HomeViestejäLauren C. Gorgo10.10.2020 - Jumalainen oikeus - Kristuksen virassaolo

10.10.2020 - Jumalainen oikeus - Kristuksen virassaolo

JUMALAINEN OIKEUS – KRISTUKSEN VIRASSAOLO
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
10.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Menimme juuri läpi kuukauden ensimmäisestä 10-10-tähtiportista, ja meillä on kaksi muuta käännekohtaa tulevalla viikolla: vuoden viimeinen Merkuriuksen perääntyminen, joka alkaa 13.10., ja uusi kuu Vaa'assa 16.10. Samaan aikaan Vaaka-aurinko edesauttaa "tuomitsemisen" (kausaalisuus) poistamista, mikä jouduttaa globaalia paluutamme ykseyteen. Tämä tarkoittaa merkittäviä muutoksia maailmannäyttämöllä, ja ylösnouseville syntymäoikeuksiemme takaisinsaamista, "tuhansien elämien sadonkorjuuta".  Uuden Maan raportissa puhutaan edessä olevasta sekasortoisesta jaksosta ja siitä, miten uuden ihmistietoisuuden pioneerit voivat lievittää vääjäämätöntä levottomuutta Jumalan lain mukaisesti.
 
Jumalainen oikeus – Kristuksen virassaolo
 
Tämä kuukausi alkoi melkoisella pamauksella! Ensimmäisenä päivänä työnnettiin hyvin yhtäkkiä nopeutetusti elämänvoimaa … tulisen Oinaan täysikuun (sadonkorjuukuu) kautta … mikä käynnisti muutoksen dominoilmiön, joka edelleen väreilee elämässämme. Yhdessä tuon suhteellisen odottamattoman nopeutumisen kanssa, meillä on uusien alkujen 1-dynamiikka (1+0=1) toiminnassa henkilökohtaisella tasolla, mikä korostaa hyvin kirkkaasti uuden Maan aikajanaa ja joidenkin isojen askelien tulemista ja ankkuroitumista sille.
 
Lokakuu on myös universaali 5-kuukausi, joka antaa meille kurkistuksen tulevaan universaaliin 5-vuoteen, 2021 → tavoitevuotemme ihmiskunnan vapautumiseen (salaseuran) orjuudesta ja siihen perustaan, jota kohti olemme rakentaneet koko vuoden 2020 universaalin 4-energian myötä. "Viisi" on voimakas luku, joka vaatii vapautta, läpimurtoa ja muutosta ja jonka värähtely palvelee motivointi- ja provosointitaustana sille tulevalle ja kiihtyvälle yhteiskunnalliselle jännitteelle, jota tarvitaan todelliseen vapautumiseen.
 
"Viiden" voima tässä kuussa merkitsee, että (kollektiivisella/yhteiskunnallisella tasolla) menemme kohti myrskyisää, kuitenkin vapauttavaa matkaa pedon vatsanaluseen/arkaan paikkaan (ajattele: Skorpioni → alamaailma/tuonela). Samanaikaisesti niille jotka ovat uuden ihmiskunnan peräsimessä, tarjotaan kykyä astua syvemmälle ruumiillistuneeseen johtajuuteen, kun järjestelmiä jotka ennen ylläpitivät valematriisia, luiskahtaa jatkuvasti julkisuuteen, mikä paljastaa lopulta "miehen verhon takana" kerta kaikkiaan.
 
Skorpioni-jaksolla ja kahden merkittävän maskuliinisen arkkityypin perääntymisellä (Merkurius & Mars) on paljon paljastettavaa massoille, kun ihmisille esitetään suurempia ja suurempia tilaisuuksia/valintatilanteita kääntyä pois illuusiosta ja palata Kotiin sydämeensä. Nämä vuoden 2020 viimeiset kuukaudet näkyvät käännekohtana, kohtalonhetkenä, jolloin jokainen sielu saa valita … ottaa takaisin voimansa (elämänvoimansa) ja ohjata se korkeampaan kutsumukseen.  
 
Sysäys (vale)vallan takaisinottamiseen ja palauttamiseen oikeutetuille omistajilleen on tähän mennessä lokakuun pakottavin energia. Tämä on kuukauden pääteema, joka jatkuu USA:n vaaleihin saakka ja niiden yli … lisääntyvän kaaoksen aikaa, kyllä, mutta "yllättävän lopputuloksen kera vallassa oleville", kuulen erityisesti.
 
Universaalissa 5-kuukaudessa joka on Vaa'an (ilma)merkissä, on "Sauvojen vitonen" kirjoitettuna kaikkialle, mikä merkitsee → aika puhdistaa ilmaa.
 
Siihen pääsemiseksi ylösnousevaa kollektiivia kehotetaan lievittämään vääjäämätöntä levottomuutta universaalilla/ehdottomalla rakkaudella … olemaan neutraali ja pitämään värähtelytilaa Jumalan lain mukaisesti, mikä helpottaa (karma)oikeusjärjestelmän purkamista ja sallii jumalaisen oikeusenergian vallita.

 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >