HomeViestejäLauren C. Gorgo16.12.2021 - 21-12 - korkeimman ritarikunnan kotiinpaluu

16.12.2021 - 21-12 - korkeimman ritarikunnan kotiinpaluu

21-12 – KORKEIMMAN RITARIKUNNAN* KOTIINPALUU

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
16.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

*suom. huom. sana tarkoittaa myös mm. veljes/sisarkunta, järjestys, luokka, laatu

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa Kristus-portaalin syntymästä, mikä huipentuu päivänseisauksessa 21.12. … kruunajaishetkemme … ja vuoden 2021 loppunäytös.

Kun siirrymme 19.12. Kaksosten täysikuuhun, joka on suoraan Galaktista keskusta (Lähde) vastapäätä, monet palaavat takaisin Kotiin YHDEKSI yhtenäiseksi kentäksi. On tärkeää pysyä sydänkeskeisenä (neutraalina) tämän täysikuu- ja päivänseisausportin ajan, samalla kun koemme vastavoimia (eli kitkaa), joita tarvitaan "kaksosten" (kaksinaisuus) yhdistämiseen takaisin timantiksi (ykseys).

Tämä paine vahvistaa lopulta siirtymää hiilipohjaisesta DNA-mallistamme (hiili) timanttiseksi (aurinko) DNA:ksi -> alkuperäinen jumalihmisen 12-säikeinen DNA-"silikaattimatriisi".

–––––––––––––––

Pääsimme tämän (universaalin) 5-vapautusvuoden loppuun, ja ne rakkaustyöntekijät jotka ovat sopineet puhdistavansa "ihmisloukun" (maskuliini)rakenteet, ovat onnistuneet siinä voitokkaasti. Kaikki ne loitsut, kiroukset ja illuusiot jotka sitovat kehomme plutoniseen alamaailmaan/tuonelaan ja skorpioniseen sakraali/seksuaaliorjuutusjärjestelmään, on rikottu, ja voimme nyt poistua matriisista (matrix) ja lähteä pois noiden karmasopimusten rajoituksista iäksi.

Vapautuminen maanpäällisestä helvetistä oli työläs kolmivuotinen matka, joka alkoi 8-8-Leijonaportista 2019. Silloin "Taivaan portit" (nirvanaulottuvuudet) avattiin maan päällä ja (satanisen/luciferisen agendan) "loppuunsaattamiskoodit" toimitettiin saman (12-) vuoden 12-12-12-tähtiportin kautta. Nämä koodit avasivat (lukosta) sen syvemmän/pimeämmän tason missiotyön niillä, joilla on muinaisten veljeskuntien menneisyys … pyhien okkulttisten ja esoteeristen organisaatioiden moninaisia sukulinjoja, erilaisia pappeuksia ja "papittariuksia" monissa mysteerikouluissa -> kaikki opetuselämät jotka perimmiltään valmistelivat meitä juuri tähän profetian toteutumis- ja paljastumiselämään.

Maaliskuun päiväntasauksen aikana 2019 … jolloin saimme graalinmaljakoodit Auringosta … monet Ruusuritarikuntien veljet ja sisaret herättivät pyhän tiedon pyhästä graalinmaljasta (koodattu DNA:hamme) ja ovat työskennelleet siitä lähtien varjoissa avatakseen (lukosta) elämänkohdun puhdistamalla ja kohottamalla sakraalienergiat sekä feminiinisissä (2020) että maskuliinisissa (2021) Kristus-virroissa. Tähän intensiiviseen sopimukseen sisältyi myös niiden "pimeän kuun" (Lilith-arkkityyppi) kuuvoimien puhdistaminen ja kohottaminen, jotka kahlitsivat feminiinisen lisääntymis-/luomisjärjestelmän pimeään agendaan, käyttäen Kuuta satelliittina levittämään valheellista feminiinistä pelko/varjo-ohjelmointia ja näin vääristäen ja manipuloiden tunne/luomis-/seksuaalienergioitamme (elämänvoima) ruokkimaan valematriisia (matrix).

Äskettäisestä Skorpioni-lunaatiosta lähtien … ja Jousimiehen uudenkuun auringonpimennyksen avulla … tämä työ on nyt valmis. Näiden kolmen intensiivisen vuoden aikana jotka käynnistivät ihmiskollektiivin pitkän pimeän yön, olemme onnistuneesti eliminoineet käärmeen (katkaisseet siteet "paholaiseen", itsessämme ja jumalaisen liiton kumppanuuksissa), sinetöineet alamaailman/tuonelan, poistaneet erillisyyden siemenkohdan, peruuttaneet pimeän kuun rakenteet, katkaisseet napanuoramme valekohtumatriisiin, saaneet takaisin pyhän graalinmaljan ja lopulta kylväneet alkuperäisen sielusiemenemme ihmiskärsimyksemme (ydinhaavan) alkuun.

Tämä merkitsee, että olemme nyt virallisesti kasvamassa aidoksi/vääristymättömäksi elämänpuuksemme (alkuperäinen jumalainen suunnitelma/piirustus), ja näin ollen erikoishuuto kaikille hurjille "feminiininen ensin" -ruususotureille, jotka laskeutuivat pelottomasti Maan uumeniin tuhotakseen (pimeän) äidin pesän ja purkaakseen valheellisen kuuvoiman, joka pitää ihmiskuntaa panttivankina. Teidän vuoksenne saatana ei ole enää tämän maailman jumala (toinen korinttolaiskirje 4:4).

Kaiken tuon sisäisen alkemian tulos on muinaisen kohtuviisautemme ja sielumme luontaisten syntymäoikeuksien paluu, mikä merkitsee, että elämänvoimamme on nyt omamme ja se voidaan lopultakin hyväksyä/valtuuttaa voimia antaviin ja korkeampiin luomiskykyihimme. Nyt meillä on kyky työskennellä Skorpionin ylösnousseiden alkemiaominaisuuksien kanssa, tuomaan luomisvoimamme täydemmin käyttöön ja kirjoittamaan täysin uudelleen sakraaliorjuutusohjelma, jonka purkamiseksi olemme työskennelleet hyvin väsymättä.

Tukemaan meitä tämän uuden (ruumiillisen) alkemiatason läpi, Kuun eteläsolmu (karmakohtalo) siirtyy Skorpionin läpi tammikusta 2022 heinäkuuhun 2023 (29-asteesta 0-asteeseen), mikä näyttää kuin sallimuksen/kohtalon määräämältä 18 kuukauden transformaatioikkunalta kehollemme ja elämällemme … aika tehdä "siitä kultaa" … puhdistaa, selvittää, parantaa, vapauttaa ja kirkastaa ensimmäisen (karma)elämämme ydinelementit harmoniaan toisen (ylösnousseen) elämänmissiomme kanssa.

Kun menemme tämän vastikään puhdistetun plutonisen energian läpi, astumme virallisesti rooliimme mestarialkemisteina … tietoisena feenikslinnun henkiinherättämisvaikutuksista … aloittaaksemme uuden elämämme luomisen konkreettisiin ulottuvuuksiin. Tämä paljastaa jokaiselle meistä uuden taitosetin, kun opimme tanssimaan pyhän tulen kanssa, jalostaen taitoamme elämän eliksiirillä, jota annetaan luomisen/luomakunnan kosmisesta kohdusta.

Abrakadabra, ja niin se ON.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >