HomeViestejäLauren C. Gorgo16.6.2019 - Tsekkaus ennen päivänseisausta ja sateenkaarisilta

16.6.2019 - Tsekkaus ennen päivänseisausta ja sateenkaarisilta

TSEKKAUS ENNEN PÄIVÄNSEISAUSTA JA SATEENKAARISILTA
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
16.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Edessä on tärkeä muutosviikko, kun huomenaamuna (17.6.) on voimakas täysikuu Jousimiehessä, jota seuraa päivänseisaus perjantaina (21.6.). Nämä kumpikin johdattavat meitä täydelliseen auringonpimennykseen 2.7., joka ilmenee loppuunsaattamisaikana ja kovasti kaivattuna jumalaisen maskuliinisuuden parantumisena meidän kaikkien sisällä.
 
Tämä on "viimeinen työntö" -ikkuna, ja näin ollen monilla fokus on joidenkin ikivanhojen asioiden viimeistelyssä, vanhojen ohjelmien poiskytkemisessä ja vanhojen mallien purkamisessa, valmisteluna sateenkaarisillan ylittämiseen uuden ihmisen ja uuden Maan malliin.
 
Roikumme parhaillaan ilmassa sen jättimäisen luottamushypyn ajan, jota vaaditaan täysin uusien aikajanapotentiaalien ja mahdollisten todellisuuksien avaamiseen, ja se on kaikkea muuta kuin mukavaa. Tämä tuleva viikko on ratkaiseva kohta, joka pyytää meitä vapauttamaan itsemme noista viimeisistä orjuutusohjelmista, jotka loivat sen valetodellisuuden, jonka uskoimme toteutumaan … keinotekoisen matriisin, joka on pitänyt meidät sidottuna noihin toistuviin sykleihin elämien ajan.
 
Mutta kuten mainitsin 5D-raportissa, tässä ei ole kyse taistelusta … sota on virallisesti ohi. Tässä viikossa on kyse sen ajattelutavan hallitsemista, jota tarvitaan "kuljettamaan meidät pahuudesta", jotta voimme luoda nerokkaan timanttitietoisuutemme kristallisella selkeydellä.
 
Se mitä on jäljellä apinamielestä, tulee pintaan auringon viime päivinä Kaksosissa, viimeisenä vetoomuksena tehdä noita tärkeitä, uusia ja korkeampia (kolminaisuus) valintoja … valita rakkaus pelon yli … LUOTTAA taas puhtauteemme ja elämän viattomuuteen, KAIKKIEN reaktioiden neutralisoimiseksi ja noiden testattujen ja toimiviksi havaittujen laukaisinten hävittämiseksi kerta kaikkiaan.
 
Sateenkaarisilta …
 
Olen saanut kesäkuun alusta opastusta, että maskuliinisuus ja feminiinisyys (polariteetit) lähestyvät "maalitaulua" tässä kuussa, ja näin "vihkimyksissä" on ja on ollut kyse polariteettien yhdistämisestä suhteessa toisiin ja ELÄMÄÄN … neutralisoiden positiivisia ja negatiivisia voimia, kunnes ei ole enää latausta jäljellä, mikä on avain tällä hetkellä. Tässä on ollut kyse vastakohtien sallimisesta yhdistyä täysin harmoniassa, universaalin tai ehdottoman rakkauden avulla … katso blogi (jäsenille).
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >