HomeViestejäLauren C. Gorgo3.9.2019 - Viimeinen tuomio - kosmisen Kristuksen syntymä

3.9.2019 - Viimeinen tuomio - kosmisen Kristuksen syntymä

VIIMEINEN TUOMIO – KOSMISEN KRISTUKSEN SYNTYMÄ
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
3.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuodesta 2012 vuoteen 2019 omistauduin kirjoittamaan kuukausittain "5D-raporttia" oppaaksi sen intensiivisen seitsenvuotisen ylösnousemussyklin läpi, joka oli pyhitetty kehomme ja elämämme puhdistamiseen valmisteluna uuden ihmis- ja maamallin syntymiseen.
 
Olen enemmän kuin innoissani, kun voin sanoa, että tämä ikkuna avautuu nyt virallisesti meille, joten tästä kuukaudesta lähtien … ja valmisteluna vuoteen 2020 … 5D-raportti on nyt "Uuden Maan raportti", jossa teemat muuttuvat kehittymisestä olemiseen … oppilaasta luojaan … harjoitteluajasta tehtävän hoitamiseen … jotta yhdessä voimme rakentaa jumalaisen suunnitelman rakkausperustalle. Ensimmäisessä Uuden Maan raportissa puhutaan merkittävästä käännekohdasta, jonka läpi kuljemme, ja miksi tämä kuukausi on kaikkien syntymien äiti.
 
Viimeinen tuomio – kosmisen Kristuksen syntymä
 
Ensinnäkin, tervetuloa aivan ensimmäiseen Uuden Maan raporttiin. Ilmoitan hyvin innoissani, että tästä kuukaudesta eteenpäin raportoin teille livenä uuden Maan aikajanoilta … ja siirtyessämme vuoteen 2020 voittopuolisesti. Pysy kuulolla, kun punainen lanka siirtyy KAIKKIIN uusiin asioihin tulevina päivinä, kuukausina ja vuosina, kun aloitamme kollektiivisen maanpäällisen taivaan rakentamisen.
 
Kun olemme menneet läpi ja sisäistäneet sen, mikä oli oletettavasti TÄRKEIN 8-8-portti tähtisiemenille, olemme nyt valmiita elvyttämään kolmen viime jakson kaikki ponnistelut. Syyskuu on aina loppujen ja alkujen voimakuukausi, mutta tänä vuonna monet saavat tärkeän päätöksen muodonmuutosmatkaan, kun samanaikaisesti toteutamme ne ilmentymät, joita kehitettiin tämän uskomattoman ratkaisevan (universaalin 12/3) vuoden aikana, joka on keskittynyt kolminaisuustietoisuutemme (Jumala) synnyttämiseen.
 
Pitkässä juoksussa tämä kuukausi on laajuudeltaan m o n u m e n t a a l i n e n. Ensinnäkin syyskuu on 9-värähtelyä, mutta myös universaali 3-kuukausi universaalissa 3-vuodessa (kolminaistuminen) … mikä on kuin tiivistetty versio kahdeksasta viime kuukaudesta yhdessä kuukaudessa. Se tarjoaa meille loppuja (9) vuoden teemoihin (3), mikä merkitsee kaikkien vuoden 2019 tähänastisten oppiemme saattamista kovasti kaivattuun päätökseen, voidaksemme synnyttää uuden, korkeamman ilmaisun Itsestä. Se on myös käännekohtakuukausi, jossa alamme tuntea seuraavan vaiheemme/vuotemme teeman tulevan kehiin.
 
Mutta tänä vuonna on lisäkerros … se on hetki tai kuukausi, jolloin niitä jotka ovat henkisesti, mentaalisesti ja tunteellisesti harmoniassa, kutsutaan astumaan temppeliinsä, astumaan valtakuntaan ja vastaanottamaan kolminaisuusliiton Jumalan kanssa fyysisellä tasolla àkehoomme ja Maan kehoon. Käsittämättömän saavuttamiseksi, pari seuraavaa viikkoa tarjoavat kaikkien kalibrointien ÄIDIN … kirjaimellisesti, kun harmonisoimme koko kehojärjestelmämme avatar-Itseemme, paljastamaan Kristus-tason ruumiillistumispolkumme Neitsyt Äidin auringon alla.
 
Saavuttaaksemme sen mielentyyneyden jota tarvitaan edesauttamaan uuden maamallin kollektiivista syntymää, kestimme pitkän kuukauden superlatautuneita aktivointeja. Yleisesti elokuu tuntui vähän kuin nuorallakävelyltä … ukkosmyrskyssä … kirjaimellisesti voimatta kääntyä mihinkään paitsi (ehdottomaan) rakkauteen. Tämä oli oleellinen vihkimysjakso, joka työnsi valmiudessa olevat ulos polariteetista ja täyteen neutraaliuteen (nollapiste), jotta vääjäämättömästä synnytyksestämme tehdään mahdollisimman tuskatonta … ja 8-8-portti antoi meille kaikki transformaatiokoodit tämän saavuttamiseksi.
 
Leijonaportissa saamme uudet suunnitelmamme tai leimamme … uuden tason tehtävämme, mutta myös psykologista tukea uuden pyhän geometrian ja valokuvioiden avulla, jotka auttavat kehoamme kestämään näitä korkeampia ja korkeampia taajuuksia, joita tarvitaan ruumiillistumiseen. Koska toivotamme uuden ihmis- ja maamallin tervetulleeksi fyysisyyteen, elokuun loppu (8-8-portin jälkeen) oli välttämätön hävittäessään energioita, kun taas tässä kuussa asetumme syvemmälle noiden (2020) energioiden integroimiseen ja sisäistämiseen, joiden pitäisi tuntua paljon tyynnyttävämmiltä soluille ja hermostolle.
 
Kaikki on uutta-uutta-uutta täällä, mutta olemme myös edelleen kahden merkittävän syklin välissä … vanhan romahtaminen ja ylösnousseen todellisuusmatriisin saapuminen … ja kesäkuukausien ja erityisesti pimennysjakson suuri painotus on ollut kaikista vanhentuneista kaavoista ja tavoista luopumisessa, syvällekäyvän ja monikerroksisen purkamisprosessin kautta à vanhan ehdollistumisen purkaminen, vanhan ohjelmoinnin kytkeminen pois päältä ja vanhojen rakennemallien hajottaminen. Tässä kuussa meillä on edelleen vähän puhdistamista, mutta se tuntuu enemmänkin kahdeksan viime kuukauden jätteiden lakaisemiselta valmisteluna lokakuun 1-kuukauteen (10 = 1+0 =1), jolloin kohtaamme 2020-energiat täydemmin.
 
Kun jatkamme viimeisten karmavelkojemme maksamista, vannomme myös uuden valan jumaluudelle … vahvistaen todellisen syyn, miksi olemme täällä, ja mitä on seuraavana kurssissamme päästäksemme siihen. Kohtalonpyörä alkaa kääntyä, ja niitä jotka ovat "Jumalan leimattuja palvelijoita" … feminiiniset ja maskuliiniset Kristukset keskuudessamme … valmennetaan epäilemättä johonkin merkittävään horisontissa.
 
Tämä on kuukausi valmistautua siihen, mihin ei voi valmistautua.
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >