HomeViestejäLauren C. Gorgo27.4.2020 - Esiintuleminen ja jumalaisen lain paluu

27.4.2020 - Esiintuleminen ja jumalaisen lain paluu

ESIINTULEMINEN JA JUMALAISEN LAIN PALUU
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
27.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun päätämme tämän 4-4-energioiden HYVIN aktivoivan viikon, työskentelemme joka tasolla saadaksemme orjuutusohjelman loppuun, valmisteluna täydentävämpään kuukauteen, joka on edessä kiitos Venuksen tulevan perääntymisen.
 
Olemme epäilemättä edelleen päästämme pyörällä hyvin paljosta sisäisestä ja ulkoisesta purkamisesta, ja kehomme saa ehdottomasti iskuja jatkuvista valokehoaktivoinneista, kun jatkamme taajuudessa kiipeämistä saavuttaaksemme huippuvärähtelykohtamme.
 
Toisaalta toukokuun alun ensimmäisessä tähtiportissa (5-5) siirrymme kollektiivisesti täysin uusiin mahdollisuuksiin uuden Maan aikajanalla, mikä laukaisee "uusi ihminen – uusi Maa" -ohjelman aktivoinnin. Tästä siirrymme syvemmälle vapautusmatkaamme ihmisenä ja sitoudumme uudelleen tehtäväämme, kun menemme täyttä vauhtia tulevaan pimennyskauteen.
 
Uuden maan raportissa puhutaan ristiinnaulitsemismallin poistamista ja uuden ihmisen prosessorin samanaikaisesta palauttamisesta, sekä joistain asioista, joita tarvitaan ylläpitämään ylösnoussut mestaruustaso epäharmonisessa maailmassa.
 
Esiintuleminen ja jumalaisen lain paluu
 
Kun on vain muutama päivä jäljellä ytimen eeppistä uudistamiskuukautta, ruumiillistajat ovat melkein valmiita alempien mallidynamiikkojen irtipäästämisessä ja sitä seuraavassa irrottautumisessa ulkoisen riippuvuuden (vale)verkosta.
 
Näiden alempien itsen harhatasojen purkaminen pirstoo sen keinotekoisen harhakuvitelma-arkkitehtuurin, joka on tunkeutunut planeettaamme esihistoriallisen ajan varhaisimmalta aikajaksolta saakka. Tästä syystä kaksinaisuuden poisohjelmointi on (ollut) niin laaja, kokonaisvaltainen ja monikerroksinen purkamisprosessi … niiden moniulotteisten miinakenttien raivaamista, joita on tarkoituksella kylvetty, ohjelmoitu ja luotu ihmisen houkuttelemiseksi (tiedostamatta) ansaan.
 
Mutta näiden valheellisten puitteiden poiskytkeminen kaikki nämä vuodet, on nyt mahdollistanut uusien kunnon perustojen ja hallintarakenteiden laatimisen rakkautena ja rakkaudesta, mikä tuo nyt (ajan mittaan) globaalisti esiin korkeamman lain ja järjestyksen, vapauttaen ihmiskunnan negatiivisen agendan otteesta.
 
Tähän pääsemiseksi siirryimme kollektiivisesti hyvin epätavallisen ja sisälle fokusoituneen pyhän viikon läpi, mikä lähteideni mukaan sisälsi kummankin jumalaisen sukupuoliprinsiipin henkiinheräämisen → Jeesuksen henkiinherääminen/paluu (eli maskuliininen Kristus-prinsiippi) pääsiäissunnuntaina 12.4. (1+2=3 → kolminaisuus) ja Magdaleenan henkiinherääminen/paluu (eli feminiininen Kristus-prinsiippi) pyhänä pääsiäismaanantaina 13.4. (1+3=4 → muoto).
 
Tämä monumentaalinen tapahtuma oli virallisesti merkki toisesta tulemisesta, ennakoiden "heiros gamos" -matkan loppuunsaattamista, mikä huipentuu viimeisen Rapu-Kauris-pimennyksen aikana 4.–5.7.2020 … täydellinen kuunpimennys Kauriin 13 asteessa … ja päättää mystisen (avio)liiton kahden vuoden syklin (pimennysaktivointisarja) → jumalainen/pyhä liittomme.
 
Globaalin pandemian myrskyisten pinta-aaltojen alla, tämä pyhä jakso esitettiin maankuuluna "varkaana yöllä" … hiljainen merkki todellisen kolminaisuusmuotomme uudestisyntymästä ja henkiinheräämisestä … juuri kun kaikki katsoivat toiseen suuntaan. Tämä profetoitu hetki edustaa kolminaisuusliittomme loppuunsaattamiskohtaa … kolminaisuus ykseydessä … Jumalan kolmen aspektin tullessa nyt YHDEKSI.
 
Henkiinheräämisjakso on yleisesti ottaen pahamaineisen vaikeaa aikaa ylösnousemuspolulla oleville. Tämä on ollut erityisen totta viimeisimpinä ruumiillistumisvuosina aktivoidessa/sisäistäessä korkeampia DNA-koodeja, uusien väylien avaamiseksi korkeamman kehomallin siirtämiselle, mikä stimuloi samanaikaisesti hitaaseen vapautumiseen ristiinnaulitsemismallista ajan kuluessa. Mutta tämä vuosi, huhtikuun kaikkine 4-energioineen … kaiken lisäksi universaalina 4-vuotena … ja, no, minun ei tarvitse kertoa tuon numerologian valtavasta voimasta, se puhuu selkeästi omasta puolestaan.
 
Siihen liittyen menimme juuri läpi kolmannesta ja viimeisestä kolmoissydänportista (4-4-4), mikä viimeistelee Kristus-sydänkentän aktivoinnin ja ohjaa meidät tärkeään uudellenkalibrointijaksoon, joka alkaa 13.5., Venuksen perääntyessä Kaksosissa. Tämä sydän-mieli-kalibrointi on oleellinen osa esiintulemistamme … aika ammentaa uusia resursseja ja tehdä välttämättömiä sydämen informoimia valintoja siitä, mitä arvostamme yksilöinä ja perimmiltään ihmisenä.
 
Monilla toukokuu (universaali 9-kuukausi) jouduttaa tärkeää sydänmuutosta, joka täytyy olla kudottuna uuden maaelämämme perustaan. On aika puhdistaa pöytä ja harmonisoitua täysin aidon kehityskaaremme kanssa, jotta voimme tehdä tarkistuksia kurssikorjauksiin, valmisteluna pimennysten alkamiseen kesäkuussa (universaali 1-kuukausi).
 
Kun saatamme päätökseen kaksinaisuuselämämme viimeiset osat ja avaudumme aitoon elämäämme ykseydessä, alamme saada siunauksia (oivalluksia ja ratkaisuja), joita tarvitaan sen ilmentämiseen.
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >