HomeViestejäLauren C. Gorgo6.8.2020 - Portti jumaluuteen - sateenkaarisillan yli

6.8.2020 - Portti jumaluuteen - sateenkaarisillan yli

PORTTI JUMALUUTEEN – SATEENKAARISILLAN YLI
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
6.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Huomenna (8.8.) tapahtuu Leijona-portin täysi aktivoituminen (Sirius-porttiasetelma) ja energiat ovat täydellä teholla, mikä auttaa vetämään pois tiheämmät ulottuvuudet kerta kaikkiaan.
 
Oletko valmis ylittämään sateenkaarisillan seuraavaan maailmaan, täysin uudelle (Kristus)aikajanalle? Jos olet, valmistautuessasi astumaan tähän porttiin, valmistaudu tapaamaan tekijäsi … kirjaimellisesti. Osasi joka on luonut SINUT kokonaisuudessaan, eli Luojaitsesi.
 
Tässä Uuden Maan raportissa puhutaan tähtiportista edessämme ja siitä, mitä on odotettavissa, kun synnytämme universaalin itsemme luomisen kosmisesta munasta. Siihen on kryptattu myös tärkeitä aktivointikoodeja, jotka laukaisevat kehomuistin vapauttamaan orjuutusmallin ja jouduttamaan alkukantaisen DNA:n kosmista nollausta. Meillä on VALTAVA kuukausi käytössämme, ja on paljon omaksuttavaa!
 
Portti jumaluuteen – sateenkaarisillan yli
 
Hyvät hyssykät, se oli jättimäinen kuunkierto. Täysikuu 3.8. Vesimiehessä (neliössä Uranukseen Härässä antamassa potkua) ei ainoastaan sulkenut merkittävää ylösnousemusovea, vaan se pamautti myös Leijona-portin täysin auki, edesauttaen Kristus-virtauksen siirtämistä fyysiseen maailmaan, aktivoimaan niitä Luojakanavia, jotka ovat valmiita Jumalan valon tuloon aineellisiin ulottuvuuksiin.
 
Tämä oli valtavan voimakas (sähkö)energiaräjähdys, joka raivasi tiensä taivaista syvälle sisään, henkilökohtaisen ja planetaarisen juurirakenteemme ytimeen, käynnistämään (odottamattomat) läpimurrot … herätykset & ravistelut … joita tarvitaan irrottautumiseen vanhasta mallista, pudistamaan orjuutusohjelmointi DNA:stamme (kovalevyn tyhjennys) ja käynnistämään prosessorimme uudelleen valmisteluna Leijona-porttiin.
 
Kaiken sen intensiivisen puhdistamisen jälkeen jota tapahtui pimennysten myötä, tämän merkittävän porttiviikon tapahtumat jouduttavat periaatteessa Kristus-tietoisuuden heräämistä alemmissa chakroissa/ulottuvuuksissa. Ei enää vain (erillinen) käsite mielessämme + halu sydämessämme … tai pelkkä ideologia … vaan olemme nyt sulauttamassa yhteen ihmisen ja Jumalan, taivaan ja Maan, kehomme kautta.
 
Henkilökohtaisella tasolla tämä virtaus kulkee hurjasti suonissamme ja sykkii meridianeissamme, kun kosminen valovoima syöksyy sydämemme (Leijona) läpi, puhaltaen kolminkertaiseen liekkiin sytyttämään (timantti)aurinkosydämen, herättäen Kristus-koodit ja innoittaen jumalaista DNA:tamme →närästys, ruuansulatushäiriöt ja pahoinvointi.
 
Kun keho tekee työtä sopeutuakseen ja mukautuakseen tähän korkeajännitteeseen, se voi olla melko intensiivinen kokemus … maadoittuminen ja itsehoito ovat ehdottoman oleellisia pitämään energian liikkeellä sydäntoroidikentässä, jotta vältetään ylistimulointi, hermoston kärventyminen ja/tai immuniteetin heikentyminen. Tämän valtavan valon tunteminen tekee ilmiselväksi, miksi valokehon kehittäminen (ja auringonvalon sietäminen) on tarkoituksellisesti hidasta.
 
Kollektiivitasolla tämä energiaräjähdys ilmentyi hyvin kirjaimellisesti käsittämättömänä räjähdyksenä Libanonissa, joka aiheutti äärimmäisiä häiriöitä elämälle … ja sitten hurrikaanina (sitä seuraavien tornadojen kera), joka repi koko itärannikkoa ja aiheutti tilapäisempiä häiriöitä (enimmäkseen), jättäen miljoonat (myös minut) ilman sähköä tilapäisesti. Surullista kyllä, kuulemani mukaan tämä intensiivinen aaltomalli ei lopu tähän.
 
Vesimies-kuu ei tehnyt ainoastaan uutta (hermo)rataa ylösnousemista varten, tämän uskomattoman (Kristus)virtauksen ruumiillistamiseksi, vaan se aktivoi ja herätti myös massat uuteen kierrokseen vääjäämättömiä ja merkittäviä elämänmuutoksia, joita tulee.
 
Se ei ole ehkä kaunista, mukavaa tai ystävällistä, mutta tämä Uranus-energia valmistelee kollektiivitietoisuutta globaaleihin tapahtumiin, jotka tuovat jatkuvasti ennenkuulumatonta transformaatiota tälle planeetalle, joka tasolla. Sitä tarkoitusta varten käymme läpi uuden kierroksen kosmista lajittelua ja uudelleenjärjestelyä, joka harmonisoi jokaisen uuteen resonoivaan aikajanaansa, kun vanhat aikajanat romahtavat jatkuvasti ympärillämme.
 
Meille on kerrottu monta kertaa vuosien saatossa, että kun Jumala laskeutuu maahan joukkona (kollektiiviruumiillistuminen), se muuttaa koko ihmispeliä.
 
No, tässä sitä ollaan … ja on PALJON lisää kerrottavaa. Itse asiassa, kannattaa ehkä hakea kuppi juotavaa.
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >