HomeViestejäLauren C. Gorgo18.3.2020 - Päiväntasausportti

18.3.2020 - Päiväntasausportti

PÄIVÄNTASAUSPORTTI
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
18.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Niillä jotka lähestyvät "kriittistä värähtelypistettä" kehossa, kuten on puhuttu viimeaikaisissa artikkeleissa, korkeampi/Jumala-DNA aktivoituu ja voimistuu päiväntasauksen kautta (pyhäksi) henkiinheräämiskaudeksi huhtikuussa.
 
Tämän aktivoinnin ajoitus ei ole sattumaa. Juuri kun ihmiskunta kääntyy ylösalaisin, ylösnouseva kollektiivi kääntyy oikeinpäin, ja hyödynnämme tämän voimakkaan polariteetti-ikkunan mahdottoman saavuttamiseen.
 
Tämä päiväntasaus … jota Lähteeni kutsuvat "portiksi Jumalaan maan päällä" … ohjaa meidät virallisesti jumalaisen (DNA)mallin fyysistämiseen, joka alkaa Oinas-auringon alla. Se merkitsee, että tällä viikolla siirrymme alkuperäisen (12D) elämänpuun "itämisvaiheeseen", mitä seuraa elämänsiemenen (sakraalikeskuksessa) kiinnittäminen, joka tapahtui Neitsyen supertäysikuun aikana (9.3.).
 
Kun uuden Maan malli alkaa juurtua fyysiseen ulottuvuuteen, fyysinen värähtelymme lisääntyy vakaasti vähitellen lihakehon (mallin) muuttamiseksi valotemppeliksi. Tämä päiväntasauksen aktivointisarja aiheuttaa kolmen kuukauden sopeutumisikkunan, jonka myötä saavutamme huipputaajuuden kesäkuun päivänseisauksessa.
 
Tämän vuoksi koko kevätkausi on elintärkeää aikaa pysyä oman todellisuutemme täydessä määräysvallassa … erityisesti ajankohtaisten globaalien tapahtumien valossa. Älä yhtään epäile, tämä ON se aikaa, johon olemme kaikki valmistautuneet ja kouluttautuneet … mutta vaaditaan kyllä mestaruuttamme harmonian ylläpitämiseen → sydämen ja mielen keskinäinen värähtely-yksimielisyys.
 
Alla kolme työkalua auttamaan teitä edessä olevina kuukausina 1) pysymään fokusoituna korkeimpiin aikajanoihin, 2) pysymään värähtelynne jatkuvassa määräysvallassa ja/tai 3) tekemään siirtymän purkautuvasta verkosta uudistaviin verkkorakenteisiin → todellinen ravintolähteemme.
 
Kosminen elämänvoiman mestaruus
Solupuhe – itsegenerointitekniikka
Universaali rakkaushengitys
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >