indigosoturirotu on menestynyt taistelussa vapauttaa feminiinivoima orjuudesta ja saada takaisin Graalinmalja, Jumalan antamien syntymäoikeuksisemme paluuta varten. Sen myötä elämänvoimamme palaa, ja saatat yhtäkkiä tuntea tuon totuuden pitävän paikkansa … tuntien sisäisesti, että "taistelu syntymäoikeuksistamme" on todella ohi, koska sisällä on uusi vakaus- ja turvallisuustaso.

Tunne turvasta ja suojasta vaaroilta … tarvitsematta puolustaa sitä, mikä on oikeutetusti meidän … on jumalaisen kaitselmuksen lahja, se mikä antaa meille universumin perimmäisen suojauksen. Tämä kosminen sinetti suojelee (toroidi)kenttäämme alemmilta (jakautuneilta) voimilta, ja kietoo meidät armoon, sitten kun olemme saaneet purettua kietoutumisen matriisiin (matrix).

Todellisen (jumalaisen) vaippamme ollessa paikoillaan, voimme lopultakin kaataa muurit, jotka rakensimme (aiemmin suojattoman) sydämemme ympärille … nuo (tarpeelliset) puolustusmekanismit, jotka linnoittivat meidät jakautuneen maailman kovuudelta. Ja kun tunnemme turvalliseksi avautua, toivotamme tervetulleeksi Lähteen ravitsevan virran, pehmentämään elämämme kovettuneita alueita, täyttämään uudelleen nuo vakavasti ehtyneet alueet.

Ja tämä on vasta aivan alkua. Vuotta 2022 (universaali 6) pidetään "sadonkorjuuvuotena" hyvästä syystä, sillä silloin vuosikymmenten sisäinen työ, parannustyö, palvelutyö, uhrautuminen ja uskollisuus palkitaan … kun elämänpuumme on kasvanut täyteen mittaan, ja meille annetaan lupa korjata kovalla työllä ansaitsemamme hedelmät, vuosi vuoden jälkeen.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >