HomeViestejäLauren C. Gorgo30.9.2019 - Kosminen äiti - vapautuminen tuonelasta

30.9.2019 - Kosminen äiti - vapautuminen tuonelasta

KOSMINEN ÄITI – VAPAUTUMINEN TUONELASTA
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
30.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Onnellista lokakuuta! Selviydyimme kuoleman ja syntymän 9-kuukaudesta, ja tällä viikolla aloitamme uusien alkujen 10/4-kuukauden, pyhässä tauossa menneisyyden ja tulevaisuuden välissä. Tämä on tärkeä viimeistelyviikko, joten meidän täytyy pysyä valppaana, kun uutta tulee esiin sisällämme ja ympärillämme. Täyttyminen on käsillä. Tämän kuukauden Uuden Maan raportissa (aiemmin 5D-raportti) puhutaan vapautusmatkan loppuunsaattamisesta, merkittävä seuraava askel ylösnousemuspolulla oleville.
 
Kosminen äiti – vapautuminen tuonelasta
 
Syyskuu ei tosiaankaan tuottanut pettymystä sinä kuoleman ja syntymän voimanpesäkuukautena, joka se aina on … se on voinut merkitä kaikkea brutaalista autuuteen (luultavasti kumpaakin) … mutta kun päiväntasaus on takanamme, nollapiste saavutettu, Saturnus kulkee eteenpäin ja Pluto asettuu tällä viikolla (2.10.) lähtemään eteenpäin, kehitymme uskomatonta voima-aaltoa kohti → kvanttimuutos todelliseen olemiseemme rakkautena (jumalana).
 
Pluto ja Saturnus (Kauriissa) ovat tosissaan, marssivat nyt suoraan toisiaan kohti ja keräävät vauhtia SUURTA tapaamistaan varten, joka on vasta tammikuussa 2020. Lokakuu näyttäytyy kuitenkin alkupotkuna näihin valtaviin transformaatiomuutoksiin. Henkilökohtaisella tasolla ajattele huhtikuuta, jolloin nämä siemenet kylvettiin … paikka elämässämme jossa kohtasimme SEN "vainoamishaavan" … jossa koimme jokin merkittävän kuoleman.
 
Oltuamme viisi kuukautta täysin läsnä sielumme rampauttavalle tukahduttamiselle, Pluto ja Saturnus haluavat saattaa meidät ristiinnaulitsemistarinasta henkiinheräämiseen … Kalojen ajasta Vesimiehen aikaan … oppitunneista siunauksiin … karmasta dharmaan. Vuoden kolme viimeistä kuukautta ohjaa meidät (henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti) uuteen toimintamalliin pohjatasolla ja tukee meitä samalla sillä vahvuudella, jota tarvitaan saadaksemme takaisin auktoriteettimme ja täysivaltaisuutemme … repiäksemme alas elämämme vanhat rakenteet ja rakentaaksemme alusta.
 
Kun maksamme viimeiset (karma)velkamme, vedämme ulos nuo jäljellä olevat voimattomuuspaikat elämästämme, vetäydymme kaikista vilpillisistä suhdedynamiikoista ja lakkaamme antamasta energiaamme sinne, missä se ei palvele tai tue korkeinta hyväämme, meillä on käytössä paljon enemmän elämänvoimaa PALJON suurempiin asioihin. Olemme saavuttaneet dragoniaanikomennon ja orjuutusohjelmoinnin LOPUN, mikä merkitsee, että kaikki mikä on vastoin alkuperäistä jumalaista totuuttamme – rajoittavat ja lannistavat ajatukset, sabotoiva puhe itselle, kaikki alemmat ajattelutavat jotka vakuuttavat meille, että olemme vähempiarvoinen, arvoton, kelvoton – kaikki mikä puhuu meidät ulos siitä, kuka aidosti olemme ja/tai mitä haluamme luoda ja kokea, on erittäin helppoa havaita ja jättää nyt.
 
Kaikki nuo menneisyyden karmalliset taistelut neutralisoituvat ja hajoavat silmiemme edessä, koska olemme puhdistaneet viimeiset kerrokset, jotka kätkivät alkuperäisen suunnitelmamme, mikä tekee hyvin paljon helpommaksi tehdä itseoikaisua, lähteä pois tuosta elämästä ja katkaista kaikki siteet, jotka pitävät meidät kiinni siinä. Ja sen paikalle alkaa virrata kosmisen rakkauden uusia tasoja, mikä voimaannuttaa meitä sisältä käsin, palauttaa tasapainon, herättää uutta intohimoa ja draivia ja lisää omistautumistamme viimeistellä vapautumisemme.
 
On aika alkaa täyttää omaa kuppiamme totuudenlähteestä … ja voimme jo maistaa sen.
 
Äidin (universaali, ehdoton) kosminen rakkaus ON vapautumisemme, "vapaudu vankilasta" -korttimme … vapautumisemme ihmistilasta, mikä sallii meidän palata luonnolliseen tilaamme OLLA, tuntua HYVÄLTÄ, koska – ja saatat olla unohtanut tämän – HYVÄLTÄ tuntuminen on itse asiassa meidän luonnollinen tilamme. Uusi käsite, tiedän. Ja tuotaessa se perusasioihin … HYVÄLTÄ tuntuminen on myös vaivattoman puoleensavetämisen ja ilmentämisen tila.
 
Siis valmistaudu kääntämän elämäsi ympäri. Lokakuu näyttää ei-hölynpölyltä ja erittäin kiireiseltä kuukaudelta kasvavan (ja mahdollisesti loputtoman) TEHTÄVÄlistan kera. Tulevat energiat eivät ainoastaan vahvista, vaan antavat meille myös ennakkoesityksen uudesta vuodesta … eikä siihen pääsemiseen ole kuin kolme kuukautta.
 
Nuo kolme kuukautta … jotka sisältävät vuoden viimeisen Merkuriuksen perääntymisen (30.10.) … on tärkeää aikaa vastaanottaa, korvata uudella ja asettaa koordinaattimme uudelleen syntypisteestämme à kaikki valmisteluna uuden perustamme ja uuden maaperustan rakentamiselle 2020.
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >