HomeViestejäLauren C. Gorgo18.8.2021 - Ykseys & uuden Maan aikajana

18.8.2021 - Ykseys & uuden Maan aikajana

YKSEYS & UUDEN MAAN AIKAJANA

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
18.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uuden Maan raportissa puhutaan tässä kuussa siirtymisestämme ykseystietoisuuteen ja Uuden Maan aikajanan muodostamisesta. Kun menemme kohti Vesimiehen toista täyskuuta sunnuntaina, olemme parhaillaan kahden viikon suuremmassa tilaisuusikkunassa kaikilla niillä, jotka ovat valmistautuneet tekemään tämän siirtymän, kun ensimmäinen sieluerä tekee neitsytmatkansa ja viitoittaa tietä kaikille muille.

________________

Tämän vuoden Leijona-portti … eli planetaarisen uuden vuoden ensimmäinen tähtiportti (8-8) … jonka läpi juuri menimme Leijonan uudenkuun aikaan, oli fyysinen sisäänkäynti uuteen maailmaan. Tässä uudessa (yhdistyneessä) tietoisuusulottuvuudessa, fokuksemme siirtyy virallisesti tulemisesta/kehittymisestä OLEmiseen ja milloin-tilasta NYT-hetkeen, mikä merkitsee, että tästä hetkestä/ovesta/portaalista eteenpäin, näkökulmamme ei ole enää jokin paikka tulevaisuudessa … vaan läsnä oleva hetki. Reaaliaika.

Kun orientoidumme pirstoutuneesta tilasta yhdistyneeseen tilaan, meistä tulee periaatteessa (Vesimiehen ajan) kvanttiolentoja … kokonaisia itsenämme … paikkaan jossa jokainen meistä on ainutlaatuinen & yksilöllinen ja kuitenkin "ainesosa" joka myötävaikuttaa kollektiiviseen kokonaisuuteen. Itse asiassa kvanttitila on Vesimies-tila siinä, että kykymme ruumiillistaa aito yksilöllisyytemme kasvaa ikuisen ykseyden keskellä.

Tämä perustavalaatuinen muutos jatkaa syvenemistään tajunnassamme lokakuuhun (1-kuukausi) saakka, jolloin uuden vuoden/aikajanan 2022 energiat maadoittuvat täydemmin elämänkokemukseemme. Sitä odotellessa, ja Vesimiehen (toiseen/siniseen) täysikuuhun saakka 22.8. … vain tunteja ennen Auringon siirtymistä Neitsyeen … eturintamassa olevat pysyvät "siirtymäodotuskuviossa" (edellisestä Vesimiehen täysikuusta saakka 23.7.), levittäytyen vanhan ja uuden Maan välisen kuilun yli pitääkseen tilaa niin monille ihmisille, kuin on valmistautunut tekemään siirtymän tänä aikana.  

Tällä hetkellä tämä merkitsee, että olemme edelleen aikajanojen välissä … jalka kummassakin maailmassa … kyvyttömänä siirtymään eteenpäin haluamallemme polulle. Tämä on haastava paikka olla, jota käsittelemme sujuvasti … mutta ei ilman mestaruutta. Kuitenkin, ja mikä on erityistä tässä täysikuussa: se on Vesimiehen 29 asteessa (viimeinen/tappava/mestaruusaste), joka ei ole ainoastaan merkittävä vapautumispiste, vaan Vesimies on myös "tulevaisuuden" merkki, joka puhuu melko selväsanaisesti merkittävästä hypystä tulevalle (5D) aikajanalle, tämän (3D) elämänvaiheen loppuunsaattamisen jälkeen.

Tämä kasvupyrähdys tulee, kun on tehty se todellinen/syvä työ, jota vaadittiin tänä universaalina 5-vuotena itsemme vapauttamiseksi kaikista läheisriippuvuusdynamiikoista ja -suhteista – leikaten itsemme vapaaksi – jotta voimme nyt irrota 3D-todellisuudesta, astua täyteen totuuteemme ja mennä omaa/korkeampaa tietämme. Elämme merkittävää, kuitenkin (meidän) ennalta määräämätöntä valintakohtaa, joka vaatii itsekunnioitusta … Itse ennen KAIKKEA muuta … voidaksemme hypätä pois pyörästä, murtautua pois matriisista ja valjastaa se sydänvoima, joka on käytettävissä elääksemme sidosvapaata elämää (ja näyttääksemme tietä).

Ne jotka parhaillaan tekevät tätä hyppyä … täydellinen nousu pimeydestä (kaksinaisuus) valoon (ykseys) … ovat poistaneet erillisyyden siemenpisteen, parantaneet sisäisen jakautumisen ja on kaivattu täysin tyhjiksi (akaasiset tiedostot puhdistettu), kuin maankuulu tyhjä malja "valmiudessa vastaanottoon" … valmiina vastaanottamaan jumalaista tukea, galaktisia lahjoja & gnostista viisautta, joita tarvitaan siirtymiseen eteenpäin uusissa elämissämme/uusissa luomuksissamme/uudessa Maassa ja johtamiseen rakkautena.

Tämän viikon täysikuu on "iso työntö" synnyttämään uuden Maan sopimuksemme (ja vapautumaan karmasopimuksista), mikä merkitsee pysymistä vakaana korkeammalle todellisuudelle, samalla kun poistamme sellaista, mikä estää meiltä planetaarisen missiotyömme alemmassa todellisuudessa. Energiat joita kehittyy tähän kuutapahtumaan, viitoittavat tietä, työntävät meidät puhdistamaan, poistamaan, neutraloimaan, avautumaan, pehmentymään, LUOTTAMAAN … väistymään, päästämään irti & antamaan rakkauden … kun nämä alemmat aikajanat romahtavat sisällämme ja ympärillämme uusiin horisontteihimme saakka.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >