Päivän uffo

Joka uffoton on, se viskatkoon ensimmäisen kiven
HomeViestejäLauren C. Gorgo31.7.2019 - 88 - portti uuteen Maahan

31.7.2019 - 88 - portti uuteen Maahan

88 – PORTTI UUTEEN MAAHAN
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
31.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään on MUUTTAVA päivä. On syvältä transformoivan ja ydintä uudelleenjärjestävän heinäkuun viimeinen päivä … Merkuriuksen perääntymisen viimeinen päivä … pimennysportaalin viimeinen päivä … JA uusikuu (Leijonassa). Huomenna aloitamme alusta … ja millainen alku odottaakaan!
 
Elokuu on hyvin nopeutunut kuukausi, joka avaa virallisesti portin uuteen Maahan. On 8-kuukausi, vaikka se on universaalisti 11/2, ja se tuo meille takaisin vuoden 2018 teemat (peilin), ja alamme nähdä uuden sisäisen itsemme heijastuvan ulospäin. Uudessa raportissa puhutaan yksityiskohtaisesti tästä sekä joistain pitkään odotetuista paljastuksista "kohtaloomme" liittyen.
 
88 – portti uuteen Maahan
 
Ilmassa on kouriintuntuvaa odotusta, kun lähestymme 1) uutta kuuta Leijonassa (31.7.), 2) Merkurius lähtee eteenpäin ja 3) pimennysportaali sulkeutuu … kokonainen kolmikko sitä, mikä on virallisesti merkki vanhan maamallin loppuunsaattamisesta.
 
Sen vuoksi tämä viikko merkitsee merkittävää vapautumiskohtaa … josta odotan piiskaniskua: ritsa sinkoaa elämään poimunopeudella, taaksepäin (sisäänpäin) venyttämisen voiman paiskatessa nyt pitkälle (ulospäin) näihin nopeutuneisiin energioihin.  
 
Valmistautuaksemme edessä olevaan, olemme fokusoituneet raskaasti useita viime viikkoja noiden jatkuvien häiritsemisohjelmien (orjuutus) hajottamiseen ja uudelleenkirjoittamiseen, jotka ovat estäneet meiltä kaikilta aidon henki-identiteettimme ja alkuperäisen kohtalomme jumalaisen suunnitelman. On ollut haastava, mutta huomattavan tehokas pimennysjakso, ja pian ymmärrämme miksi.
 
Erityisesti heinäkuu merkitsi selvää tunnepuolen ydinhaavamme poishuuhtomista. Kohtalomme varmistamiseksi otimme kaikki vastaan jonkin tärkeän henkilökohtaisen päätöksen täysikuun pimennysikkunan aikana (16.7.), mikä työnsi jokaisen meistä hävittämään tuon illuusion karmatoistot mielestämme ja siitä johtuvan miasman soluistamme.
 
Tehdäksemme tämän onnistuneesti meidän täytyi jäljittää ihmisalkuperämme takaisin lähtökohtaan, alkupisteeseemme, voidaksemme luoda uuden punaisen langan … kutoen yhteen ensimmäisen elämämme juonen uuteen, toiseen elämäämme. Tämän tärkeän, uuden lopputuloksen kirjoittamiseen tuohon vanhaan/muinaiseen haavaskenaarioon tarvittiin henkilökohtaisen aikajanamme muuttamista harmoniaan alkuperäisen kohtalomme kanssa. Tämä oli se perimmäinen uudelleentekemishetki, joka mahdollisti meille "alusta alkamisen" jumalaisena itsenämme.
 
Ja kaksi pimennystä Rapuauringon alla antoivat meille täydellisen taustan saavuttaa tämä ja kohdata suurin haavoittuvuutemme ehdottomalla rakkaudella (neutraalisti) … kumpikin sisäinen vanhempi ehjänä … ja perustaa sen seurauksena täysin uudet puitteet (kehossa) rakkautena. Nämä ovat NE puitteet, joilla ylläpidämme ylösnousseen elämänmallimme ja uuden ihmisgenetiikan, ja näin Leijona-auringon alla käytämme Rapu-aikana ankkuroitua sisäistä (feminiinistä/tunne/kuu) vahvuuttamme kehittämään lisäelämänvoimaa ja luomaan (maskuliinista/luovaa/aurinko) voimaa, jota tarvitaan kolminaisuusitsemme täyteen synnyttämiseen tulevassa Neitsyessä. (Lisää siitä jäljempänä)
 
Seuraava kallis juttu: Leijonaporttia (8-8) joka avautui 26.7. ja sulkeutuu 12.8., kutsutaan virallisesti portiksi uuteen Maahan.
 
Joka vuosi tämä (Sirius) tähtiportti tuo "kuninkaallisia (ylösnousemus)koodeja" ja aktivoi lisää henkilökohtaista ja planetaarista DNA:ta kosmista evoluutiotamme varten. Tästä portista saamme pääsyn siihen välttämättömään geometriaan, jota tarvitaan valokehokokemuksen elämiseen muodossa, ja tänä vuonna nämä koodit on kryptattu erityisälykkyydellä aktivoimaan kosmisen Kristus-mallin ruumiillistaminen … Kuulen kutsuttavan niitä "kohtalokoodeiksi" (niin kuin profetian toteutumisena).
 
"Vanhaa ulos ja uutta sisään"ovat ne sanat, jotka tulevat jatkuvasti minulle tähän liittyen … sopien myös galaktiseen uuteen vuoteen (26.7.) … ja näin fokuksemme elokuussa pysyy vanhojen mallidynamiikkojen ratkaisemisessa ja irtipäästämisessä, kun meitä samanaikaisesti työnnetään uuteen luomiskapasiteettiin "maalaamaan uuden Maan luomusten aivan ensimmäisiä siveltimenvetoja".
 
Leijonaportti on aina hyvin erityislaatuista ja hyvin voimakasta aikaa ylösnouseville, mutta tällä vuodella on verraton kapasiteetti aloittaa paluumme ykseyteen Jumalan kanssa … lihassa. Siinä on paljon puhuttavaa!  
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >