HomeViestejäLauren C. Gorgo22.9.2021 - Sadonkorjuuaika - kohtusi hedelmä

22.9.2021 - Sadonkorjuuaika - kohtusi hedelmä

SADONKORJUUAIKA – KOHTUSI HEDELMÄ

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
22.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onnellista päiväntasausta ja siunausta tähän Vaaka-aikaan! Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa merkittävästä puhdistumisesta, jota tarvitaan kehomme saattamiseen sateenkaarisillan yli (uuden Maan aikajanalle), ja luomisen eliksiiristä joka valmistautuu täyttämään taas graalinmaljamme, kun uudestisynnytämme itsemme sinne. Tähän uudestisyntymään sisältyy Lähteen uutta elämänvoimaenergiaa astiamme palauttamiseen/entistämiseen, jumalaisen feminiinisyytemme (Kristus) voimaportaalin kautta ja alkemiakyvyllämme luoda itsemme uudestaan. Kun saatamme loppuun tämän vanhan Maan loppujen kuukauden (9-5), avaudumme samanaikaisesti uuden Maan alkujen uusille energioille.

__________

Tämän päivän päiväntasauksesta lähtien (22.9.) olemme virallisesti sadonkorjuuajassa, ja tämän myötä ilmaantuu selvää juhlaenergiaa … loppuunsaattaminen, tasapaino, ykseys, parantuminen, palautuminen, tuki ja siunaukset … kun löydämme uudet jalkamme ja vakaudumme uuteen todellisuuteen. Tämä päiväntasaus päättää kuuden kuukauden jakson, joka alkoi viime päiväntasauksesta (maaliskuu 2021) ja jossa olemme tehneet väsymättä työtä parantaaksemme ja (ylös)nostaaksemme maskuliinisen sydämen ja aivot, poistaen erillisyyden siemenpisteen kummastakin prosessorista ja niiden väliltä.

Tämän työlään jakson saattamiseksi päätökseen ja kehomme valmistelemiseksi uuden Maan kokemukseen, meitä vaadittiin puhdistamaan ja poistamaan kaikki purkautuneet aikajanat DNA:stamme, meiltä vaadittiin kaikki oppitunnit, oppimiset ja kasvu, joiden läpi menimme maaliskuun jälkeen, ja se on joissain tapauksissa voinut käynnistää melko intensiivisen parantumiskriisin Neitsyt-auringon alla.

Sinällään kuluneet neljä viikkoa ovat voineet olla vaikeimpia viimeisiä koettelemuskerroksia voittavaksi, erityisesti hyvin feminiinisille yksilöille joukossamme. Melko säälimättömän "aurinkosyklin" ja hyvin korkeataajuisten valokoodien jatkuvan integroinnin myötä, meidät on työnnetty äärirajoillemme, noustaksemme vanhan Maan energioiden/loukkujen yläpuolelle ja kumotaksemme karma/jakautumismallin, jotta voimme luoda tilaisuuksia uusien mahdollisuuksien syntymiselle jumalaisesta suunnitelmastamme ja uuden Maan aikajanalta.

Jumalaisen suunnitelmamme herääminen on tapahtumasarja, joka alkaa irtipäästämisellä karmakohtalostamme, minkä läpi olemme vakaasti menneet Leijona-portista saakka. Olemme "dematerialisoineet" nykyisen todellisuutemme voidaksemme uudelleenmaterialisoida korkeammalle kehityskaarelle, jossa uudet sielusopimuksemme korvaavat karmasopimuksemme, avaten näin oven Maan alkuperäiseen kohtaloon.

Vaikkei se ole vielä täysin tunnistettavissa, olemme tehneet valtavan hypyn täysin uuteen aikaspiraaliin, joka alkaa hitaasti paljastua – enemmän tulevina viikkoina. Tuosta hypystä saakka olemme olleet maailmojen välissä ja tehneet pikkutarkasti työtä vakiinnuttaaksemme itsemme nirvanaulottuvuuksiin ja selvittääksemme vanhan Maan loppumme, mikä on ollut hyvin kaoottinen ja haastava prosessi sekä henkilökohtaisella että planetaarisella tasolla. Koska se oli hyvin merkittävä tietoisuuden (kvantti)hyppy, se vaati merkittävää tasonnostoa, raivaamista ja laajentumista, jolta kukaan meistä ei säästynyt.

Syyskuu on myös vuoden yhdeksäs kuukausi, jolloin kuolemme uudelle menneisyyskerrokselle voidaksemme uudestisyntyä nyt-hetkeen … aika selvittää ja integroida yhdeksän viime kuukauden oppitunnit. Se on aina vihkimyskuukausi ennen uutta vuotta, mutta tänä vuonna meitä vaaditaan menemään mestaruustason vihkimysten läpi, voidaksemme mukautua tulevan 2022-mestaruusvuoden värähtelyihin. 9-energia yhdessä tämän kuukauden universaalin 5-energian kanssa, vaatii meitä tarkastelemaan kaikkia erillisyydestä (orjuus) vapautumisen haasteita, joiden läpi olemme menneet, ja päästämään niistä irti, ennen kuin lokakuun 1-kuukausi tuo uuden vuoden uudet (universaali 6) teemat.

Kun jatkamme irtipäästämistä ja vanhan Maan loppujemme viimeistelemistä, tässä kuussa luomme sen tilan, jota tarvitaan ensi kuussa käynnistämään lisää uuden Maan alkujamme. Kalojen täysikuu 20.9., juuri ennen päiväntasausta, oli oleellinen tekijä näille (karmallisille) päätöksille, mikä tuki meitä ratkaisemaan sen (feminiinisyyden) vainoamisen/sortamisen puhdistustyön, jota olemme tehneet Neitsyessä, ensinnäkin ankkuroimaan feminiinivirran, (ylös)nostaen jumalaisen feminiini-Kristuksen takaisin oikeutetulle paikalleen ja oikeutettuun asemaansa.

Kaikki, mistä tarvitsee päästää sisällä irti tyhjentämään ajattelutapamme siitä illuusiosta, joka on estänyt syntymäoikeutemme, tuli erittäin näkyväksi tämän Kalojen kuun myötä, jotta voimme nousta sen yläpuolelle, hävittää verhon ja astua täysin/puhtaasti Vesimiehen aikaan. On aika astua alkemiamestaruuteemme ja rakentaa todellisuutemme uudelleen harmoniaan totuudenmukaisen, ylösnousseen tilamme kanssa.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >