HomeViestejäLauren C. Gorgo2.7.2019 - Kotiinpaluu - (sydän)mieli yli materian

2.7.2019 - Kotiinpaluu - (sydän)mieli yli materian

KOTIINPALUU – (SYDÄN)MIELI YLI MATERIAN
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
2.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Yksi pimennys käsitelty, toinen tulossa! Kuitenkin t e k n i s e s t i ottaen pimennysten välissä elävät kaikki oppitunnit, koska sitten kun olemme astuneet tuohon käytävään, integrointityö alkaa. Ja niinpä tämä kuukausi … erityisesti kun Merkurius alkaa perääntyä ... fokus on noiden oppituntien purkamisessa, jotta voimme soveltaa kaikkea oppimaamme. Uudessa raportissa puhutaan tavoista luoda tukevia rakenteita auttamaan meitä tässä (korkeamman) tason työssä, jotta voimme murtautua täysin VAPAAKSI vanhoista dynamiikoista.
 
Kotiinpaluu – (sydän)mieli yli materian
 
Tervetuloa heinäkuun energioihin … kotiinpaluun aikaan. Eli -> "Koti on siellä, missä sydän on".
 
Rapu on surullisenkuuluisasti kaikki koti- ja sydänasiat … mutta kahden pimennyksen ja Merkuriuksen perääntymisen (alkaa Leijonassa) myötä, tässä kuussa mentaalisessa uudelleenmuotoilussa alkaa olla iso vaihde päällä. Hienoviritettyämme viikkokausia kommunikointiamme ilmaisemaan aidointa totuuttamme täysin neutraalista jumalaisen rakkauden paikasta, tämä kuukausi tarjoaa meille kyvyn uudelleenjohdottaa sisäinen kommunikointiverkostomme (hermoradat) tekemään tuosta korkeamman (sydämen) itsen ilmaisusta uuden menettelytapamme.
 
Sen saavuttamiseksi tämä kuukausi sytyttää uusia haluja, jotka auttavat luomaan välttämättömiä uusia tapoja, jotka ovat harmoniassa uuden maamallin ja uuden ihmismallin kanssa. Tämän tietoisen uudelleenmallinnusprosessin myötä alamme tuntea uuden mallin ravintoa tihkuvan kannustamaan, opastamaan ja ohjaamaan elämänvoimaamme korkeamman itsemme ja elämämme ruumiillistamista kohti.
 
Tuota tavoitetta varten auringonpimennysenergioilla (tiistai 2.7.) … jotka ovat päivänseisauksesta saakka rakentuneet voimakkaasti huipentumaansa … on seuranaan myös voimakkaita kosmisia säteitä, jotka stimuloivat kundaliinienerigoita nousemaan (-> vapautumaan juuresta) sekä sisällämme että planeetan voimapisteissä (tuntuu sisäisinä ja kirjaimellisina kuumuusaaltoina).
 
Niille jotka ovat linjassa tämän transformaatioenergia-aallon kanssa … niille jotka resonoivat puhtaiden rakkaustaajuuksien kanssa … tämä pimennys on merkittävä loppuunsaattamiskohta, joka katkaisee yhteytemme (alempaan maskuliiniseen) apinamieleen ja näin avaa meille uuden kyvyn ajatella korkeampia, puolueettomia, rakkauspohjaisia ja sydänkeskeisiä ajatuksia riittävän jatkuvasti yhdistämään kehon ja hermoston korkeampaan mieleen.
 
Tämä mentaalinen uudelleenmallinnus mahdollistaa elämänvoiman uudelleenreitityksen, mikä on hyvin välttämätöntä ruumiillistumisprosessille. Haluan sanoa tästä myös sen, ettei koskaan ole ollut tämänsuuruista universaalia tukea tämän tekemiseen, ja kuitenkin suurelta osin noiden ruumiillistujien vuoksi – noiden jotka hetkellä käyttävät nämä uudet mahdollisuudet – tästä tehdään todellista KAIKILLE. #menetiimi
 
Näiden lisävahvistusten vuoksi, se mitä edessämme on tälle jaksolle, näyttää nopeutumisen ja (pimennys)tapahtumien pyörretuulelta, joka johtaa jokaisen meistä omalla ainutlaatuisella tavallamme oman kohtalomme rampille … kohtalon jonka me valitsemme toteutumaan ja josta me teemme maailmamme.
 
Kesäkuukausilla (talvikuukaudet alhaalla) on yleisesti ottaen varastossa yhteinen, siunattu perustekijä, voimaantuminen & vahvistuminen … paljon kaivattu lisäpotku itseluottamukselle, jota vaaditaan, jotta mennään pitkälle ja saadaan tämä uuden elämän luominen lentoon. Näemme tämän energian rakentuvan jatkuvasti Leijonaporttiin mentäessä, mikä auttaa niitä, jotka ovat valmiita uneksimaan uuden unelman toteutumaan.
 
Tämä teema on jatkoa viime Merkuriuksen perääntymiselle maaliskuussa, mitä – jos muistat niin kauas taaksepäin – kutsuttiin "hiekkalaatikoksi" … täsmällisemmin "hiekkalaatikko uusien paljastusten esiintulemiselle, tutkimis- ja leikkimisikkuna, tila hiekkalinnojen rakentamiselle (eikä vain ilmaan tällä kertaa)" … Nyt vain siirrymme tähän värähtelytilaan aloittamaan sen rungon rakentamisen.
 
Kykymme luoda se, mitä ME haluamme, kasvaa, koska on aika toteuttaa meidän unelmamme nyt. Ei niitä toistuvia luomuksia, jotka ovat vieneet hyvin paljon tilaa alitajuisessa mielessämme … niitä jotka on iskostettu meihin tai joita olemme aioneita yrittäneet saada harmoniaan ja valmiiksi noilla aikajanoilla, joilla emme onnistuneet tehtävissämme – tähän mennessä.
 
Tässä (ensimmäiset elämän)tehtävämme loppuvat keulilla olevilla, ja fokus siirtyy nyt itsemme saamiseen tuohon loppuunsaattamiseen täysin. Kun sivuutamme alemman mielen ja alamme ohittaa/kumota epävarmuuden & päättämättömyyden, jotka ovat hyvin läpitunkevia erillisyysluomisessa, VAPAUTAMME itsemme muotoilemaan alkuperäisen kohtalomme jumal-ihmissuunnitelmamme mukaiseksi.
 
Tuo kohtalo on tässä NYT. Meillä on jo kaikki tarpeelliset työkalut sen materialisoimiseksi … meidän ehkä tarvitsee vain teroittaa niitä.
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >