HomeViestejäLauren C. Gorgo18.11.2021 - Pimennyskausi - vapautunut tila

18.11.2021 - Pimennyskausi - vapautunut tila

PIMENNYSKAUSI – VAPAUTUNUT TILA

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
18.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä kuussa Uuden Maan energiaraportti puhuu transformoivasta pimennysportaalista ja portista tunnepuolen, fyysiseen, taloudelliseen ja luomisVAPAUTEEN.

Monet ovat saamassa valmiiksi intensiivisen, kaksivuotisen sakraaliylösnousemussyklin, ylittäen alemman ihmistilan ja vapautuen vanhoista maa/karmasopimuksista ja ensimmäisestä elämäntehtävätyöstä, valmisteluna uuden Maan määräysten vastaanottamiseen … joista ensimmäiseen sisältyy DNA-hiilimallimme kumoaminen, aktivoimaan ne korkeammat parannusvoimat, jotka ovat luontaisia alkuperäisen jumalaisen ihmisen 12-säikeisessä DNA-matriisissa.

–––––––––––––––

Vuoden 2021 viimeinen pimennysportaali avautui virallisesti 4.11. Skorpionin uudesta kuusta, ja ensimmäinen niistä on maaginen Härän (Venuksen hallitsema) täydenkuun kuunpimennys 19.11., ja se esittelee merkittäviä feminiinisiä parannusteemoja, kun on tehty taas vuosi syvää varjotyötä ja (maskuliinista) sisäisen lapsen takaisinsaamista. Olemme tulossa takaisin Kotiin sydämeemme (Härkä) ja kohtuumme (Skorpioni), omiin tarpeisiimme, kun on kuukausien ajan kaivettu erillisyyden siemenkohtaa (sakraali) kehostamme, elämästämme ja sukulinjastamme. Täysikuun pimennys pyytää meitä tekemään sovinnon karmaelämämme kanssa, jotta voimme nyt palata turvasatamaamme rakkautena.

Tämä pimennyskausi kokonaisuutena näkyy todella vapauttavana jaksona, joka tuntuu kuin viimeiseltä hiiopilta tässä universaalissa 5-vuodessa … voimasyöksyltä irrottautua ja saada takaisin määräysvaltamme kaikista niistä jäljellä olevista paikoista elämässämme ja suhteissamme, joissa olemme antaneet itsemme pois ja/tai ottaneet liikaa vastuuta … mitä seuraa tietoisuuden valtava uudelleenkäynnistys nirvanalliseen elpymis- ja uudistumistilaan.

Niillä jotka siirtyvät uuden Maan maisemaan, nämä kietoutuneet ja läheisriippuvaiset (empaatti-narsisti) dynamiikat eivät enää palvele omaa polkua (ensimmäinen elämäntehtävä), ja näin tämä on hetkemme poistua matriisista (matrix) … tehdä tilaa vastaanottaa tulevia valoaktivointeja, valmisteluna täyteen nollaamiseen täydellisessä auringonpimennyksessä 4.12. Kaiken sellaisen mikä edelleen kuluttaa energiaamme, estää meiltä fyysisen, tunnepuolen ja/tai taloudellisen vakauden, painaa meitä alas tai estää meitä siirtymästä tähän uuteen kvanttitodellisuuteen, täytyy lähteä nyt perustakerroksista (perhe/sukupolvi/juuri), että tajuamme tietoisesti kärsimyksemme (erillisyys) alun.

Ja kun Mars jatkaa matkaansa Skorpionissa (13.12. saakka), se auttaa meitä alkemisoimaan nämä peruskysymykset, jotta voimme vapautua ja uudelleenkalibroitua turvallisuuden ja varmuuden uudelle tasolle. Olemme siirtymässä uuteen perustaan … periaatteessa uuden Maan juurichakraan … jonka juuret ovat sydämessä (rakkaus) ja siksi se elättää/ylläpitää meidät Lähteestä. Tämä aiheuttaa resurssien täyden uudelleenallokoinnin uuden Maan ylläpitoa varten, mutta voidaksemme päästä näihin "sielun syntymäoikeuksiin", meidän täytyy ensin tehdä tilaa … päästää irti vanhan Maan resursseista ja ajattelutavoista ja puhdistaa itsemme noista (erillisistä) rakenteista. Tämä on fokuksemme seuraavat kaksi viikkoa … Härän täysikuusta Jousimiehen uuteen kuuhun … valmisteluna kovalevymme uudelleenkäynnistykseen.

Perimmiltään olemme maadoittumassa alkuperäiseen elämänpuuhumme (jumalainen suunnitelma), jolloin meistä tuntuu lopultakin täysin juurtuneelta uuteen todellisuuteen … turvalliselta ja itsevarmalta siirtyä eteenpäin (varsinaisen suunnitelman myötä), saadaksemme täysin uuden tason vakauden luomiseen ja talouteen mestarialkemisteina (luojina). Siihen liittyen olemme vapauttaneet itseämme hyvin hengettömän 3D-elämän lamasta, jotta voimme hyödyntää taas elämän taikuutta, jota siinä luonnostaan on. Tämä on seuraava elämänvaihe, joka avautuu meille … vaihe jossa voimme lopultakin käyttää Voimaa (Force) elämämme arkisimpiin puoliin ja transformoida ne.

Tämä pimennyskausi on myös aikaa päästää täysin irti vanhasta maatehtävätyöstämme ja/tai mistä tahansa, mikä ei ole aidosti harmoniassa korkeamman sieluitsemme ilmaisun kanssa. Härkä-kuu auttaa meitä puhdistamaan itserakkaus-, arvo- ja arvokkuusongelmat, aktivoimaan dharma-sopimukset (jumalaiset sopimukset), jotka korvaavat karmasopimuksemme. Samanaikaisesti näiden siirtymien kanssa, saamme takaisin sydänvoiman kaikkiin uusiin muutoksiin, joita olemme valmis tekemään … kiitos Venuksen Kauriissa.

Usea seuraava viikko näyttäytyy hyvin transformoivina, mikä merkitsee, että on aika harmonisoida koko olemuksemme/olemisemme jumalaisen suunnitelmamme ja tarkoituksemme kanssa, aloittamaan uuden elämämme vastikään kylvetystä (alkuperäisestä) sielusiemenestämme.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >