HomeViestejäLauren C. Gorgo7.12.2019 - Puutarhaportti - kolminaisuuden täydentyminen

7.12.2019 - Puutarhaportti - kolminaisuuden täydentyminen

PUUTARHAPORTTI – KOLMINAISUUDEN TÄYDENTYMINEN
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
7.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kolmoiskolminaisuusportti on käsillä … jota kutsutaan "viimeiseksi taivaan portiksi". Se toimittaa meille viimeisen kierroksen loppuunsaattamiskoodeja ja johdattaa ne, jotka ovat valmistautuneet, nirvanamaailmoihin Eedenin puutarhaportin (13.) kautta. Tämä on merkittävä karman/sopimusten loppuunsaattamiskuukausi, mihin meitä kehotetaan valmistautumaan tietoisesti. Uuden maan raportti hahmottelee joulukuun teeman –"laukaisualusta nirvanatilaan" – fokuksen, täydellisenä valmisteluna uuteen Maahan johtavaan pimennyskäytävään.
 
Puutarhaportti – kolminaisuuden täydentyminen
 
Miltä joulukuun tähän mennessä tuntuu? 2019 oli sekä elämäni pisin että lyhin vuosi … ja se loppuu yhtä empaattisesti, kuin alkoikin. Tämä on yksi "tehopakattu" loppuunsaattamiskuukausi, jolloin monet lopultakin "vapautetaan orjuudesta" täysin ja virallisesti. Tulkinta → orjuusmallin massiivinen puhdistaminen on jo käynnissä.
 
Sitten meillä on 12-kolmoisportti tässä kuussa … mikä johtaa "13. porttiin", päivänseisaukseen ja joulun auringonpimennykseen (tulirengas), joka on kuin viime hetken 1-2-3 -isku, joka loppuu tapaninpäivänä (suom. huom. sanamukaisesti "nyrkkeilypäivä"). Siitä puheen ollen, tämä on myös viimeinen 12/3-kuukausi universaalina 12/3-vuotena, joka päättää pyhän kolminaisuuden jakautumisen … suuri (valon ja pimeyden) jakautuminen on lakkautettu, mikä merkitsee tiennäyttäjille, että liittomme/sopimuksemme Jumalan kanssa on valmis.
 
Tämän sopimuksen toteutumisen tuloksena HYVIN paljon avautuu sisällämme tai tulee ulottuvillemme, kun meille virtaa täysin uuden tason valoa/älykkyyttä, joka sisältää tarpeellista informaatiota uudesta elämästämme/uudesta missiostamme … alusta alkamisesta … ja siitä, mitä se tuo mukanaan kullekin meistä, kun astumme "ylösnousseen elämän kokemiseen".
 
Toisaalta ja tällä hetkellä, olemme edelleen antautumisprosessissa … luopuen (ihmis)tahdon viime osista voimaannuttamaan Jumalatahtoamme ja heittäen joka puolella pois vanhojen mallien dynamiikkoja, voidaksemme puristua "viimeisen taivaan portin läpi" ja harmoniaan 2020-aikajanan ja "uusi ihminen–uusi Maa" -kehityskaaren kanssa.
 
Paljon on vaarassa, ja voimme tuntea sen näinä sokean uskon viime hetkinä. Mutta jälleenyhdistymisessä Pääluojan kanssa voimme tuntea myös, että meitä kannetaan nyt … tuetaan hienovaraisilla ja kuitenkin mitä syvällisimmillä tavoilla. Se tekee mahdolliseksi meille, että todella annamme mennä, "annamme Jumalan" syvimmillä tasoilla. Meillä ei ole taistelua jäljellä itsessämme, mutta mikä tärkeintä, ei ole mitään tarvetta sille.
 
Koska täysin uutta kaikkea tulee vuonna 2020, meitä yllytetään taas AVAAMAAN myös mielemme elämän kuvittelemiseen uudestaan → tällä kertaa ilman ydinhaavaa. Meitä pyydettiin tekemään tämä jo aiemmin tänä vuonna … yhdistymään elämän taikuuteen … mutta nyt kun olemme käyneet läpi ratkaisevan mielen henkiinheräämisen ja luopuneet hyvin paljosta mentaaliroskasta, olemme nyt ankkuroituneempia ja yhdistyneempiä kykyymme TUNTEA tuota taikuutta … ruumiillistamaan koko potentiaalimme, täyden totuuden siitä, mikä on tulossa mahdolliseksi.
 
Ja niin opastus tätä viimeistä suurta työntöä varten uuteen Maahan, on kuvitella jonkin aikaa joka päivä, tästä uuteen vuoteen saakka, elämää ilman SITÄ haavaa … miltä se näyttää, miltä se tuntuu? Mitä tekisit? Missä olisit? Kenen kanssa olisit?
 
Elämän kuvitteleminen ilman ydinhaavaa (jotta voimme toteuttaa sen) on nyt todellisuustervehdys Merkuriuksen perääntymisestä Skorpionissa viime kuussa. Tuo matka oli intensiivinen, koska se oli hedelmällinen maskuliinisen sisäisen lapsen parantamiseen (viattomuuteen palaamiseksi), mikä joudutti sen jumalaisen maskuliini-Kristuksen vapautumista, mikä huipentuu tässä kuussa kokonaisen takaisinsaamisvuoden jälkeen.
 
Tämä oli VALTAVA hanke, juuri SE keskeinen tekijä saattamaan loppuun jumalaisen kolminaisuuden ja "kolminaistuneen" muodon … vapautumaan uhri-, ristiinnaulitsemis- ja vainoamistarinoistamme, mikä oli vuoden 2019 juuri SE teema. Tämän vapautumisen lopputulos synnyttää jo uusia tasoja itsensä hyväksymiseen ja näin ollen toisten hyväksymiseen … uusia tasoja anteeksiantamiseen itselle ja näin ollen anteeksiantamiseen toisille … tavalla joka laittaa lopultakin kaiken elämässämme oikeaan ja jumalaiseen järjestykseen.
 
Itsen maskuliinipuolen parantuminen vahvistaa meitä tunteilla, että on turvallista avautua ja laskea puolustuksemme, mikä johtaa pitkään odotettuihin ratkaisuihin sisällämme ja läheisimmissä suhteissamme. Ja kun jumalainen maskuliinisuus astuu esiin rakkautena ja oppii taas luottamaan Itseensä, ottamaan vastuun jumaluudestaan ja kunnioittamaan aitoa sisäistä auktoriteettiaan, feminiinisyyskin löytää sisäisen vahvuutensa luottaakseen maskuliinisuuteen.
 
Tämä keskinäisen luottamuksen ja hyväksymisen yhteenkietoutuva spiraali vahvistaa sisäistä varmuutta … johdattaen meidät aitoon oikeudenmukaisuuteen & tasa-arvoisuuteen (jopa laupeuteen), joka on aidon liiton perusta – liiton joka sytyttää aitoja läheisyydentunteita elämään, toisiinsa ja maailmaan ympärillämme. Tässä rehellisen kommunikoinnin tilassa stressi korvataan lohdutuksella, huoli korvataan rauhalla ja alistaminen korvataan täysivaltaisuudella. Mutta mikä tärkeintä, tasa-arvoinen maskuliini-feminiiniperustamme varmistaa lopultakin sen pohjan, jota tarvitaan Eedenin rakentamiseen.
 
Nyt vielä kun pääsisi tuon puutarhaportin läpi …
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >