Päivän uffo

Puhuen uffot selkenee
HomeViestejäLauren C. Gorgo5.6.2019 - Jumalainen maskuliinisuus ja uusi luomiskertomus

5.6.2019 - Jumalainen maskuliinisuus ja uusi luomiskertomus

JUMALAINEN MASKULIINISUUS JA UUSI LUOMISKERTOMUS
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
5.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme suoraan matkalla kohti kesäpäivänseisausta (talvi etelässä), jota seuraa heti vuoden toinen pimennysjakso ja Merkuriuksen toinen perääntymisjakso. Heinäkuu on tutkassamme seuraavana suurena ylösnousemustyöntönä, ja näin kesäkuu on oleellinen valmistautumiskuukausi vääjäämättömiin tuleviin muutoksiin.
 
Uudessa raportissa puhuntaan näistä valmisteluista, vaatimuksista, joita tarvitaan uuden luomiskertomuksen (alkuperäinen aikajana) toteuttamiseen, sekä siitä miten jumalaisen maskuliinisuuden paluu on täällä tukemassa meitä kaikkia tuota tavoitetta kohti.
 
Jumalainen maskuliinisuus ja uusi luomiskertomus
 
Toukokuu … toukokuu … toukokuu … uusi jysäys ihan itse ansaitusti, mikä lisäsi oman osansa kolmen kuukauden täydelliseen progressiiviseen puhdistumiseen, MUTTA … kaikki tuo irtipäästäminen (henkilökohtaisella tasolla) nosti onnistuneesti kollektiivisen värähtelymme riittävän korkealle, merkittävän hyppäyksen tekemiseksi uudelle aikajanalle viime kuussa. Hyvin tehty, tiimi! Laitoimme kollektiivisesti liikkeelle huomattavan globaalin siirtymisen planetaariseen ylösnousemusmatriisiin, mikä laittaa meidät, jotka olemme tämän muutoksen eturintamassa, vielä nopeutuneemmalle ruumiillistumispolulle … mikä esitetään "ohituskaistana" (tai kenties "kimppakyytikaistana") valtatiellä.
 
Supistukset jotka johtavat näiden hyppyjen huipentumiseen, ovat herpaantumattomia. Viime kuukausi merkitsi hyvin syvän perustason puhdistamista ja ankkuroimista … perhe/esi-isäpuun selvittämistä, jotta voidaan kylvää (ankkuroida) uudet mahdollisuutemme elämänpuuksi (oma jumalainen mallimme) elämämme ja ydinhaavamme alkukohtaan. Tämä on kaikki … jumalaisen geenimallimme istuttaminen karmageenimallimme paikalle merkitsee, että voimme alkaa jälleen kerran luoda elämäämme alkuperäisen suunnitelmamme/piirustuksemme mukaan, kehossa maan päällä.  
 
Moniulotteisen Itsemme aidon arkkitehtuurin kylvämisestä tässä kohtaa tulee toinen alkupisteemme …toisen elämämme virallinen alku -> tietoisuutemme TOTAALINEN uudelleenkirjoittaminen taas alusta. Sitten kun elämänpuumme on juurtunut, se aloittaa uuden/luonnollisen/orgaanisen kasvu- ja evoluutiokiertonsa, olematta enää sidottu keinotekoiseen todellisuusmatriisiin/malliin tai ravittu sillä, mikä mahdollistaa meille, että alamme ammentaa aidon ravintomme tuosta aidosta mallista.
 
Tämän saavuttamiseksi meidän täytyy jatkaa itsemme vapauttamista vanhoista mallidynamiikoista, ja näin toukokuu todella puski meitä kaikkia päästämään irti kamppailusta. Totuus on, että sota on ohi, ei ole enää taistelua … MUTTA emme ole vielä täysin tottuneet siihen, ja näin tahaton kavahtaminen on normaalia, samalla kun irrottaudumme ja opettelemme taas luottamaan. Tämä luottamuslanka täytyy nyt kutoa tietoisesti koko elämämme läpi ... luottaen, että olemme turvassa pehmentyäksemme ja ollaksemme tunteiltamme haavoittuva, VAIKKA alemmat maskuliiniset/patriarkaaliset voimat hajottavat sisällämme ja ympärillämme (hei, Mars Ravussa 1.7. saakka).
 
Kesäkuussa on runsaasti tilaisuuksia uusiin valintoihin, alkaa ottaa pikkuaskelia uuteen elämään vastasyntyneen Itsemme kanssa … toteuttaen uutta malliamme ja näin purkaen vanhaa jokaisella voimaantuneella toimella, johon ryhdymme. Joissain tapauksissa tämä merkitsee siirtymistä pelkojemme (nyt jo vanhentuneiden) suuntaan, mutta samalla pysyen avoimena ja LUOTTAEN siihen, että heräävä jumalainen maskuliinisuusaspektimme opastaa ja tukee meitä.
 
Tässä ei ole niinkään kyse puhdistamisesta, kuin uusien hermoratojen uurtamisesta ja lentokoneen (mallin) rakentamisesta lentäessä. Ja kun näitä uusia rakenteita tehdään elämäämme, meiltä pyydetään uusia asioita … alkaen tarpeesta luopua kontrollista, kytkeä pois suojelumekanismimme ja laskea suojauksemme.
 
Kun olemme taistelleet koko elämän "vääriä tekemisiä" vastaan, vastustaneet niitä tai suojautuneet niiltä, meitä pyydetään nyt heittämään tuo käsikirjoitus ympäri ja LUOTTAMAAN, että asiat ovat eri tavalla tämän tapahtumiseksi … ja olemaan enää sulkematta sydäntämme tai jättämättä kehoamme tilapäisesti. RAKKAUTENA luominen on tuon luottamuksen paljastamista ensin sisältä, jotta mahdollistuu todellisuus, jossa se on totta. Valmiudessamme luottaa muutamme minkä tahansa dynamiikan luotettavaksi. Tämä työ on pakottavaa, ja meitä kehotetaan jokseenkin aggressiivisesti tekemään se luottamushyppy, jota tarvitaan siirtymiseksi kaksinaisen mielen KAIKKIEN ulkoisten merkkien yli.
 
Itsemme vapauttaminen illuusion salakavalasta ansasta (jossa pyörimme ympyrää kykenemättä löytämään tietämme ulos) voi tapahtua vain korkeamman mielen tasolla, joka on sulautunut yhteen korkeamman sydämen kanssa. Korkeampi mieli on paljastuva ässämme – se on RAKKAUSpohjainen ratkaisu, joka antaa meidän nähdä alemman todellisuuden ylä- ja ulkopuolelle, jotta voimme lakata uskomasta siihen.
 
Auringon ollessa Kaksosissa päivänseisaukseen saakka, tämä on "fokuksemme" sekä kaiken jäljellä olevan tunnejäämän hävittäminen alemmasta/matelijamielestä … nuo tynnyrin pohjan tahmeat kohdat, jotka ovat muodostuneet epäharmonisista ajatuksista ajan kuluessa. Kaksosista voi olla suurta hyötyä yhdistymisessä korkeampaan perspektiiviin, jota tarvitaan tuohon hävittämiseen ... myötätuntoiseen irrottautumiseen, jota tarvitsemme siirtyäksemme SISÄÄN noihin demoneihin (ei niistä poispäin), jotka eivät enää ole muuta kuin pölyä.
 
Ratkaisuja on käytössä, mutta ei ilman kutsuamme, ilman avoimuuttamme ja ilman sen hylkäämistä, mikä on ei-tervetullutta. Tämä voi tuntua kovasti vihkimiseltä sen luottamiseen, että sisäinen korkeampi maskuliinisuutemme turvaa selustamme, mutta sen ei tarvitse olla sitä.
 
Voimme ennalta ehkäisevästi päättää luottaa taas elämään … jokaisessa niistä hetkistä, joissa emme pystyneet siihen ennen tätä … vakuuttuneena siitä, että (jos teimme työn) esteet häipyvät tieltämme.
 
[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >